Şimdi Ara

OTELDE VEYA BARDA ÇALIŞMIŞ OLANLAR BANA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler iyi akşamlar öncelikle . bugün babam geldi eve aniden sana iş buldum çalşmak istermisin dedi ne işi dedim falan filan buraları geçiyorum otelde iş bulmuş bana bodrumda yeni açılmış bi otelmiş otel hakkında fazla bilgim yok pazartesi günü gidicem zaten çalışmaya bi arkadaşımla beraber tanıdık oldukları için zor iş verceklerini sanmıyorum ama belli olmaz .şimdi size bi kaç soru sorucam onları yanıtlarsanız çok sevinirim .

büyük ihtimalle barda durucam yaş 18 bu arada ama ingilizce yok bu barda sorun olurmu veya 1-2 hafta barda dursam inglizcem olmadığı için zorunluluktan beni başka yere alırlar mı ?
    2- bana nasıl bi iş verirler yeni geldiğim için
    3-orda bana nasıl davranırlar
    4- orda ben çalışanlara veya gelen konuklara nasıl davranmalıyım
    5- kesinlikle artistlik amaçlı yazmıyorum babamda uyardı beni zaten bizzat ama bide size sormak istedim tipim falan fena değil öyle boş duran biride değilim kız iş atarsa bana garantisi var ayarlarım ama böyle bişi yapmak çalıştığım yerde bana sorun olur mu veya bi zararı olur mu sonuç olarak babamın arkadaşının yeri onu utandırmak arada bıraktmak istemem
    6- bu işlerin püf noktaları nelerdir. zaten uyanık birisiym ama herzaman dikkatli olmak lazım nelere dikkat etmem lazım nelerden uzak durmam lazım bana birazcık akıl verirseniz sevinirim

ilk defa bi işte çalışıcam allahtan yanımda çok yakın bi arkadaşım var o yüzden zorluk çekmicem ama sizlerin taktiklerinide çok ihtiyacım var okuduğunz için teşekkür ederim inş. bi yardımınız olur bana . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piccadilly Circus -- 17 Haziran 2011; 1:03:33 >

• up beyler . önemli
  • oha koca forumda yokmu hiç ya bilgisi olan . benzer yerlerde çalışmış olması bile yeter
  • Bardan durucaksan;
    Bira, viski, şarap vs. alkollerin nasıl koyulucağını ve oranını öğren. Benim çalıştığım bar lüks ve ağır bir mekandı. Hizmet işlerinde saygı üslub önemlidir. Çalışıcağın yer geçlerin takıldığı eğlence mekanları ise müşteriden çekinip utanmana gerek yok.
    İngilizce konusunda adamın ne istediğini anlaman yeter, one-two, water-beer vesaire...
  • Oncelikle calistigin mekana sadik olucaksin mekana caliscaksin , isine bakicaksin sana denileni yapicaksin musteri her zaman haklidir lafini benimsiceksin...
  • 1- ingilizce sart ama barmenın yanında duracaksan pek gerekmez + barmenle iyi gecinmen gerekir
    2- genelde temızlık ısı yaptırırlar bulasık ıslerı senden cıkar + gece bar kapanırken tum temızlıgı sen veya senınle beraber baska bırıyle yaparsınız, ilk günler zor olur pes etme
    3- nasıl bır bar turu bılmıyorum dısco-bard tıpı mı anımasyon u varmı yokmu ama asosyalsen sudan cıkmıs balıga donebilirsin.
    4-bu soruyu orda calısan kombılere sor oranın havasını bılırler
    5-oralarda oyle bı sorun cıkmaz ama soyle bı sorun olabılır kızla konusabilmen ıcın biraz ingilizce sart ingilizce bilmeyen erkeklere pek bakmazlar mantıken de oyle
    sana onerılerım, ordakı calısanlarla muhabbetı ıyı kur, konusma ıngılızcesını en hızlı sekılde gelıstır, asla pes etme

ben de gecen sene bodrumda bir barda çalıştım barboy olarak, ilk hafta bileti alıp memlekete gerı donecektım neredeyse ama arkadasların ustlemesıyle 1 ay sonra falan ben gitmek istemedim, yani alısırsan cok guzel bi is

• şimdi asosyal falan demişsiniz kesinlikle alakası yok tam tersi biraz da durulayım diye yolluyor babam . çalıştığım yer disko değil bildiğimiz 5 yıldızlı otel ben onun snake barında durucam sanırım yani öyle konuştuk ama kesin değil dediler ama eninde sonu bara geçicem biliyorum torpil olduğu için . pes etmek yok biliyorum bunuda . tek sorun içkilerden anlamam yani neyi ne kadar koycağımı bilemem inş. barmen falan vardırda öğretir çünkü deneyimsiz birini direk bara koyacaklarını sanmam. başka tavsiyeleriniz uyarılarınız varsa çok sevinirim teşekkürler bu arada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @MicrosoftluFasulye
    onemli degil
    bende calıstıgım yere torpille girdim zira barın istedigim yerinde calısabilirdim, barmenın yanında barboy olarak calısmak en mantıklısıydı, bildigin bulasık yıkıyosun, fıcı bıra dolduruyosun falan. barmen hep yanında olacagı ıcın bellı baslı kokteyllerı ogrenırsın onlar kolay ıs ama ne yap et barmenle iyi gecin hatta kanki ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feraset.

@MicrosoftluFasulye
    onemli degil
    bende calıstıgım yere torpille girdim zira barın istedigim yerinde calısabilirdim, barmenın yanında barboy olarak calısmak en mantıklısıydı, bildigin bulasık yıkıyosun, fıcı bıra dolduruyosun falan. barmen hep yanında olacagı ıcın bellı baslı kokteyllerı ogrenırsın onlar kolay ıs ama ne yap et barmenle iyi gecin hatta kanki ol

ondan şüphen olmasın hertürlü iyi geçinirim aslında bardakları yıkamak az çok kokteyl yapmak zor iş değil yani rahat en azından ben garson olmaktan falan korkuyorum ama öyle bişi olursada çok sıkıntı çekerim torpil dediğimde bi yere kadar sonuçta peder beni oraya burnum sürtülsün iş hayatını öğreniyim diye yolluyo bilmiyorum orda benim istediğim yeri bana verirler mi ama buna uğraşıcam . bide en çok korktuğum nokta abeci erkek çocukların bana laf yapıp artistlik yapması örneğin bira ver şunu yenile şurayı temizle vs. gibi ukala tavırlar aklımda hep bu tarz şeyler var böyle bişi olursa kendime nasıl hakim olurum bilmiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.