Şimdi Ara

Oteldeki komici elektronik mühendisi!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akagami.

    quote:

    Orijinalden alıntı: No More Sorrow

    Bolum 350 puan hocam . Oyle bi soyledin ki sanki itu, odtu mezunu.. Iyice arastirmamistir is olanaklarini bekledigi gibi cikmamistir belki

    Ktü köklü bir üniversitedir.Mühendislik eğitimi de iyidir.Bilkent, odtü gibi süper değildir, ama ortalamanın üstüdür.Daha üni sınavına bile girmeden okulları yargılamayın.Hem hiç bir şey bilmeyen bir adamın alacağı puan da değil 350 puan.Lise hayatında illaki bir efor sarfetmiştir.Napalım sırf işe girmek için 10bine kasıp müthiş okullara mı girelim?Zaten müthiş okullardakilerin çoğu çok yüksek maaşlı iyi yerlere giriyorlar mezun olduktan sonra.Ayrıca bildiğim kadarıyla elektrik elektronik iş imkanı olarak diğer mühendisliklerden üstün.Bu arada ne ktüde okuyorum ne de bölümüm ee.Ortalama bi ünide makina okuyorum.Sadece durumu belirtmek istedim.

    Tesekkurler hocam usenmeyip yazdiginiz icin. Bende yeni bisiler ogrenmis oldum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: IDasweTI

    Benim hoca edebiyat mezunu Süleyman demirel üniversite'si fakat aylık mesleğinden 20 bin tl kazanıyor.3 katlı tripleks de oturuyor.

    senin hocan nerden baksan 40+ 50+ yaşında ve kariyerinin zirvesinde onun zamanında üni okuyan sayısı en fazla 10 da 1....bu devirde herkes üni okumaya kalkınca istihdamda sanayide ülkede geri olunca boyle tarjikomik olaylar oluyor işte..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Nisan 2014; 21:33:01 >
  • Mühendislik okuyorum, türkiye de mesleğe yönelik eğitim yeterli değil varsa yoksa ders.. Uygulama yok, kontenjanlar çok fazla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlara bak ktüye kötü diyor.Bölüm de elektronik.Bu adama mesleğinde iş yoksa ne yapsın? Her işi yapar.Mesleğinde de asgari ücret verirsen yine çalışmaz başka iş arar.
    Üniversite seminerlerinde hayatınız işiniz olacak, sürekli burayla ilgilenceksiniz diyen şirket temsilcisi çok gördüm.Sanki ben hayata onun şirketine para kazandırmak için geldim.Bazı arkadaşlar da o şirketlerin kulu olmayı resmen kabul etmiş.Sabah akşam iş sürdürülebilir olay değil dedim bozuldular.
    Elektronik mühendisi olan biri iş bulamayınca adama laf ediyorlar.Piyasada ihtiyaç yoksa bu okullar neden var diye soran yok.İş imkanı sağlamıyorsa üniversiteler hala neden açılıyor? İş , seçilmek falan filan.Sanki amele pazarından inşaatta çalışacak adam seçiyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.