Şimdi Ara

Oto cam rüzgarlığı ne işe yarar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2012 skoda yeti aracım var , kliması da var ama kısa mesaferlerde açsam da işe yaramıyor.

Cam rüzgarlığı kullanalar tavsiye eder mi neye faydası var, camları karşılıklı açınca çarpmıyor mu?

Bir de bunun iyisi kötüsü olur mu marka olarak?

• Camı ufacık açınca içeriye çok rüzgar girmeden havalanmasını sağlar genelde yüksek hızda etkili olur

• PatlıcanMusakka kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Sıcak havada camı 3 parmak falan açsak faydası olmaz mı , normal şehir içi hızlarda?

• Yağmurda sigara dumanı çıksın içeriye su girmesin diyorsan tam sana göre :)
    Atıyor zaten bir yerden sonra tavsiye etmiyorum iz bırakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Del Murder -- 12 Mayıs 2021; 16:2:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Del Murder kullanıcısına yanıt

sigaradan nefret eden biri olarak hiç gerek yok o zaman.

çok teşekkür ederim.

• Klima soğutmuyorsa klimayı kontrol ettirmekle işe başlayın.

• Bir faydası da yandan gelen güneşi kesmesi. Rengi koyu olduğu için ve camin üst kısmını tam kapattığı icin güneşliği cevirdiginizde boyunun yetmemesi durumu ortadan kalkiyor. Buna istinaden dezavantaji ise karanlikta camin üst kısmını kapattığı icin görüşte kısıtlanıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çamurluk ne işe yarar
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kısa mesafeyle klimanın ne alakası var ? Sizin klima problemli büyük ihtimal

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • klima soğutmaya 3-4 dakika sonra başlıyor , bu normal değil mi, ben normal sanıyordum. Yani şöyle araba dışarda sıcaktan yanmış ben de 5-6 km uzakta bir yere gideceğim , gideceğim yere varınca anca araba soğuk oluyor 3-4 dakika dediğim bu ama yine de bi göstereyim. Bu süre içinde cam açmak daha kolay geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rewkdark -- 12 Mayıs 2021; 17:14:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rewkdark

klima soğutmaya 3-4 dakika sonra başlıyor , bu normal değil mi, ben normal sanıyordum. Yani şöyle araba dışarda sıcaktan yanmış ben de 5-6 km uzakta bir yere gideceğim , gideceğim yere varınca anca araba soğuk oluyor 3-4 dakika dediğim bu ama yine de bi göstereyim. Bu süre içinde cam açmak daha kolay geliyor.

klima düğmesine basıp elinizi ızgara önüne getirdiğiniz an soğuk hissetmiyorsanız anormal 

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt

mesajı daha açıklayıcı şekilde değiştirdim.

açınca en son ayara getiriyorum o zaman bi 30 saniyede soğuk hava geliyor ama üstte de dediğim gibi dışarda sıcaktan boğulmuşsa cam açmak daha kolay geliyor .

Bir de bu klima beni çok etkiliyor, çarpıyor diyelim, kullanırken de sadece pencereye veriyorum soğuk havayı bu da kısa mesafede pek işe yaramıyor.

• Aracı park halinde bırakınca camları rüzgarlık hizasında açabilmek(rüzgarlık yokken camı açık bırakamıyodum içeriye izmarit vs atarlar diye)

Yağmurlu havalarda yine rüzgarlık hizasında açıp içeriye yağmur girmeden yolculuk edebilmek

Güneşi yandan dik vururken kesmesi

Her arabaya yakışmasada bazı araçlarda dışardan bakınca çok iyi durması

• quote:

klima soğutmaya 3-4 dakika sonra başlıyor , bu normal değil mi, ben normal sanıyordum. Yani şöyle araba dışarda sıcaktan yanmış ben de 5-6 km uzakta bir yere gideceğim , gideceğim yere varınca anca araba soğuk oluyor 3-4 dakika dediğim bu ama yine de bi göstereyim. Bu süre içinde cam açmak daha kolay geliyor.

3-4 dakika klima soğutması için geç bir süre hocam maksimum 1 dakika içinde soğutması lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PatlıcanMusakka kullanıcısına yanıt

Sunroofun arkasını kaldırmak gibi yani?

• Sizin klimada bir problem olabilir.

Soğuk ayarda klimaya elinizi tuttuğunuzda buz gibi üflemesi lazım aslında.

• quote:

20 yaşında arabam vardı, klimayı açar açmaz soğuk üflemeye başlardı. Hele araba seyir halindeyse daha da iyi soğuturdu. Epey geç soğuk veriyormuş aracınız.

• quote:

mesajı daha açıklayıcı şekilde değiştirdim.

açınca en son ayara getiriyorum o zaman bi 30 saniyede soğuk hava geliyor ama üstte de dediğim gibi dışarda sıcaktan boğulmuşsa cam açmak daha kolay geliyor .

Bir de bu klima beni çok etkiliyor, çarpıyor diyelim, kullanırken de sadece pencereye veriyorum soğuk havayı bu da kısa mesafede pek işe yaramıyor.

Eğer manuel bir klimanız varsa, en soğuğa getirmek yerine bir miktar sıcağa doğru da çevirin. Fan hızını da 2'nin üstüne çıkarmayın. O zaman daha yavaş soğutur ama çarpmaz.

• Oncelilkle aracin marka ve modelini soylemeniz lazim.3 tane Nissan Micra kullandim otomatik ve manuel kliması olan surekli devreye girip ciktigi icin sogutmazdi.Sonra Renault Captur kullandim otomatik klimaydi ohhh be dedim Nissandan sonra.Simdi Suzuki Swift kulllaniyorum bazen Antalya sicaginda kisa mesafede bile usudugum olup dereceyi arttırıyorum.
  • Fuji kullanıcısına yanıt

aracı ilk mesajda yazmıştım, skoda yeti.2012

@goodorevil teşekkürler, dediğiniz gibi yapayım ben hep en sona alırdım.

• cam rüzgarlığı yağmur yağarken camı az açarsanız s

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.