Şimdi Ara

OTELDE ÇALIŞMAK HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha önce hiçbir işte çalışmadım. bayramdan sonra alanya veya alaçatı-çeşme bölgesine gidip çalışmak istiyorum. birkaç arkadaşım daha önce çalışmış beni de davet ediyorlar beraber gidelim diye. lakin hiç tecrübem yok. hatta o bölgelere hiç gitmedim bile ortamı bilmiyorum, tepsi taşımadım, yabancı dilim yok. komi olarak çalışırız diyen var. facebook gruplarında alaçatı-çeşme bölgesi için işte çeşitli yerlerde iş veriyorlar, kalacak yer sağlıyorlar. telefonla görüşüp gideyim diyorum ama ya adam vazgeçerse diye de korkmuyor değilim ya da kovulmaktan korkuyorum.

kendi şehrimde sırf tecrübe kazanmak için iş aradım bugün bulamadım. en dandik dürümcü bile tecrübeli adam arıyor. oteller ise sezonluk adam almıyor. ve de bir oteldeki eleman bana şunları söyledi. tecrüben yoksa bile tecrübeliyim diyeceksin dedi. oradaki adam ne bilsin diyor. tamam da ben tecrübeliyim deyip işe girsem ve beceremezsem işi ne olacak?

• Bacakların çok ağrır
  • megan444 M kullanıcısına yanıt
    emeksiz kazanç olmaz illa ki. benim için o sıkıntı değil.
  • Hayatın işten ibaret olacak maksimum ilk 2 gün biraz sancılı geçer, belin ve bacakların ağrır sonra robot gibi olacaksın zaten merak etme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    antalya'da otellerde çalışmak
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.