Şimdi Ara

osym.gov.tr giremiyorum (engellendim sanırım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Twitter'dan osym'nin hesabına hakaret vs. içermeyen bir mention atmıştım. Twitter'dan engellemişler. O günden beri ösym'nin sitesine de giremiyorum. Evdeki diğer bilgisayar ve telefonlardan girebiliyorum ama bu bilgisayardan giremiyorum. Bu sorunu aşabilir miyim ?

• Tarayıcını sıfırla bi öyle dene
  • carso kullanıcısına yanıt
    diğer tarayıcılardan da girmiyor.
  • Hotspot Shield İsimli programını indrin kurun daha sonra ordan İpnizi değiştirin ve onla girmeyi deneyin. Eğer ip'niz engellendiyse farklı ip ile girmeyi sağlayacaktır. Eğer yine girmez ise muhtemelen bilgisayarından kaynaklanan bir sorundur
  • samtiger kullanıcısına yanıt
    Denedim ama girmedi. Demek ki bilgisayar üzerinden birşeyler yapmam lazım :)
  • 1-Dns ayarladıysan onları kaldır
    2-Proxy ayarların varsa onları kaldır ''otomatiğe al''
    3-İllegal bir program varsa onları kaldır
    4-Antivirüs programını durdurup dene
    5-cmd.exeyi yönetici olarak çalıştır ve sfc/scannow yaz %100 e kadar dolsun ardından chkdsk /c /r /f yaz ve yes no yazısı cıkarsa y yaz enterle. evet hayır şeklinde gelirse e yaz enterle. daha sonra sistemi yeniden başlattığında sistem dosyalarını doğrulayacak. eğer hosts dosyaları bozulmuşsa onları düzeltir diye umuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer yaptılarsa böyle bir şaçmalık görmedim. Arkadaş yukarıda yazmış zenmate veya cyberghost kullanmayı dene
  • bence alakası yok, twitterdan nasıl engelleyecekler seni? Girememe problemin için proxy öneririm
  • ÖSYM'nin işi yok kişiyi mi engelleyecek hocam. VPN ile dene.
  • tanerali kullanıcısına yanıt
    Twitter'dan engellediği aşikar görülüyor zaten. O günden itibaren web sitesine girememem tesadüf mü ? Kendi kendime siteyi engelleyecek halim yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.