Şimdi Ara

ÖSYM OLASI TAHMİN SIRALAMALARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunlar çok oynar mı mesela arkadaşlar 11.219 ile kapatır demiş tahmini samsun tıp benim sıralama 10.762 kesinlikle girer miyim sizce?

http://www.salimunsal.com/dosya/lisans_bilgileri2014.pdf
    bu nedir yani kim yayınlamış bunu ösym mi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hücreçeperi -- 8 Temmuz 2014; 4:19:02 >

• ???up
  • Girersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartale11

Girersin.

hocam bu ne oluyor olası sıralama ösym nin yayımladığı bir şey mi
  • hücreçeperi kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım buna bakıp ne umutlanın ne de Umudunuz u kaybedin ama olası sıra yi çok basit hesaplamış ki o da çok saçma bu mantık mesela tip kontenjanı yüzde 2 arttı diyelim adam tüm tiplarin sırasını yüzde 2 artırmış bu saçma sonuncu olan tip belki yüzde 2 artar ama en başta ki tip a direk yüzde 2 artar diyemeyiz o yüzden bu saçma sen geçen seneyi baz al tabi ki yüzde 1 Şansın bile olsa istediğin yeri 1.tercihine yaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enka7

Arkadaşım buna bakıp ne umutlanın ne de Umudunuz u kaybedin ama olası sıra yi çok basit hesaplamış ki o da çok saçma bu mantık mesela tip kontenjanı yüzde 2 arttı diyelim adam tüm tiplarin sırasını yüzde 2 artırmış bu saçma sonuncu olan tip belki yüzde 2 artar ama en başta ki tip a direk yüzde 2 artar diyemeyiz o yüzden bu saçma sen geçen seneyi baz al tabi ki yüzde 1 Şansın bile olsa istediğin yeri 1.tercihine yaz

geçen sene 10.700 ile kapamış bir yeri benim bu sene 10.762 ile girmem %kaç ihtimaldir girebilir miyim ya çok istiyorum gelmezse üzülücem
  • hücreçeperi kullanıcısına yanıt
    Akışına bırak ama yüzde 95 gelir çünkü ilk 10 bindeki tiplar da yaklaşık 200 kişilik bir artma var +- 100 kişilik yönelme değişiklikleri olabilir mesleklerde yani senin büyük ihtimal olur kafanı takma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • salim ünsala ben pek inanamıyorum adam herşeyi yükseltmiş böyle bir şey olabilir mi tamam geçen seneye göre başarı biraz artmış testleri yapma oranı artmış da bu adama göre ilk 15-20 üniversitenin hepsinde yükseliş olacağını tahmin ediyor saçma
  • quote:

Orijinalden alıntı: enka7

Akışına bırak ama yüzde 95 gelir çünkü ilk 10 bindeki tiplar da yaklaşık 200 kişilik bir artma var +- 100 kişilik yönelme değişiklikleri olabilir mesleklerde yani senin büyük ihtimal olur kafanı takma

şimdi tek tek hesapladım 10binin altındaki tıplarda toplam artış 60 kişi falan artış var toplamda bildigin gelirse bana sınırdan gelecek
  • Linkteki tabloda bölümü tercih eden kisi sayisi var. Tahmini mi yazmis yoksa gercek mi tercih eden kisi sayilari???

• quote:

Orijinalden alıntı: hachiko1

Linkteki tabloda bölümü tercih eden kisi sayisi var. Tahmini mi yazmis yoksa gercek mi tercih eden kisi sayilari???

Yok ya gercek tercihs eden kontenjanlar o

• Ulan gelir ins ys altina yazacak bi yer yok poff

• bunlar kontejana göre tahmini sırlaamalar gerçek sıralamalar bundan çok farklı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: skype1994

bunlar kontejana göre tahmini sırlaamalar gerçek sıralamalar bundan çok farklı olur

Gecen sene 10700 ile kapamis yere bu sene 10762 ile kesin girebilir miyim sizce

• Up

• bence girersin
  • 85 binle alan yer 97 bine gelmiş geçen sene bende ümitleniyorum 102bine geriler mi falan diye, adam 92bine çıkar demiş..
  • bu adamın geçen seneki tahmini yok mu ne kadar tutturduğunu merak ettim şimdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.