Şimdi Ara

ÖSYM Başkanı Ünal Yarımağan: Bu sene sorular daha zor olacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • vursunlar bakalım abalıya, elbet bi yerden çıkar bişiler
  • Ya arkadaşlar ÖSYM'nin sistemin suçu ne? Ne yapalım yani? ÖSS den başka bi yolu varsa bunun söyleyin oyapılsın. Başka ülkelerden örnek vermeyin lütfen. Çünkü şu ana TR ye eğitim sistemine en uygun sistem ÖSS. Bunun başka yolu yok.
    Ayrıca soruların zor olması bilgiyle ilgili olması sadece bilenin yapmasını sağlar. Bu da çalışan öğrenci için çok iyi olur. Öbür türlü herkes bi şeyler yapıyodu. Çalışan çalıştığının karşılığını alamıyordu. Böyle daha iyi oldu emin olun. Sınav zorsa herkese zor. Çalışan adam yine yapacaktır.
    Ayrıca elim ayağım titredi fln diye yorumlar yazmayalım arkadaşlar. Bunlar ÖSS ci arkadaşları strese sürükleyecek.
    Tecrübelerime dayanark bi kaç bi şey yazayım.
    -Sınav gecesinde saat 12 gibi fln yatın. Yatınca hemen uyuyamayacaksınız.Ama 10-15 dk sonra uyursunuz. Eğer uykunuz yine de gelmiyorsa bi yoğurt yiyin ayran fln için. Baktınız yine uyuyamıyorsunuz hiç panik yapmayın. Sabahlasanız bile ÖSS sırasında zerre miktarı uykunuz gelmeyecek. Onun için sakin olun. Kalkın TV seyredin müzik dinleyin... Bi şekilde vakit geçirin. Tabi bunlara hiç meydan vermemek istiyorsanız Cumartesi sabahı erkenden kalkın. saat 6.30 7.00 gibi. Kalkınca güzel bi duş alın böylece Cumartesi gecesi erkenden uykunuz gelecek mışıl mışıl uyuyacaksınız.
    -Sınav öncesinde biraz heyecan olabilir bu normaldir. Kalemi elinize alıp ilk soruyu çözünce heyecan fln kalmaz. deneme çözüyormuş gibi çözersiniz.
    -Yapamadığınız sorularla oyalanırsanız çok kötü olur. Yapamadığınız zaman hemen geçin. Yapabileceğiniz daha basit çok soru var.
    -Sayısalcı da olsanız elinizden geldiğince Sosyal 1 i çözün.

• quote:

Orjinalden alıntı: ecar limon

Ya arkadaşlar ÖSYM'nin sistemin suçu ne? Ne yapalım yani? ÖSS den başka bi yolu varsa bunun söyleyin oyapılsın. Başka ülkelerden örnek vermeyin lütfen. Çünkü şu ana TR ye eğitim sistemine en uygun sistem ÖSS. Bunun başka yolu yok.
    Ayrıca soruların zor olması bilgiyle ilgili olması sadece bilenin yapmasını sağlar. Bu da çalışan öğrenci için çok iyi olur. Öbür türlü herkes bi şeyler yapıyodu. Çalışan çalıştığının karşılığını alamıyordu. Böyle daha iyi oldu emin olun. Sınav zorsa herkese zor. Çalışan adam yine yapacaktır.
    Ayrıca elim ayağım titredi fln diye yorumlar yazmayalım arkadaşlar. Bunlar ÖSS ci arkadaşları strese sürükleyecek.
    Tecrübelerime dayanark bi kaç bi şey yazayım.
    -Sınav gecesinde saat 12 gibi fln yatın. Yatınca hemen uyuyamayacaksınız.Ama 10-15 dk sonra uyursunuz. Eğer uykunuz yine de gelmiyorsa bi yoğurt yiyin ayran fln için. Baktınız yine uyuyamıyorsunuz hiç panik yapmayın. Sabahlasanız bile ÖSS sırasında zerre miktarı uykunuz gelmeyecek. Onun için sakin olun. Kalkın TV seyredin müzik dinleyin... Bi şekilde vakit geçirin. Tabi bunlara hiç meydan vermemek istiyorsanız Cumartesi sabahı erkenden kalkın. saat 6.30 7.00 gibi. Kalkınca güzel bi duş alın böylece Cumartesi gecesi erkenden uykunuz gelecek mışıl mışıl uyuyacaksınız.
    -Sınav öncesinde biraz heyecan olabilir bu normaldir. Kalemi elinize alıp ilk soruyu çözünce heyecan fln kalmaz. deneme çözüyormuş gibi çözersiniz.
    -Yapamadığınız sorularla oyalanırsanız çok kötü olur. Yapamadığınız zaman hemen geçin. Yapabileceğiniz daha basit çok soru var.
    -Sayısalcı da olsanız elinizden geldiğince Sosyal 1 i çözün.

dedıklerıne katlmıorm dostum... calısan caltgnın karslgını almıo ztn... unıden mezun olpta yıgınla bosta gezen ınsan var ee o ınsan calısıp oraya gırmedımı pekı neden ıssız o ? yanı adam kasms grmıs unıye ama sımdı karrslgını alıomu hayır bunun cozumu öss olamazı ... bu konuda soylencek cok sey varda ooo o kdr uzun surerkı ne sen nede ben veya baskası buna care bulamaz

• bırı gelıpte bu sıstem cok gzl demıo nasıl desınkı ... ben bu sene mezun oluorm adamlar bu sıstemı cıkardı bu sıstem lıse 1 e baslayanlar ıcın gecerlı olmalydı ... oooffff pazar sınava gırıorz neler konusuorz ya lanet olsn bızı bu sısteme mahkum edenlere
  • Bence yök suçlu değil Devlet suçlu ülke geleceğini hazırlayamadı Tüm suç devlette agalar nie mi? çünkü ; Yeterince Üniversite yapmıyo insanların mesleklerine gereken değeri vermediği için onlara gereken maaşları ödeyip belli bir kısımı oraya yöneltmediği için herkes oraya hucum ediyo zaten yetersiz olan üniversitelerde sınava baş vurup en iyileri seçmeye çalışıyo ben şöyle yorumluyorum 1 sene boyunca yüzlerce soru çözüp tüm soru tiplerini ezberleyip o sınavda kasıntı dakikalar geçirmek abest gerçek bilgi o değildir gerçek bilgi birşeyle yapma aşkıyla ilgilidir benim öyle bir aşkımvar teknik adamım ama birşeyler üretebilecek kadar geniş iç dünyaya sahibim herkez böyle olsa tatil aşkı olmasa ah olmasa var yaaa. yine bu gün haberlerde izledim bilmem nerenin millet vekili 18 Mart ı tatil yaptırtmış ulan (bu adama yüzbinler oy vermiş ne diyim daha ) o tarihte ataların tatil yapsaydı sen ne yapardın Diğer uluslar seni tatil yaparak değil çalışarak geçiyo. alayına kınıyorum tatil aşıklarını.. Bu öğrenci seçme olayına kökten yanlışım bu sistemi tastik eden sadece YÖK DEVLET birde DERSANEler dir başka kimse keşke bu sistem olmasa diyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenkab -- 15 Haziran 2006; 20:11:24 >

• Unv. Sınavı Öncesi Yapılan Klasik Psikoloji bozma oyunlarından bitanesidir... ( Yarımarmağan açık sözlü olsada) bir nevi öğrencilerin psikolojilerini bozmaktir.....

Boş Verin siz bunLarı Sınav sorularının derinliklerine inin.....

Öğrenci KardeşLerimize BaşarıLar diLerim....

vay beeee 4. ü oluyor... hedef 2008 o sene derece yapacağım kimse girmeyecek ;P
  • arkadaşlar sonuçta bu bir puan sınavı degil sıralama sınavı. Sorular zor olacakta üniversiteler bos mu kalacak?? yine birileri giricek siz hiç canınızı sıkmayın sınavda bi kaptırdınız mı gerisi çok kolay geliyor rahat olun..
  • abi zor veya kolay eğer kim ne kadar emek verdiyse karşılığını o kadar alır

valla ben hayırlısı olsun diyorum inşallah hakedenler girer.
  • ulan şeref.ler ne diye son 3-4 gün kala moral bozma hareketleri yapıyorar anlamıyorum. arkadaşlar bu bir sıralam sınavı mrk etmeyin üniler kontejyanlarıdolmak zorunda ve elbet birine girersiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: elbombaci

Şuna bakın arkadaşlar:

http://haber.mynet.com/detail_news/?type=flash2&id=A00EB1C9&date=15Haziran2006&ref=haberHome

BU SİSTEMİ SAVUNANLAR UTANSIN!

İnanmıyorum ya oooooooof of ne hale getiriyolar milleti ya
    Bu amcanın sözlerinide anlamak mümkün değil sınava 3-4 gün kala edilcek lafmı bu şimdi noldu bunu söyledide başı göğemi erdi.Okadar insanın moralini bozdu.Arkadaşlar bence kulak asmayın bunlara ne kadar zor sorabilirlerki napıcaklar olimpiyat sorusumu sorcaklar.
    Bence 1milyon 500 bin küsür öğrencinin kağıdını okutup yerleştirme yapmak zor geldi böyle konuşup milleti korkutuyolarki daha az öğrenci sınava girsin bunlarda rahatlasın daha az öğrenciyle uğraşsınlar gelmeyin oyuna

• Çok klişe belki ama sınavda elinizden geldiğince sakin olmaya çalışın... panik yapan yanar... soruları sanki bir deneme çözüyormuş gibi düşünün ve elinizden geldiğince hızlı olun, yapamadığınız soruları geçin... bunlar naçizane tavsiyelerim...

Sınavda herkese başarılar...
  • ya bu ne ya adamların moralinin içine etmek için yapılır mı bunlar... zamanında bende 2 yıl çektim bu çileyi ,arkadaşlar Allah yardım etsin gireceklere yukardaki arkadaşın dediği gibi bi tek size zor deil herkese zor gelecektir sorular ...
    Başarılar ...
  • tüm seçilen öğrenciler bu adama yerleştirilsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Solitude

tüm seçilen öğrenciler bu adama yerleştirilsin

bolumun en gzl cevabı
  • her sene aynı şeyi yapıyolar. boş yere heyecanlanmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

quote:

Orjinalden alıntı: vese

quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz
    hala goztepeye camı yapalım derdınde olan bı ulkeden ne beklersnkı ... goztepeye camı yapıcaklarına unıverse yapsnlar

iyi bir üniversite yüz milyon dolarlar maloluyor,

halbuki 1 milyon dolara cami yaparsın, bir de bu ülkede camileri genelde halk yapar

ya dık ıkı bına unıverse yap cokmu zor egıtım herseyın bası verceksn parayı gereklı gereksz herseye para harcamayı bılıo ınsanlar egıtme gelnce o daha gereklı onu yapalm dıolar

tamam haklısında üni yapsalar nolacak her yer üni mezunu işsiz olacak boşu boşuna okuyacak millet...

gerçi şimdide fark yok ama o zmn daha da artacak

fazla üniversitenin bu ülkeye yararı yok

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.