Şimdi Ara

ÖSS Tercihlerinize Yardımcı Oluyorum !!! (KONU HORTLADI) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
1
Favori
28.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

seviyorumm işteee....
    sennle mutluyum kurabıyem:):)
  • quote:

Orjinalden alıntı: SadeceEmrehan

quote:

Orjinalden alıntı: baycan87

quote:

Orjinalden alıntı: Scream_SlipKnoT

quote:

Adı, Soyadı BURAK AYCAN

Yerleştiği Yükseköğretim Programı
    Adı ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)
    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
    HAVACILIK VE UZAY MÜHENDİSLİĞİ

Wayyy kaç puanla girdin orayaa?

360 istediğim bölümde inşallah herkes için hayırlı olur

hocam hayırlı olsun ben de o bölümü kazandım 359 puanla sınıf arkadaşımı olacaz acaba?

ben de ODTÜ Metalurji ve Malzeme Mühendisliği'ndeyim arkadaşlar hazırlık okuyacaksanız aynı sınıfta olabilirz...tanışalım bi ara ben Özgün Acar...13ünde gelecek misiniz okula tanıtım için? bi de hazırlık atlamayı düşünüyo musunuz??

• quote:

Orjinalden alıntı: ©@N

yaw sen de rehberlikcisin osymnin sitesinde yazıo bu yıl en yukse taban puanlı bolumsay-2 de bilkent elektirk elektronik bursludur. bogazicinin tum bolumlerinden daha yuksektir puanı bu arada::

ben de bilkent bilgisayar mühendisligi (burslu) prog. nı kazandım bilkent elektrk elektrnk 0.6 puanla kactı

quote:

Orjinalden alıntı: trsmach

quote:

Orjinalden alıntı: motor

ben öss 2007 de dedm. yds demedm. yds ayrı tabii. yanlış anlamışsın beni sen.ok ya..

demek öss 2007 ye yds dahil değil. vay be ne günlere kaldık. yaw de get ya bana işimimi öğretiyon bırak bu işleri fırçala dişleri

can'a katılıyorum
    bi de rehberlikçi olcan haa.

Katılım zamanı: 11 Haziran 2005

9. nesil ek$i sozluk yazari :D

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ©@N

yaw sen de rehberlikcisin osymnin sitesinde yazıo bu yıl en yukse taban puanlı bolumsay-2 de bilkent elektirk elektronik bursludur. bogazicinin tum bolumlerinden daha yuksektir puanı bu arada::

ben de bilkent bilgisayar mühendisligi (burslu) prog. nı kazandım bilkent elektrk elektrnk 0.6 puanla kactı

quote:

quote:

ben öss 2007 de dedm. yds demedm. yds ayrı tabii. yanlış anlamışsın beni sen.ok ya..

demek öss 2007 ye yds dahil değil. vay be ne günlere kaldık. yaw de get ya bana işimimi öğretiyon bırak bu işleri fırçala dişleri

can'a katılıyorum
    bi de rehberlikçi olcan haa.

bravo sana aradan 6 ay geçmiş ve konuyu hortlatmayı bşardın. ne konuda can'a katılıyon? can kimdi bu arada 14 sayfa dolusu bi yığın insana yardım etmişim ve sen bana bide rehberlikçi olcan diyon. bunun adı nankörlük olabilirmi sence?

• senin bana yardim etmene gerek yok ki.nankörlük derken? ben sadece kendi konumu savunuyorum.sen istedigine istedigin kadar yardım edebilirsin.turkiye'de de say1 89. oldum. 4 yıl oss sisteminin içindeyim. ayrıca konuyu neden sapıtıyorsun ki? bilkent elektronik en yüksek taban puanlı bölümdür. can da izmir fen lisesi'nden bir arkadasım. o da bilkentte bilgisayar muh. okuyor.

• quote:

senin bana yardim etmene gerek yok ki.nankörlük derken? ben sadece kendi konumu savunuyorum.sen istedigine istedigin kadar yardım edebilirsin.turkiye'de de say1 89. oldum. 4 yıl oss sisteminin içindeyim. ayrıca konuyu neden sapıtıyorsun ki? bilkent elektronik en yüksek taban puanlı bölümdür. can da izmir fen lisesi'nden bir arkadasım. o da bilkentte bilgisayar muh. okuyor.

peki paşam size yardım etmem. say1 den 89 . olmanızda bizi ezdi açıkcası. napcaz şimdi oldu mu bu

• quote:

Orjinalden alıntı: SadeceEmrehan

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Scream_SlipKnoT

quote:

Adı, Soyadı BURAK AYCAN

Yerleştiği Yükseköğretim Programı
    Adı ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)
    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
    HAVACILIK VE UZAY MÜHENDİSLİĞİ

Wayyy kaç puanla girdin orayaa?

360 istediğim bölümde inşallah herkes için hayırlı olur

hocam hayırlı olsun ben de o bölümü kazandım 359 puanla sınıf arkadaşımı olacaz acaba?

LAN EMREHAN???

• quote:

quote:

senin bana yardim etmene gerek yok ki.nankörlük derken? ben sadece kendi konumu savunuyorum.sen istedigine istedigin kadar yardım edebilirsin.turkiye'de de say1 89. oldum. 4 yıl oss sisteminin içindeyim. ayrıca konuyu neden sapıtıyorsun ki? bilkent elektronik en yüksek taban puanlı bölümdür. can da izmir fen lisesi'nden bir arkadasım. o da bilkentte bilgisayar muh. okuyor.

peki paşam size yardım etmem. say1 den 89 . olmanızda bizi ezdi açıkcası. napcaz şimdi oldu mu bu

hayır, isin icinde oldugumu soyledim 89. olmakla. zaten yds ayrı bir sınavdır. soruları farklı zaten oss ve yds'de. dereceler de farklı doğal olarak. oss sonuc bölgesinde yds ve oss dereceleri ayrı. o yüzden oss ve yds yi ayrı kefelere koymak gerekiyo. taban puanlar da doğal olarak farklı oluyo. sınava giren kişi sayıları da farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motor -- 22 Ocak 2008; 1:27:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: dragger28

quote:

Orjinalden alıntı: dire depeche

hacettepe bilgisayara girdimm.girenlerle görüşelim.

Oha bölüme bak eminim ödtü havacılığı kazanandan yüksek almışındır nasıl olsa hacettepe tıptan sonra en iyiy bölüm bu galiba sanırım...

Herkes kazanmış hayırlı olsun diyerim....İnşallah Seneye gireceklere de başarılar diliyorum

taban puan
    1421305 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) Mühendislik Fakültesi Havacılık ve Uzay Mühendisliği SAY-2 62 62 358.273

1241492 HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği SAY-2 72 72 354.973

kaynak:ösym
    http://osyspuanlari.osym.gov.tr/tablo4.aspx

• quote:

quote:

quote:

hayır, isin icinde oldugumu soyledim 89. olmakla. zaten yds ayrı bir sınavdır. soruları farklı zaten oss ve yds'de. dereceler de farklı doğal olarak. oss sonuc bölgesinde yds ve oss dereceleri ayrı. o yüzden oss ve yds yi ayrı kefelere koymak gerekiyo. taban puanlar da doğal olarak farklı oluyo. sınava giren kişi sayıları da farklı.

yds ve öss ayrı onu herkes bilir. benim kızdığım apayrı bieşymiş gibi göstermen oldu. neyse sen haklısın ben hiçbişey iddia etmek istemiyorum. ama yinede okumak istersen ilk sayfadan başla yazılanları bi oku. olur mu

• selam arkadalar benim 2 yıllık yüksek okula sınavsız geçiş hakkım var yani meslek lisesi mezunuyum. Acaba kendimi denemek için sınava girsem sınavsız geçiş hakkımı kaybedermiyim?
    Bilgilerinizi bekliyorum

Ben 99 yılı E.M.L Bilgisayar/yazılım bölümü mezunuyum. Askerlik sonrası dönemde sınavsız geçiş ile İzmir de özel bir üniversiteye yerleştim fakat bağzı problemlerden dolayı ayrılmak durumunda kaldım. 2 yıl sonrasında bu sene açıköğretime girme düşüncesiyle sınava girdim ve barajı aştım. Şuan 4 yada 2 yıllık bir açıköğretim bölümüne girebiliyorum. Fakat aklıma takılan birkaç şey var ve bunları size sormak istiyorum.

1) Bölümüm sayısal fakat sonuç tablosundada göreceğiniz gibi bana eşit ağırlık için ek puan verilmiş. Buna nasıl oluyor? (Gerçi böyle olması işime geliyor, zira kendi bölümümü istemiyordum)

2) Bu eşit ağırlık için verdiği ek puan ile hangi bölümleri(meslekleri) seçme hakkım var. Yada şöyle sorayım (verilen ek puanlı sonuçla bile bir yeri seçme imkanım olmasa bile) eğer daha yüksek puanım olsa idi, ek puanla öğrenci alan hangi bölümleri seçme imkanım olurdu ?
    (Allahtan Bilgisayar / yazılım EA değil. Kendi bölümüm olmasında neresi olursa olsun diyorum çünkü)

3) İkinci soruya paralel olarak, bu ek puan ile herhangi bir EA bölümünü seçme imkanım varsa eğer DEÜ yada EGE de olabilme imkanı varmı? Vede şunuda yazayım aklıma gelmişken. Dün televizyonda ÖSS ile ilgili bir haberde, röportaj yaptıkları bir kız, su ürünleri puansız öğrenci alıyor gibisinden bir ifade kullandı. Hakikaten dediği gibi böyle puana bakılmaksızın öğrenci alan bölümler varmı? Örgün öğrenim ve Izmir olduktan sonra hangi bölüm olursa olsun rağzıyım. Yeterki bir yer olsun düşüncesindeyim. Böyle puansız bölümler varsa eğer hangilerini seçebileceğimi yazabilirmisiniz lütfen.

Yanıtınız için şimdiden teşekkür ederim.

Saygılar.

• Hortlamışken konu buraya da yazayım bari. Şimdi bu sene ilk kez ea1 den girdim sınava anadolu meslek lisesi mezunuyum. puanım 306.7 başarı sıram 30235. girmek istediğim gazi üniversitesinin o bölümünün taban puanı 304 başarı sırası ise 24000küsür. görüldüğü gibi puanım yetiyor ama başarı sıram nedense 6000 kişi geride. acaba ben o istediğim yere girebilir miyim? Bu ara gece gündüz sadece onu düşünüyorum
    !!!APO_PANTOS_KAKO_DAIMONOS!!!
    +_B.C. Rich Warbeast Std (SWBSTO) + Ibanez Tbx15R_+
  • jeolojımı jeofızıkmı???

Orjinalden alıntı: ahmetsenkaya

Ea2'den 27.000 lerdeyim 22.500 lerde olan Eskişehir Anadolu Üniversitesi İngilizce İktisat'a girmek istiyorum.Mümkün mü sence ?

yüzde 90 girersin kanımca.Hayırlı olsun

Eski nickim: serkanbardak18...
  • quote:

Orjinalden alıntı: canss89

jeolojımı jeofızıkmı???

bende senin gibi merak ediyorum bu sorunun cevabını hatta aynı konuyu açtım güzel cevaplar vardı
    sağolsun artık moddmudur nedir elemanın biri şikayet edip sildirdi konuyu.artık burdan gelse cevaplar
    bekliyoruz arkadaslar önerilerinizi
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.