Şimdi Ara

Oto Branda kullanmalımıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , Bmw e46 aracım genelde otoparkta duruyor üzerine branda alayım diyorum güneşten v.s korumak için araca zararları varmıdır önerirmisiniz ?

• zararı yoktur faydası vardır.
    eğer otoparkta güneş alıyorsa branda almanızı tavsiye ederim.
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler , Biraz araştırma yaptım ve almamaya karar verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bmvv

Sebep nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

Sebep nedir?

Güneş vurduktan bir süre sonra araçta koku oluyormuş , boyası kalkabiliyormuş onun yerine pasta cila yapın diyorlar. İnternette yaptığım araştırmalara göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

Sebep nedir?

brandaların güneşin altında araca yapıştığını ve boyaya zarar verdiğini okumuştum. Benüm de aklımda 2 gün kaıdı aracı almaya böyle birşey mümkün mü?

• İçi tüylü tüylü olanlar var. Onlardan alın. 3-5 gün kalsa bişey olmaz.

Daha uzun kalacaksa kumaş alın araca uygun. Once onu ortun sonra branda ortun.

En güzeli kapaliya koymak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oto Lastik Önerisi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tozluvaraca branda koyarsaniz ruzgarda salladikca cizer hep , ayrica hergun havalandirmazsaniz gunes yanigiyla karsi karsiya kalabilirsiniz ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler arkadaşlar yaptığım araştırmalar pek olumlu sonuç vermedi almamaya karar verdim
  • Oooo ben böyle şeyler olduğunu bilmiyordum yav. 1 bilgi daha öğrenmiş oldum. Arkadaşım 3 aylığına memlekete gitti ve aracı yaklaşık 2 haftadır branda içinde. Hemen o geldi aklıma, uyarmak lazım.
  • H.B'dan aldığım içi tüylü brandayı dört aydır kullanıyorum memnunum. Koku ve yapışma gibi şeyler olmadı. Branda olmadan önce aracı ayda dört defa yıkıyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

H.B'dan aldığım içi tüylü brandayı dört aydır kullanıyorum memnunum. Koku ve yapışma gibi şeyler olmadı. Branda olmadan önce aracı ayda dört defa yıkıyordum.

nereden aldınız link var mı=?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Juhziz-

quote:

H.B'dan aldığım içi tüylü brandayı dört aydır kullanıyorum memnunum. Koku ve yapışma gibi şeyler olmadı. Branda olmadan önce aracı ayda dört defa yıkıyordum.

Aracım 08 Ford Fiesta.

Aldığım ürün: Ürüne gitmek için tıklayın

• quote:

quote:

quote:

Aracım 08 Ford Fiesta.

Aldığım ürün: Ürüne gitmek için tıklayın

teşekkürler .. fakat sizdeki marka için benim arabama uygun yok
    sadece modacar var bunun hakkında bilgiliniz var mı? sizin ki kadar kaliteli midir?

• quote:

teşekkürler .. fakat sizdeki marka için benim arabama uygun yok
    sadece modacar var bunun hakkında bilgiliniz var mı? sizin ki kadar kaliteli midir?

Rica ederim. Sitedeki ürüne yorum yapılmışsa onları incelemenizi tavsiye ederim. Moda Car'ın cam suyu, deri parlatma, silecek gibi ürünlerini kullanıyorum kaliteli. Ama brandası nasıl bilemem kullanmadığım için bir fikrim yok malesef. İçi pamuklu ise benzer kalitede olacaktır.

Oto Branda kullanmalımıyım ?

Birader ziyarete geldiğinde ayda bir kaç defa haftasonu 2 gün boyunca güneşte kaldığıda oluyor bugün olduğu gibi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.