Beyler ilk açıklandığı zaman ben 2 soru için gaza geldim kitapçık inceleme başvurusunda bulundum(60₺).Neyse şimdi de 1'inde gel diye mektup yolladı ösym ama ben yalnız gitmek zorundayım.Binaya telefon cüzdan da sokmuyorlarmış.Ne yapmalıyım, nasıl çıkılır bu işin içinden?Ankaraya 180 km uzaktan geliyorum yani telefonu cüzdanı almak zorundayım.Bilkent avm'de emanetlik var mıdır?🥺🥺Lütfen yardım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ösym'ye Ulaşım ve Sıkıntı

-
-
Gitme ag s.et
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
60 TL kaybetmişsin farzet otur evinde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aştiden osymye otobüsle nasıl ulaşırım bu arada.Ankara kartım falan yok nakit para geciyor mu otobüslerde ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beceremedic -- 29 Ağustos 2021; 9:39:32 >
Bir emanetçiye bırakırsınız. Sizin gibi çok kişi vardır oralarda.
ÖSYM’nin yanından geçen yolu takip et yukarı doğru gidiyor. Orada YÖK var YÖK’ün hemen yanında Bilkent’in Doğu Kampüsü girişi var. Orada güvenlikler olur, onlara vermeyi dene.
Ya gitmeyecem bana kalırsa da evdekiler git diyor.
Başka güne randevu alan duydunuz mu? Ben bir iki kişi daha duydum 1'ine randevu verilmiş olan. Herkese ayın 1'ine mi randevu verilmiş acaba?
Hocam bence de öyle bu adamlar hata yapmaz da işte bir anlık gaz.Gitmek zorunda gibiyim ya ailem git diyor.
Benim de bir arkadaşa 1 eylül demişler.Bana saat 2 ona 3 demişler ama.
Denenebilir de büyük ihtimal terslerler hocam.
1 Eylül dedilerse 1 eylülden önce sonuçları aciklamayacaklar mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilmiyorum valla hocam da pek bağlantılı değil ikisi gibi.Zaten bunda hata olma ihtimali 0.İnş 31inde açıklarlar da istediğim yer gelirse gitmem
Bu itirazdan bir sonuç çıkma ihtimali milyonda 1. O yüzden zorlanacaksan gitme
-
Itiraza gidecek başka arkadaşlar varsa ulaşsın bana
hocam telefon cüzdan araba anahtarı tam zorluk çıkartmak için askeriyede de sokmuyorlar ama güvenlikte nizamiyede kutular oluyor oraya bırakıyorsun ama bu adamlar zorluk için yapıyor sadece ösym skandallarını hepimiz biliyoruz bence git zaten parayı vermişsin cüzdan götürme yanına para al kimlik al telefon al telefonu da bir işyerine bırakrsın orada
telefonsuz gitme ama artık insanlar abi birini arayabilimiyim telefonum yok dediğinde hiç vermiyor başıma geldi
-
Git sıkıntı varsa değiştiriyorlarmış, gidince ortamı da anlatsana bu konuda :D
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam kızılaya uğramadan da gitmenin bi yolu var mı?aştiden binip tobb durağında in oradan bilkent metroya yürü sonra oradan 111 e bin bilkent 2.etapta in falan filan.Bir de güvenlik sıkıntı çıkarmaz değil mi bu konuda?Aleykumselam hocam görürsem söylerim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- istanbul gelişim üniversitesi uçak mühendisliği
- 90 tyt 70 ayt kaç bin sayısal
- sınav giriş belgesi pdf nasıl alınır
- dr biyoloji pdf
- 2022 yks zor muydu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X