Şimdi Ara

Yanlış Cebe Kontur Gönderdim Ya davalık olacaz ya da birimiz mezara girecek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar sizlere de danışayım dedim.
    Bundan 3 ay önce atm nin düğmesi iyi basmaması nedeni ile sanırım bir rakam kayması sonucu başkasına 20tl lik kontur yolladım.
    Aradan 1 ay geçti kontur gelmeyince araştırdım yanlış yolladığım numaraya ulaşıp rica ettim. Tamam yollarız geri dediler ancak hep oyaladılar. Şimdi adama sabah mesaj attım bana küfür etti. şimdi de armoni parkta buluşmaya sözleştik oraya geliyor. ben de gidip görüşeceğim bakalım ne olacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakanonur -- 8 Mart 2016; 9:30:44 >



  • görüştün mü ne oldu?
  • 20 lira için değmez be olan olmuş boşver

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam geldim diye 3 kere aradı gittim baktım tarif ettiği yerde yok daha sonra ben aradım 2 kere telefona bakmadı yani gelip gitmiş olamaz çünkü kısa zaman aralığındaydı.
    Daha sonra anladım ki herif totosuna güvenip gelememiş gidip karakola durumu anlattım şikayetçi oldum polis de o herifi aradı adam 2 dakka sonra bana geri döndü etekleri tutuşmuş olarak. Yani kısaca ne konturu geri iade etti ne beni dövmek için adrese geldi havlayan köpek ısırmaz ha köpek derken whatsapp dan kayıt edip herifin resmine de baktım aynı köpek desem köpeğe hakaret olur ancak belli ki zavallı biri yani açık açık söylese kardeş hata sende ben zor geçinen biriyim dese helal edicem ama çakallığa yatıp anneme küfür ettiği için mahkemeye vermeyi düşünüyorum. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakanonur -- 17 Mart 2016; 8:41:02 >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dava aç sebepsiz zenginleşmeden 20 tl +hakaret yada dava açıcam diye korkut

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buraky07 B kullanıcısına yanıt
    Yukarıdaki üsluba bakılırsa kendisi de sütten çıkmış ak kaşık değil. Çalışma ücreti ile insanları yargılamış, ne desem bilemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış yazmışım vakitsizlikten dolayı hatta eksik yazmışım o şerefsiz at hırsızı kılıklı pis sırıtışlı çakalın whatsapp profil resmini görünce (sırtında çuval iş sırasında çekilmiş bir foto ) yukarıdaki koşturmaya da neden olan bu seviyesiz herife kızgınlıkla öyle birşey yazmışım yazmamam gerekirdi. Kimsenin asgari ücreti ile alay etmiyorum ama söz verip de az para kazanan ve çamura yatan herkeze dir sözüm ağzınızla konuşun verdiğiniz sözü tutun totoyla konuşanların sonu belli. Bilmem anlatabildim mi? (konu asla 20tl konusu değildir) Ben vodofonu arayıp durumu bildirdim banka dekontunu yollayın geri iade ederiz incelemeden sonra dediler bu arada.)

    Yani verdiği sözü tutamayan yada tutmayan insanların benim gözümdeki yeri_ Hem kel hem fodul üstelik evli. diye bir atasözümüz var çapkınlığa giden ama yetersiz zavallı tiplere söylenmiş bir laf işte aynen bu durum bu.

    Hayat ağızdan çıkan bir yanlış kelimeyle değişebilecek ve düzeltmesi imkansız bir toplum psikolojisine alışık insanlar topluluğunda, güzel duygusal ülke insanları ile beraber birlik kardeşlik içinde özür dilenecek birşey yapmamak üzere herkese iyi günler. ;)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.