Şimdi Ara

ÖSS ye 6 GÜN KALA HASTA OLDUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
5.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dolmates

boğazım ağrıyor ve burnum çeşme gibi akıyo 2 gündür dersane sınavlarımda 20 puana yakın düşme var wc gitmekten çözemiyorum ki ...geçmesse elendim bu sene

gelicek senelerde de öss var rahat ol son değil bu
  • merhaba hocam komadan çıktıysanız sistem değişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolmates kullanıcısına yanıt
    her musibet geçiyor dimi hocam : )
  • 2014 ygs öncesi yanlışlıkla hasta arkadaşımın şişesinden su içtim ve bingo! Sürekli olumluya odaklandım, sınav boyunca burnumu çektim (sağlam küfür yemişimdir kesin) ama alnımın akıyla atlattım. Diyeceğim o ki iyi düşün, olumlu ihtimallere odaklan. Aylardır çalışıyorsun hastayken de yaparsın o soruları. Başarılar

Edit: Liseye girdiğim sene açılmış konu, saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 480mrt -- 3 Mart 2016; 12:42:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ramgen

Bol bol C vitamini al (gunde 3-5 portakal ye), 6 gun yeterince uzun bir sure.... Basarilar...

--

C vitaminini hasta olmadan önce alacaksın. Hasta olduktan sonra istersen 100 kg portakal ye fayda etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dolmates

hahah 7 yıl öncesine gittim hatırlamıyorum bile bu konuyu , ama sınavda burnum akıyordu hatırladıgım kadarıyla selpakla uğraşmıştım baya .damlayana kadar silmiyordum sinir bozucuydu

ama kazandım üniversitede de bitti şimdi makine mühendisi olarak çalışıyorum ford araç projelerinde.

Vay be

Böyle zamanın ötesinden gelen mesajları görünce bir garip hissediyorum sanırım forumda veya internetin herhangi bir yerine yazı yazmanın en ilginç getirisi eski mesajları görüp ne günlermiş demek herhalde demi

• karaposu1 kullanıcısına yanıt
    aynen öyle önemli olan zor zamanında nasıl mücadele ettiğin.
  • Pichie Rich kullanıcısına yanıt
    zaman geçip gidiyor..
  • Belkide hasta olmayip daha fazla puan yapip şu an başka universitede de olabilirdin.Arkadaşların,çevren ,hocaların,kariyerin çok farkli olabilirdi.Ufak detaylar hayati nasilda değistiriyor böyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her zaman her şey yolunda gitmiyor şans faktörünün önemini görebilirsiniz belki iyi oldu böyle belki kötü oldu bilemeyiz , tek bildiğimiz olasılıklardan birini yaşadığımız.

Hepimizin şuan ki hayatından çok farklı hayatı olabilir .Tercihler ve şans hayatımızı, yaşadıklarımızı belirliyor.

Normalde yaptığım netlerden daha düşük yapabilmiştim sınavda ama tekrar hazırlanmak istemedim ,o zamanlar zor bir karardı ama verdim 1-2 sene zorlandım hep bu kararımı sorguladım ama zamanla geçmişi değil geleceği sorgulamam gerektiğini gördüm . Hayatın neresinde olursak olalım yeni fırsatlar yeni kapılar açılıyor önemli olan adım atmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dolmates -- 5 Mart 2016; 8:16:35 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.