Şimdi Ara

ÖSYM SORUMSUZLUGU BI REZALET DAHA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekşide bi okul sorumlusu hoca yazmış şu rezalete bakın
    silgi olayı sınava alinmama falan sönük kalır yanında..
    #####ygs 2017
    ösym'nin beni cehennemle sınadığı ve kaslarımın halen gergin olmasına sebep sınavdır.

bina sınav sorumlusuydum.

siz hiç polissiz, evraksız bina gördünüz mü, ben bugün bunu hem de bina sınav sorumlusu olarak yaşadım.

binadaki görevlilerin özverisi ile sınavın gerçekleşmesini sağladık.

kısaca anlatayım. sorumlu olduğum binaya bugün öğrencilerin de erken geleceğini ve trafiğin sıkışacağını hesap ederek görev saatimden yarım saat önce okuldaydım. okul müdürü ve yardımcım da benim gibi erkenden geldi. ardından polisleri ve evrakları beklemeye başladık. 8:25'de halen ne evrak ne de polis gelmeyince il temsilcisini aradım ve bilgi verdim. 8:45'de halen polisler ve evrak gelmemişti, kapıya çıkarak öğrencilerin biraz gecikmeli içeri alınacağını duyurdum. tam bu esnada kurye geldi. kuryenin evrak bilgilerindeki kutu sayısından fazla kutu çıktı araçtan, şaşkın şaşkın paraflayarak evrak düzenledik ve kutuları aldık.

öğrencileri daha fazla bekletemezdim. yukarı çıkıp görevlilere yaşadığımız kaosu anlattım ve el birliği ile bu sorunları aşmak durumunda olduğumuzu belirttim. iki ayrı blok ve iki ayrı giriş kapısı vardı okulun. öncelikle iki yedek gözetmeni kapıda üst araması yapmak üzere yönlendirdim ve iki gönüllü gözetmen bularak onları da diğer blok kapısına yönlendirdim.

hadi evrak işlerini yapayım dedim, evrak kutusunu açtık. şok. evrak kutusundan çıkan evrak boş çıktı. binada sınava girecek aday 340, gözetmen sayısı 0, salon başkanı sayısı 0 diyordu ve kimin hangi sınıfta görev aldığı vs hiç bir bilgi yoktu. görevi gözetmen olarak çıkanlara beyaz kağıda imza attırarak rastgele sınıflara yönlendirdim, ardından aynı süreci salon başkanları için yaptım. işin kötüsü gelmeyen görevliler de vardı ve bu nedenle boş kalan sınıflara gözetmenlerden salon başkanları vs atadım. saat oldu 9:30 ve polisler geldi. polislere başka okul adresi tebliğ edilmiş ve gittikleri okulda sınav olmadığını öğrenince kendi çabaları ile olmaları gereken yeri öğrenip ancak gelebilmişler.

ardından boş kağıtlara ösym standartlarında evrak ve imza kağıtları hazırladık. sınıf sınıf gezerek görevli imzalarını tamamladık.

özetle polissiz binada, görev tanımı işlenmemiş boş evraklarla tamamen kişisel çabalarla sınavın gerçekleşmesini sağladık.

hızlı düşünüp hamle yapamasak ya da görevlilerin hepsi iyi niyetle bana destek olmasa bu binada sınav gerçekleştirmek mümkün değildi.

dolayısıyla bu sınavla ilgili skandal ya da rezalet tanımlamalarına gireceklerin hiç biri benim kadar kaos yaşamamıştır.

dipnot: bu durumu hem kırmızı kutu ile ankara'ya hem de kurye ile il sorumlusuna tutanakla ilettim. ufak bir hatada aday ve görevlilere ceza veriliyor, ösym kendine ceza verecek mi ya da bu kaosu aşan görevlilerine en azından teşekkür edecek mi? elbette ki hayır.https://eksisozluk.com/entry/66804913

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• CSB

• Sisvegece S kullanıcısına yanıt
    Dh mi sandin orayi adam akademisyen eski entrylerine bak

• Türkiye la burası ben artık şaşırmiyorum yormuyorum kendimi.Tek yapabildigim daha yaşanır bir ülkem olsun diye dua etmek.

• Simerenyasım kullanıcısına yanıt
    Istedikleri de tam olarak bu hocam ülkenin geleceğinin gençlik olduğunu biliyorlar ve gençliği ülkeden değerlerden soğutmak için ellerinden geleni yapıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: elonardo

Istedikleri de tam olarak bu hocam ülkenin geleceğinin gençlik olduğunu biliyorlar ve gençliği ülkeden değerlerden soğutmak için ellerinden geleni yapıyorlar

reyiz durumlar nasıl sen baya iyiydin.İstediğini aldın mı ?
  • hedeflerilkbin H kullanıcısına yanıt
    Sen de iyiydin hocam sen naptin :D benim matta süre sıkıntısı oldu sosyal yetiştiremedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekşide olan hiçbirşeye güvenmiyorum.Muhaliflik adına ülkesini karalayan 3-5 etkisiz elaman.
  • bb

• elonardo kullanıcısına yanıt
    Türkçe sosyal iyi de mat felaket hocam yav.1 sene geo çalıştım sınavda matları boş bırakıp geçince birine baktım olmadı diğer derken fena patladım ):
    Herkes oyle hocam hayirlisi. Ygs matin intikamini lys de alirsin 3 karekoku bosa mi cozdun :D

İnşallah hocam :) ama bir tekrar daha lazım üstün körü.Çabuk toparlanmalıyız başarılar.
    Al bi karekok tekrar niyetine bidaha coz hocam shshshs dedigin gibi cabuk toparlanmali bu aksamdan plani yapip lys yardirmaliyiz sanada basarilar bişi ihtiyacin olursa pm atman yeterli :)

biliyorum hocam çok sağol :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.