Hahahah tamamdır hocam.Belki video çekerim yolculuğu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ösym'ye Ulaşım ve Sıkıntı (2. sayfa)

-
-
Bazı efsaneler var ortamla ilgili
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Saçı uzatsam afro olur,güneş gözlüğünü de ayarlar;binanın önünden tüm dhseverlere selamımızı çakarız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BeceremedicHocam kızılaya uğramadan da gitmenin bi yolu var mı?aştiden binip tobb durağında in oradan bilkent metroya yürü sonra oradan 111 e bin bilkent 2.etapta in falan filan.Bir de güvenlik sıkıntı çıkarmaz değil mi bu konuda?Aleykumselam hocam görürsem söylerim.
aşti'den çıkıp konya yolundaki dolmuşlardan bilkent'e gidenlere binersen tek vasıtayla ulaşabilirsin. üstte yazdığım rota daha sakin versiyon, ben metro kullanırken kendimi nedense daha güvende hissediyorum.
güvenliğin sorun çıkaracağını sanmıyorum, halden anlarlar herhalde.
-
Gittiğinde ışıklar yanıyorsa haber ver hocam
Hocam burayı editle haber ver bize sonucu
Gündüz gözüyle yine de ışıklar yanıyorsa tanrı 2022 tayfaya merhamet etsin çünkü ösym onlara etmeyecek.
Yanlış mesaja atmışım cevaba kb
Ya ohoooo başlarım böyle işe ama. 1 eylülde gel dedilerse 1 eylüle kadar açıklamıcaklar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X