Şimdi Ara

ÖSYM DUY SESİMİZİ - HERKES İÇERİYE-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÖNCELİKLE HERKESİN ÜŞENMEDEN OKUNMASINI TALEP EDİYORUM :

BEYLER BAYANLAR MALUM YGS FAZLA ELEYİCİ BİR SINAV OLMADI, İNANILMAZ DERECEDE YIĞILMALAR OLDU; ÇALIŞAN ÇALIŞTIĞININ KARŞILIĞINI, EMEK VEREN EMEĞİYLE ORANTILI BİR SIRALAMA YAKALAYAMADI - TABİ Kİ İSTİSNALAR VAR GENELLEME YAPMAK DURUMUNDAYIM- VE HATALI SORULARIN DA ETKİSİ İLE BAZI İNSANLAR LYS KONUSUNDA UMUTSUZLUĞA DÜŞTÜ BELKİ BİR SÜRÜ İNSAN EĞİTİM HAYATINI BİR SENE DAHA ERTELEDİ. AMA HERKESİN DEDİĞİ GİBİ LYS'YE ODAKLANMALI ÖĞRENCİLER VE LYS'DE BÜYÜK ÇEKMELER OLABİLİR YIĞILMADAN DOLAYI BUNU BİLİYORUZ. ANCAK ÇOK ÖNEMLİ BİR NOKTA VAR: EĞER LYS DE FAZLA HATALI SORU İÇERİR VE ELEYİCİLİĞİ YGS GİBİ AZ OLUR YANİ AZ BİLGİ İÇEREN KOLAY SORULAR OLURSA BİR SÜRÜ İNSAN MAĞDUR OLACAK; BELKİ DE GERÇEKTEN ÜLKEYE KATKISI DAHA FAZLA OLABİLECEK İNSANLAR DAHA KÖTÜ ÜNİVERSİTELERDE EĞİTİM ALMAK ZORUNDA KALACAKTIR. O YÜZDEN LYS YANİ 1 MİLYONDAN FAZLA ÖĞRENCİNİN GELECEĞİ İÇİN BEL BAĞLADIĞI SINAV GERÇEKTEN ELEYİCİ OLMALI VE HATALI SORU İÇERMEMELİDİR. ANCAK BÖYLE HERKES HAK ETTİĞİ YERDE OLUR VE EĞİTİM SİSTEMİMİZ DAHA GERÇEKÇİ İŞLER DİYE DÜŞÜNÜYORUM. BANA KATILAN ARKADAŞLAR ÖSYM'YE BİR İHTİMAL DE SESİMİZİ DUYURABİLMEMİZ İÇİN BU KONUYA DESTEK VERELİM, DAHA ELEYİCİ VE YGS'YE GÖRE DAHA ZOR BİR LYS İSTEDİĞİMİZİ BİLDİRMEK İÇİN SESİMİZİ DUYURALIM !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi henlekulpu -- 5 Nisan 2016; 20:02:56 >

• bizi bu kadar dusunselerdi ygsde yaparlardi yapacaklarini.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up
  • GÜNCEL TUTALIM ARKADAŞLAR DESTEĞİNİZ LAZIM
  • Herkes hak ettiği yere gelir hocam sıkıntı yapmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolay da olsa zor da olsa herkes çalıştığı kadar yapar. Yığılma az olur/ çok olur orasına karışmam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ÖSYM duy sesimizi demiş arkadaş ama aslında ÖSYM'nin bunu duymasına gerek yok ÖSYM'nin görevi bu zaten "öğrenci seçmek" .YGS'de seçebildiler mi,hayır. Eğer kurum itibarını devam ettirmek istiyorsa kesinlikle sıkıntısız ve seçici bir LYS yapmalıdır ve aynen bize verdikleri o kalemde yazan "Emeğiniz emanetimizdir" sözü gibi herkese emeğinin karşılığını iletmelidir.Umarım siyasetten ve tüm dış etkenlerden ayrılan emek veren herkesin karşılığını alacağı bir 2016 LYS görürüz..
  • Ben şunu anlamıyorum madem çok kolaydı neden 2 milyon kişi 500 tam puan yapamadı ?
    Yığılma olduysa seninle aynı seviyede olanlarla aranızda oldu. Çalışan hertürlü derecesini yaptı. Kolaymış zormuş buna takılırsanız zaten hedefinize ulaşamazsınız.

• Arkadaşlar kolay/zor farketmez calişan emeginin karsiligini alicaktir secici soru olur lysde ama soru yanlış olmasin ve kalitesiz soru cikmasin diyorsaniz haklisiniz cunku o zaman emegimiz yeniliyor

• Sesimizi nasıl duyacaklar olm daha geçen sınav merkezleriyle ilgili soru sordum engellediler

• Bu yıl lys basit olacakmış yani çekişler olmayacak sözün özü ygs sıralamanız ile tercih yapmaya hazır olun

• 31

• Az seçiciydi madem neden tam puan yapamadın o kadar çalışmışsın ?

• Git 1-2 gaza getirici video izle kardeş. Gram heyecanlanmadım. Kanuni'nin mohaçta yaptığı konuşmayı yapsaydın şuanda Ankara'ya gidiyordum.

• Ömer Demirde haberdonanımda kayıtlı üye sesini duymuş o iş bende dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: ZTPhotography

Az seçiciydi madem neden tam puan yapamadın o kadar çalışmışsın ?

Belki sınavda çişim geldi, belki başım ağrıdı, belki grip olarak girdim, belki girdiğim okulun çevresinde ses oldu, belki ben sınav heyecanlıyla bir soruyu 2 defa okudum. Neden 500 yapmadın nasıl bir mantıktır ama bir çok kişi çalıştığının karşılığını alamadı işte bu gerçek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 742793

Git 1-2 gaza getirici video izle kardeş. Gram heyecanlanmadım. Kanuni'nin mohaçta yaptığı konuşmayı yapsaydın şuanda Ankara'ya gidiyordum.

Gaza gelsen ne olucak kardeşim oturup destek vermen gerek alt tarafı bir mesaj atsan konuyu güncel tutsan o bile yeter siz şimdi dalgaya vuruyorsunuz o lysde de 3-4 tane hatalı soru çıksın veya her konunun en basit örnekleri gelsin o zaman çalışıp sınavda dikkatsizlik veya tahlihsizlik yapan adamın 1 senesine yazık olucak lütfen duyarlı olun. Belki 1 soruyla insanların arasında 5 bin kişi olucak ne olucak 5 bin gerideki adam belki daha çok çalıştı ama o 1 soru yüzünden hayallerinden oldu kabullenilecek bir şey midir bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi henlekulpu -- 5 Nisan 2016; 19:53:51 >
  • Lys de de iptaller ve kalitesiz sorular istemeyen herkes konuya destek versin arkadaşlar bizim geleceğimiz söz konusu burda.3 saatlik sınavda senelerce okuyağacımız üni belirleniyorsa hata falan olmamalıdır.
  • tam kaç aday barajı geçti bilmiyorum ama 1.6 milyon desek 160 soruya bölsek soru başına 10 bin aday düşüyor. 1 soruya 5 bin yığılmasına çok şaşırmamak lazım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.