Şimdi Ara

Össde Ek Yerleştirme Olmayacakmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene ek yerleştirme olmayacakmı acaba?Kaç gündür bekliorum ama ses seda yok??

• Up
  • evet olmayacağı açıklandı çünkü herkes girmiş üniversiteye

şaka şaka daha ses seda yok 9-15 eylül arası belli olacakmış eski dershanemdeki rehber hocası dedi
    !!!APO_PANTOS_KAKO_DAIMONOS!!!
    +_B.C. Rich Warbeast Std (SWBSTO) + Ibanez Tbx15R_+
  • Dur bir kayıtlar bitsin önce..

Hangi programda kac kontenjan kalır belli olur

Umarım senin içinde hayırlısı olur

Orjinalden alıntı: EnergY-VorteX

Yüreğime indirdin valla

şaka yapım tahmin ettim öyle olucağını benimde bu sene için tek umudum o say 2 puanım boşa gitmesin olursa kocaeliye gidicem
    veziroğlu kampüsü
  • arkadaşlar birde bişey sorcam mesela 300 puan alan biri 310 puan alanın açıkta kaldığı bi yere girebilir mi demek istedğim benim duyduğum kadarıyla daha düşük puanlı yerlere girebiliyormuşuz e o zaman çokta anlamı kalmıyo ki?

Orjinalden alıntı: hEnrY_rDL

arkadaşlar birde bişey sorcam mesela 300 puan alan biri 310 puan alanın açıkta kaldığı bi yere girebilir mi demek istedğim benim duyduğum kadarıyla daha düşük puanlı yerlere girebiliyormuşuz e o zaman çokta anlamı kalmıyo ki?

Malesef yükseköğretim programına en son giren kişinin puanına eşit veya yüksek olması gerekiyor. Ek yerleştirme yüksek puan yapıp tercih hatası nedeniyle yerleşemeyenler için daha uygun bu nedenle.
  • Benm puan 320 inş bi yer olur eayım....
  • rahat olursun..
    neden yapmadın mı tercih?320ile açıkta kaldın?
    !!!APO_PANTOS_KAKO_DAIMONOS!!!
    +_B.C. Rich Warbeast Std (SWBSTO) + Ibanez Tbx15R_+
  • quote:

Orjinalden alıntı: EnergY-VorteX

Benm puan 320 inş bi yer olur eayım....

320 ea2 ile bi yere giremedin mi ?

Önce kayıtlar bitsin kazanıp da kaydolmayanlar olacak ama tercih edilmeyip de boş kalan yerler Kıbrıs ve yurtdışı çoğunlukla

Orjinalden alıntı: Wolflone

quote:

arkadaşlar birde bişey sorcam mesela 300 puan alan biri 310 puan alanın açıkta kaldığı bi yere girebilir mi demek istedğim benim duyduğum kadarıyla daha düşük puanlı yerlere girebiliyormuşuz e o zaman çokta anlamı kalmıyo ki?

Malesef yükseköğretim programına en son giren kişinin puanına eşit veya yüksek olması gerekiyor. Ek yerleştirme yüksek puan yapıp tercih hatası nedeniyle yerleşemeyenler için daha uygun bu nedenle.

e peki mesela buna okul birincileri de dahil mi mesela yerleştirmede 300 küsür puan ama okul birincisine ayrılan kontenjanda var onda ise 270 puan ile girmiş.bu da dahilmi

BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ'NCE engellenmiştir.

• benim de say2 puanım 327.puanlar 29 puan artınca istedigim yeri 1 puanla kaçırdım.pek umudum yok ama ek yerleştirmelere de bi göz atcam

Orjinalden alıntı: Wolflone

quote:

O zaman şöyle bir sonuç ortaya çıkmaz mı?

Mesela bir öğrenci açıkta kalmayım diye son tercihini düşük biryere yazdı ve orasıda olunca vazgeçti gitmedi(yaşanıyor böyle şeyler)..E o zaman gereksiz bir puan artışı olmaz mı?Yani o zaman ek tercihleri beklemenin pek bir anlamı yok..

• quote:

O zaman şöyle bir sonuç ortaya çıkmaz mı?

Mesela bir öğrenci açıkta kalmayım diye son tercihini düşük biryere yazdı ve orasıda olunca vazgeçti gitmedi(yaşanıyor böyle şeyler)..E o zaman gereksiz bir puan artışı olmaz mı?Yani o zaman ek tercihleri beklemenin pek bir anlamı yok..

Bunu da önlemek için katsayısı düşme uygulaması var. Fakat bazı kişiler bunu yaptığı için hem kendilerini yakıyorlar hemde başkalarını.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.