Oto cam rüzgarlığı ne işe yarar?

-
-
Camı ufacık açınca içeriye çok rüzgar girmeden havalanmasını sağlar genelde yüksek hızda etkili olur
-
Teşekkürler. Sıcak havada camı 3 parmak falan açsak faydası olmaz mı , normal şehir içi hızlarda?
-
Yağmurda sigara dumanı çıksın içeriye su girmesin diyorsan tam sana göre :)
Atıyor zaten bir yerden sonra tavsiye etmiyorum iz bırakıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Del Murder -- 12 Mayıs 2021; 16:2:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sigaradan nefret eden biri olarak hiç gerek yok o zaman.
çok teşekkür ederim.
-
Klima soğutmuyorsa klimayı kontrol ettirmekle işe başlayın.
-
Bir faydası da yandan gelen güneşi kesmesi. Rengi koyu olduğu için ve camin üst kısmını tam kapattığı icin güneşliği cevirdiginizde boyunun yetmemesi durumu ortadan kalkiyor. Buna istinaden dezavantaji ise karanlikta camin üst kısmını kapattığı icin görüşte kısıtlanıyor.
Kısa mesafeyle klimanın ne alakası var ? Sizin klima problemli büyük ihtimal
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
klima soğutmaya 3-4 dakika sonra başlıyor , bu normal değil mi, ben normal sanıyordum. Yani şöyle araba dışarda sıcaktan yanmış ben de 5-6 km uzakta bir yere gideceğim , gideceğim yere varınca anca araba soğuk oluyor 3-4 dakika dediğim bu ama yine de bi göstereyim. Bu süre içinde cam açmak daha kolay geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rewkdark -- 12 Mayıs 2021; 17:14:42 > -
quote:
Orijinalden alıntı: rewkdarkklima soğutmaya 3-4 dakika sonra başlıyor , bu normal değil mi, ben normal sanıyordum. Yani şöyle araba dışarda sıcaktan yanmış ben de 5-6 km uzakta bir yere gideceğim , gideceğim yere varınca anca araba soğuk oluyor 3-4 dakika dediğim bu ama yine de bi göstereyim. Bu süre içinde cam açmak daha kolay geliyor.
klima düğmesine basıp elinizi ızgara önüne getirdiğiniz an soğuk hissetmiyorsanız anormal
mesajı daha açıklayıcı şekilde değiştirdim.
açınca en son ayara getiriyorum o zaman bi 30 saniyede soğuk hava geliyor ama üstte de dediğim gibi dışarda sıcaktan boğulmuşsa cam açmak daha kolay geliyor .
Bir de bu klima beni çok etkiliyor, çarpıyor diyelim, kullanırken de sadece pencereye veriyorum soğuk havayı bu da kısa mesafede pek işe yaramıyor.
-
Aracı park halinde bırakınca camları rüzgarlık hizasında açabilmek(rüzgarlık yokken camı açık bırakamıyodum içeriye izmarit vs atarlar diye)
Yağmurlu havalarda yine rüzgarlık hizasında açıp içeriye yağmur girmeden yolculuk edebilmek
Güneşi yandan dik vururken kesmesi
Her arabaya yakışmasada bazı araçlarda dışardan bakınca çok iyi durması
3-4 dakika klima soğutması için geç bir süre hocam maksimum 1 dakika içinde soğutması lazımquote:
Orijinalden alıntı: rewkdarkklima soğutmaya 3-4 dakika sonra başlıyor , bu normal değil mi, ben normal sanıyordum. Yani şöyle araba dışarda sıcaktan yanmış ben de 5-6 km uzakta bir yere gideceğim , gideceğim yere varınca anca araba soğuk oluyor 3-4 dakika dediğim bu ama yine de bi göstereyim. Bu süre içinde cam açmak daha kolay geliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sunroofun arkasını kaldırmak gibi yani?
-
Sizin klimada bir problem olabilir.
Soğuk ayarda klimaya elinizi tuttuğunuzda buz gibi üflemesi lazım aslında.
-
quote:
20 yaşında arabam vardı, klimayı açar açmaz soğuk üflemeye başlardı. Hele araba seyir halindeyse daha da iyi soğuturdu. Epey geç soğuk veriyormuş aracınız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: rewkdarkmesajı daha açıklayıcı şekilde değiştirdim.
açınca en son ayara getiriyorum o zaman bi 30 saniyede soğuk hava geliyor ama üstte de dediğim gibi dışarda sıcaktan boğulmuşsa cam açmak daha kolay geliyor .
Bir de bu klima beni çok etkiliyor, çarpıyor diyelim, kullanırken de sadece pencereye veriyorum soğuk havayı bu da kısa mesafede pek işe yaramıyor.
Eğer manuel bir klimanız varsa, en soğuğa getirmek yerine bir miktar sıcağa doğru da çevirin. Fan hızını da 2'nin üstüne çıkarmayın. O zaman daha yavaş soğutur ama çarpmaz.
-
Oncelilkle aracin marka ve modelini soylemeniz lazim.3 tane Nissan Micra kullandim otomatik ve manuel kliması olan surekli devreye girip ciktigi icin sogutmazdi.Sonra Renault Captur kullandim otomatik klimaydi ohhh be dedim Nissandan sonra.Simdi Suzuki Swift kulllaniyorum bazen Antalya sicaginda kisa mesafede bile usudugum olup dereceyi arttırıyorum. -
aracı ilk mesajda yazmıştım, skoda yeti.2012
@goodorevil teşekkürler, dediğiniz gibi yapayım ben hep en sona alırdım.
-
cam rüzgarlığı yağmur yağarken camı az açarsanız s
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Klima soğutmuyorsa klimayı kontrol ettirmekle işe başlayın. |
sigaradan nefret eden biri olarak hiç gerek yok o zaman. çok teşekkür ederim. |
Benzer içerikler
- mercedes b serisi kronik sorunları
- chery yorumlar
- 102 ehliyet kodu nedir
- ppf kaplama ekspertiz
- seyir halinde benzin kokusu
- mercedes-maybach s600 fiyat
- araç km sorgulama
- lada 2025
- byd fabrika inşaatı
- skoda elroq
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X