Şimdi Ara

ÖSS ye 6 GÜN KALA HASTA OLDUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
5.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • boğazım ağrıyor ve burnum çeşme gibi akıyo 2 gündür dersane sınavlarımda 20 puana yakın düşme var wc gitmekten çözemiyorum ki ...geçmesse elendim bu sene

• bence dersaneye gitme evde dinlen
  • quote:

Orjinalden alıntı: polokolik

bence dersaneye gitme evde dinlen

zaten bugün bitti dersane ...
  • Ben geçen sene sınav günü senin gibiydim.15-20 puan etkiledi

Bu sene kendime iyi bakıyorum
  • 6 günde on kere iyileşirsin merak etme. hasta olsan da hasta hasta yaparsın ne var yani şartlama kendini 20 puan düşük alcam diye falan. ben girerken çok şükür bişeyim yoktu da ölüyor bile olsam yapardım gene aynısını
  •  ÖSS ye 6 GÜN KALA HASTA OLDUM

önyargılı olarak bu şekilde girersen başarılı olmayı zaten bekleme.
    6 günde iyileşirsin.
  • 6 gün uzun bir süre bence iyileşirsin 6 günde.Son hafta zaten bu zamana gelene kadar yapacağını yapmışsındır.6 günde iyileşeceğin için sınavda da puanını etkilemez bu hastalık. Telaşlanma bence!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS'YE 1 HAFTA KALA NE YAPMALI?
    5 yıl önce açıldı
    sınava 2 gün kala hastalanmak
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: KATADE

6 günde iyileşirsin.

Tylolhot sponsorumusun hocam öle bi izlenim var da

• quote:

Orjinalden alıntı: acheron

6 günde on kere iyileşirsin merak etme. hasta olsan da hasta hasta yaparsın ne var yani şartlama kendini 20 puan düşük alcam diye falan. ben girerken çok şükür bişeyim yoktu da ölüyor bile olsam yapardım gene aynısını

ben elimden geleni yapıyorum zaten ,ama evde yanlışlara bakıyorum dikkatsizlikten çoğu yani normalde yapmıyacağım hatalar.... sürekli burnumu çekiyorum sınavda milletin dikkatinide bozcam

önyargılı değilim iyileşemesemde canım sağolsun ...ben elimden geleni yaparım

• sınav günü ishal olda daha iyi bi bahanen olsun
  • geçmiş olsun

bende gçeen ay çok hastaydım.Sınavda sık sık wc ye gidiyordum bende.Selpak veya bez mendille olacak iş değil.Suyun altında sümkürmeden geçmiyor.2 de bir burnunu çekmektense.ZAten selpaklar burnumu yara yapmıştı.şimdi çok şükür iyiyim.Bu son haftada biraz daha dikkatli olmak lazım

quote:

Orjinalden alıntı: Txrayt

quote:

Orjinalden alıntı: acheron

6 günde on kere iyileşirsin merak etme. hasta olsan da hasta hasta yaparsın ne var yani şartlama kendini 20 puan düşük alcam diye falan. ben girerken çok şükür bişeyim yoktu da ölüyor bile olsam yapardım gene aynısını

ben elimden geleni yapıyorum zaten ,ama evde yanlışlara bakıyorum dikkatsizlikten çoğu yani normalde yapmıyacağım hatalar.... sürekli burnumu çekiyorum sınavda milletin dikkatinide bozcam

önyargılı değilim iyileşemesemde canım sağolsun ...ben elimden geleni yaparım

öyle bir şeyde sınavda direk mendilimi o arkadaşa veririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 8 Haziran 2009; 18:27:46 >

• Bu tip hastalıkların en çabuk dinlenince geçtiğini düşünüyorum. Yani hasta olduğum zamanlardan böyle bir tecrübe edindim.
    Ama hasta oldun diye tamamen bırakma, sonra sınavda alışmakta zorlanırsın, yabancılık çekersin. Çalışmış olanlarınızın hepsine başarılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: KATADE

6 günde iyileşirsin.

tadını sevmesemde gerçekten işe yarayan bir şey tavsiye ederim

• Bende geçen sene aynı durumdaydım

Öss den önce 10 gün senin dediğin şekilde hasta oldum, Geçmekte bilmedi,

Öss günü burnum acayip akıyodu,

O yüzden sınava ,

2 paket selpak, 1 küçük pakettte ıslak mendil alıp gitmiştim,

Sınava başladım, İlk yarım saat türkçeyi çözerkene, Her 2 dk da bir burnumu siliyodum falan ,
    Bİrde en öndde oturuyordum,
    Sonra baktım böyle sürekli burnumu silerek olmayacak,
    1 tane selpak mendilini kopardım 2 ye böldüm, Burnumu kaplayacak şekilde tampon yaptım, Kimseden utanmadım çekinmedim, Sonuçta , hayatım boyunca bir daha hiç görmeyeceğim insanlarBöyle yapınca ilk başta sınav görevlileri garip garip bakmıştı,
    Acayip kötü bir durumdu sadece ağzımdan nefes alarak sorulıarı çözmeye çalışıyodum,
    Sonra sınavın otalarına doğru çocuğun biri lavaboya gtmek için sınıftan çıkınca, "Ulan lavaboya çıkıla biliyomuydu yaw "dedim içimden,Sonra bende kalkıp gittim, Bi sümkürdüm falan , Kendimi daha iyi hissettim, Sınıfa yine burnumda koca selpak mendil tamponları ile girdim, Bütün sınıf bana baktı, Çok kötü oldum o an ama " Hiç birinizi bir daha görmeyeceğim lan, Umrumda değilsiniz" dedim içimden ,En önde oturduğum için hızlıca yerime geçtim.. ilk 15 dk iyi geçti,,Yine sadece ağzımdan nefes alarak soruları çözmeye çalıştım,
    Anlaycağın çok kötü bir sınav oldu benim için ,belki bu şekilde hasta olmasaydım, LAvaboda kaybettiğim vakitler ve konstanrasyon kaybım olmasaydı
    en az 5-10 puan daha alabilirdim,
    Belki şuanki okuduğum yerden daha farklı bir yerde okuyor olabilirdim,
    Ama Şu anki okuduğum yerden de memnunun, 0.54 puanım daha olsaydı, evimden bin küsür kilometre uzaktaki bir üniversitede okuyar olacaktım
    Hayırlısı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cefucsa -- 8 Haziran 2009; 18:37:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cefucsa

Bende geçen sene aynı durumdaydım

O yüzden sınava ,

Sınava başladım, İlk yarım saat türkçeyi çözerkene, Her 2 dk da bir burnumu siliyodum falan ,
    1 tane selpak mendilini kopardım 2 ye böldüm, Burnumu kaplayacak şekilde tampon yaptım, Kimseden utanmadım çekinmedim, Sonuçta , hayatım boyunca bir daha hiç görmeyeceğim insanlarBöyle yapınca ilk başta sınav görevlileri garip garip bakmıştı,
    Acayip kötü bir durumdu sadece ağzımdan nefes alarak sorulıarı çözmeye çalışıyodum,
    Sonra sınavın otalarına doğru çocuğun biri lavaboya gtmek için sınıftan çıkınca, "Ulan lavaboya çıkıla biliyomuydu yaw "dedim içimden,Sonra bende kalkıp gittim, Bi sümkürdüm falan , Kendimi daha iyi hissettim, Sınıfa yine burnumda koca selpak mendil tamponları ile girdim, Bütün sınıf bana baktı, Çok kötü oldum o an ama " Hiç birinizi bir daha görmeyeceğim lan, Umrumda değilsiniz" dedim içimden ,En önde oturduğum için hızlıca yerime geçtim.. ilk 15 dk iyi geçti,,Yine sadece ağzımdan nefes alarak soruları çözmeye çalıştım,
    Anlaycağın çok kötü bir sınav oldu benim için ,belki bu şekilde hasta olmasaydım, LAvaboda kaybettiğim vakitler ve konstanrasyon kaybım olmasaydı
    Ama Şu anki okuduğum yerden de memnunun, 0.54 puanım daha olsaydı, evimden bin küsür kilometre uzaktaki bir üniversitede okuyar olacaktım
    Hayırlısı...

İYİ Bİ TAVSİYE OLDU BU BURNUM AKMAYA DEVAM EDERSE GÜZEL Bİ ÇÖZÜM ...

YANIMA ISLAK VE KURU MENDİL ALIRIM ZATEN ...

• Mesajı gönderdikten sonra söz dua edeceğim....Ben lise 1 imnm :D abi acayip kötü oluyor moral düşüyor mat ve edebyat sınavım vardıı..Midemi üşütmüştüm sabaha karşı sınavımın olduğu gün 5de karnım baya ağrımaya başladı...7 de hastaneye gitsem ilaç alsam dedim sınav 2.saat okul saat 8.20de başlıyor neyse dedim hastaneye gittik.Serum verdiler acayip iyi oldum ve sınavdan yüksek bekliyorum..TTedavisini yaptırmaya bakın en azından sağlık ocağına hızlı atlatmanız için......

Moraliniz yüksek olsun kendinize güvenin SINAVDA BAŞARILAR

NOT:0Benim gireceğim dönemde de inşallah böyle birşey gelmez başıma...Dua ediyorum :) Ne eksilecek ki etsem (Y)
  • Bol bol C vitamini al (gunde 3-5 portakal ye), 6 gun yeterince uzun bir sure.... Basarilar...

--
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dolmates

boğazım ağrıyor ve burnum çeşme gibi akıyo 2 gündür dersane sınavlarımda 20 puana yakın düşme var wc gitmekten çözemiyorum ki ...geçmesse elendim bu sene

hocam sonuç ne oldu merak ettim hasta mı girdiniz şuan nerdesiniz benimde 10 gün sonra ygs var ve hastayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cefucsa

Bende geçen sene aynı durumdaydım

O yüzden sınava ,

Hayırlısı...

Okumadım ama uzun yazdığın için emek verdiğini düşünüp +ladım!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    hahah 7 yıl öncesine gittim hatırlamıyorum bile bu konuyu , ama sınavda burnum akıyordu hatırladıgım kadarıyla selpakla uğraşmıştım baya .damlayana kadar silmiyordum sinir bozucuydu

ama kazandım üniversitede de bitti şimdi makine mühendisi olarak çalışıyorum ford araç projelerinde.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.