Şimdi Ara

*** OTO ELEKTRİK *** (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
685
Cevap
25
Favori
389.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ozgur576

teyple uğraşırken sigortası attı galiba tavan lambası bagaj lambası ve teyp çalısmıyodu.o arada yanımda 10 amperlik sigorta vardı onu taktım çalıstı bozuk olanı atım ama şimdi atmış olduğum sigortanın kaç amper olduğuunu unuttum.15 yada 20 gibi geliyor.değiştirmesemde 10amperle çalıssa bir sorun olurmu.sanayiye gidip sormak istemiyorum uzak kalıyor bana sizce kaç amperdir 10 amperden yüksekti onu biliyorum.marka palio..

10 amper
  • selam arkadaşlar nissan ssunny de tavan lamba rolesi yoktur.
  • harici takılmış tün zenon ampüller,mevcut farın odaklaması düzgün olmayacağından,rahatsızlık verir.
  • selam ARKADaşLar bende şahin var sis lambasının biri patlAMIŞ GALİBA bunu nasıl söküp değiştirebiliriz kendim yapmasını seviyorum ustaya falan götürmeye niyetim yok :)
  • arkadaşlar merhaba, 2000 model enjeksiyolu şahinim var. dün gece şehirlerarası yolculuktaydım sorunsuz bir şekilde eve geldim. ertesi gün aracım çalışmadı. gösterge panelindeki lambalarım yanmıyor. farlar sinyal yanıyor teyp çalışıyor ama kontağı çevirdiğimde gösterge panelinde hiç bir belirti yok araçta çalışmıyor. neden böyle yapış olabilir acaba?
  • Aracın bagajından motora çekilecek akü kablosu kesiti ne olmalıdır....Teşekkürler.

• beyler kalorifer ufleçlerini ve kalorifer kumanda kontrol yerindeki plastiği nerden bulurum elinde olan var mı bide aynanın ordaki saat calısmıyor söktüm elektrik geliyo mu diye led bagladım baktım soketin birine elektrik geliyo birine gelmiyo , acaba biri elektrik geliş biri elektrik çıkışmıdır , biraz kurcaladım diger lambadan calısmayan kablonun baglandıgı yere paralel elektrik çektim yinede calısmadı saat mi bozuk yoksa birinden elektrik gelmediği içinmidir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_ERCAN

beyler kalorifer ufleçlerini ve kalorifer kumanda kontrol yerindeki plastiği nerden bulurum

Orjinal kalorifer çerçevesi arıyorsan ben bu linkteki satıcıdan aldım 25TL'den.Ürünle çubukların başlıkları gelmiyor yalnız bilgin olsun.

• bnm eski kasa doğanım var ( murat 131 ) sağ altta güvenlik kilidi var anahtarlı çalışıyor fakt değişik bir anahtar ve onu takmadan araba çalışmıyor geçende denedm taktığım halde çalışmadı acaba elektrik kaçağımı var , akümü bitti yoksa kablalarımı çıktı bilenlerden ricam kısa sürede cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden herkese teşekkürler..
  • selamın aleyküm doğan slx 97 model (yeni tip göğüslerden) aracım var. sıkıntım şu sisleri farlarla birlikte yakabiliyorum onu bağımsız yanmasını sağlayabilirmiyim. yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim ( 1 haftadır uğraşıyorum araştırıyorum bulamadım )
  • farlari yakan tusu yerinden cikart kablolari tek tek deneyerek sok tak yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamin aleykum
    arkadaslar benim sorunum elektrikteki guc dusuklugu araba fan acinca aracta hem bayilma hemde gostergedeki isiklarda zayiflama oluyor ayni sekilde sinyaller kalorufer ve diger butun elektrik aygitlarida ayni sebebi nedir sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yigityusuf06 kullanıcısına yanıt
    kardeşim bütün kabloları denedim ama bulamadım çıldıracam yaaaaa :D:D
  • Beyler 92 model şahinde fan devreye girince rolantide düşme oluyor durma noktasına kadar geliyor araba bunun sebebini ve nasil giderebileceğimi yazarsaniz sevinirim tşk ederim.
  • selam 3 ayaklı mekanik flaşörlerde bulunan pilot lamba çıkışı nedir acaba ?
  • [DHVIDEO=15

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-550810495 -- 25 Haziran 2013; 23:02:41 >
  • merhaba rakadaştal 86 model kartalımın muayenesi geldi yarın götürecektim ancak bu gece nöbete gelirken bir sorun çıktı sinyallerde ön sağ sinyal yanmıyor onun yerine yanındaki park yanmaya başladı söküp parkları iptal ettim ve kabloları kontrol ettim şimdi çalışıyor ancak arkalar çalışmıyor sinyal verdiğimde önler normal ama arkalarda kımıldama yok dörtlü ikazları açtığımda hepsi çalışıyor sadece sağ sol sinyal verirken arkalar çalışmıyor arkalar led yaptım komple ve elektirkçide kontrol etmişti ve ledlerin daha iyi olacağını az akım çekeceğini söylemişti muayeneden de geçer dedi zaten led yapmadan öncede arka sinyaller zayıf yanıyordu ledleri yaptıktan sonra daha parlak yanmaya başlamıştı ama öndeki şaseden sonra arkalar gitti ne gibi bir sorun olabilir acaba

[simage]
    [/simage]
    [simage]
    [/simage]

• SELAMLAR ARKADAŞLAR
    SORUM OLACAK????

ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE ARACIM 92 NX COUPE
    SORUN; FAR KOLU ARIZALI UZUNLAR SÜREKLİ TAKILIYOR SÖKTÜM BAKTIM UZUNLARIN ÇALIŞMASINI SAĞLAYAN Bİ PARÇANIN PLASİTİĞİ ERİMİŞ VE GÖREVİNİ YRENE GETİRMİYOR.. ÇÖZÜM YENİ BİR KOL.

SORUM; YENİ BİR KOL BULMAK ZOR EN AZINDAN İDARE ETMESİ İÇİN ŞÖYLE BİR YÖNTEM UYGULADIM**** UZUNLARI ELEKTRİK KABLOLARINI UZATTIM BİR ANAHTARA BAĞLADIM ANCAK SAĞ VE SOL FARIN UZUNLARI AYRI AYRI OLDUĞU İÇİN İKİSNEDE AYRI BİR ANAHTAR (DÜĞME) YAPTIM İKİSİNİ TEK DÜĞMEYE BAĞLADIĞIMDA ŞASE YAPIYOR...
    BEN TEK DÜĞME İLE 2 TANE AYNI ANDA ÇALIŞTIRACAK AMA BİRBİRİNDEN BAĞIMISIZ BİR DEVRELİ DÜĞME İSTİYORUM. BÖYLE BİR DÜĞME ANAHTAR BİLEN VARMI????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yigityusuf06

selamin aleykum
    arkadaslar benim sorunum elektrikteki guc dusuklugu araba fan acinca aracta hem bayilma hemde gostergedeki isiklarda zayiflama oluyor ayni sekilde sinyaller kalorufer ve diger butun elektrik aygitlarida ayni sebebi nedir sizce

Aküde sorun olabilir.

Aracı çalıştırın, farları yakın. Gaza dokunmadan rölantide çalıştırın ve ardından farlar açıkken gaza basıp bırakın. Eğer gaza basıp bıraktığınızda farlar güçlenip tekrardan sönük yanıyorsa sorun aküdedir.
  • bilecikli_87 B kullanıcısına yanıt
    Uygulama çok güzel olmuş. Siz mi yaptınız hocam? Yaptıysanız nasıl yaptınız? Yaptırdıysanız nerede ve ne kadara yaptırdınız?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.