Şimdi Ara

ÖSS 2008 SORULAR EKLENDİ GENEL KONU, MESAJLAŞMA, YORUMLAR, GÖRÜŞLER (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.508
Cevap
0
Favori
41.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bide sorular iptal olacak yani şık değiştirilmeyecek değil mi?mesela fiz.2deki soru..yoruma açıktı her 2 cevapta doğru kabul edilebilir..
  • sınav sonuçları ağustosta açıklanacak diye de bir muhabbet var. o zaman tercihler, yerleştirmeler, gidip üniversiteye, şehre yerleşmelere nasıl zaman kalacak onu merak ediyorum. bir de bu sınav sonuçlarını neden bu kadar geç açıklarlar anlamıyorum. isteseler 8-10 gün içinde çok rahat açıklayabilirler aslında
  • ÖSS'de baraj puanları indirildi
    Bugün toplanan YÖK Genel Kurulu'da üniversitelerin iki ve dört yıllık programlarına giriş için istenilen baraj punları düşürüldü. Yeni düzenleme sonra baraj punları şöyle oldu:

160 olan ÖSS’yi kazanma ve 2 yıllık ön lisans programlarını tercih edebilme barajı ile 185 olan 4 yıllık programları tercih edebilme baraj puanları,

2 yıllık bölümler için 160'dan 145'e

4 yıllık bölümler için 185'ten 165'e düşürüldü.

Haber7
  • arkadaşlar benm puan en kötü ihtmalle 334 falan gelecek 340lk bi bölüme greblrmym yorumlarnızı beklyrm
  • quote:

Orjinalden alıntı: hEnrY_rDL

bide sorular iptal olacak yani şık değiştirilmeyecek değil mi?mesela fiz.2deki soru..yoruma açıktı her 2 cevapta doğru kabul edilebilir..

Her iki cevabın kabul edilmesi çok çok düşük bir ihtimal...Çünkü oradaki A şıkkı bariz yanlış...Dershanemde zaten cevap anahtarının değiştirilmesi için başvuruyormuş...Bunun yanında bizim dershane (Uğur) Compton sorusunada itiraz edecekmiş galiba..Alparslan hocayla görüşemedim ama dershaneden aldığım bilgi bu yönde...Ama Compton'a neden itiraz ediyorlar anlayamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

quote:

bide sorular iptal olacak yani şık değiştirilmeyecek değil mi?mesela fiz.2deki soru..yoruma açıktı her 2 cevapta doğru kabul edilebilir..

Her iki cevabın kabul edilmesi çok çok düşük bir ihtimal...Çünkü oradaki A şıkkı bariz yanlış...Dershanemde zaten cevap anahtarının değiştirilmesi için başvuruyormuş...Bunun yanında bizim dershane (Uğur) Compton sorusunada itiraz edecekmiş galiba..Alparslan hocayla görüşemedim ama dershaneden aldığım bilgi bu yönde...Ama Compton'a neden itiraz ediyorlar anlayamadım

comptnda hız degşmez hepside ışk hızıyla harekt eder fakat cvbta degşr diyodu

• quote:

Orjinalden alıntı: mustafa666

quote:

quote:

Öyle mi...Ben o soruyu ilk başta boş bıraktığım için fazla yorum yapmadım üstünde...Eğer öyle bir hata varsa o da iptal edilir..

Evet Compton sorusu bariz yanlış...Foton'un hızı her zaman c'e eşittir..Ama benim güzel Ülkemin Ünilerindeki öğretim üyeleri hızının değişeceğini söylüyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 19 Haziran 2008; 18:27:31 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mustafa666

quote:

quote:

Öyle mi...Ben o soruyu ilk başta boş bıraktığım için fazla yorum yapmadım üstünde...Eğer öyle bir hata varsa o da iptal edilir..

ben aynı soruyu bi denemede daha çzmştm hatta demştm hız degşr die hocaya sordm hepside dedi ışk hızıyla hareket ederler dedi hız degşmz dedi dalgaboyu momentm vs.degsr dedi bu soruyuda itrz etmk lazm

• arkadaşlar sınav iptal olursa binlerce dava açılır, bunlardan birini de ben açarım. sınav iptali söz konusu olamaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: salkinma

arkadaşlar sınav iptal olursa binlerce dava açılır, bunlardan birini de ben açarım. sınav iptali söz konusu olamaz

arkdşm ama nerdeyse iptao olack soru 5 6 e çkacak ya tabi bzm açmzdan kötü iptal olması ama bu kadar yanlş soruda hazrlanmız ki
  • quote:

arkadaşlar sınav iptal olursa binlerce dava açılır, bunlardan birini de ben açarım. sınav iptali söz konusu olamaz

Arkadaşım hatalı soru sayısını görmüyormusun...Elbette bende istemem sınavın iptalini ancak ortada çoğu insanın yenen bir hakkı var...Her soruda 1,5 dk düşünse sınavından neredeyse 5 dk kaybolup gidiyor öğrencinin..Sen zaten bilgine güveniyorsan sınavın iptali seni etkilemez ki...Yani etkilememesi gerekir..
  • iptal olan sorulardan 1i yanlış diğerleri doğru, benim de hakkım yendi ama 5 soru iptal olacak diye 240 soru çöpe atılmaz. benim 1 yıllık emeğim pert olacak çünkü şuanda gerçekten 1 gram birşey hatırlamıyorum konulardan. bu saatten sonra yapılacak sınav daha yararlı olmaz
  • quote:

quote:

Arkadaşım hatalı soru sayısını görmüyormusun...Elbette bende istemem sınavın iptalini ancak ortada çoğu insanın yenen bir hakkı var...Her soruda 1,5 dk düşünse sınavından neredeyse 5 dk kaybolup gidiyor öğrencinin..Sen zaten bilgine güveniyorsan sınavın iptali seni etkilemez ki...Yani etkilememesi gerekir..

yani hakkı yenen kşlerdn biride benm o fiz 2 sorusuna snra trkçe sorsna snra doktr sorsna ben snawı btrr btrmz onlarla ugrştm yani yklşk 30 dkkımı onlara werdm normalde denemelerde 265 üstü yapydm ama bu snawda 257 258 cvarı gelck o sorulara kafa yormasm belki daha ii gelcek ti

• quote:

iptal olan sorulardan 1i yanlış diğerleri doğru, benim de hakkım yendi ama 5 soru iptal olacak diye 240 soru çöpe atılmaz. benim 1 yıllık emeğim pert olacak çünkü şuanda gerçekten 1 gram birşey hatırlamıyorum konulardan. bu saatten sonra yapılacak sınav daha yararlı olmaz

arkdşm bir haftada blglerinin hepsini unttn mi ki
  • o saçma sorular 15 dakikamı yedi, ciddi diyorum 4 tane soru 15 dakikamı yedi benim de
    ama ne yapabilirim, 2 ay sonra yapılacak sınava 1,500 000 kişiden kaçı haziran 15deki gibi hazır girebilir, yazın o sıcağında kim hazırlanır, ne zaman okunur bu sonuçlar, ne zaman tercih yapılır, okullar ne zaman açılacak

açıkçası sınav iptal olmaz

ekleme: tabiki abartma yapıyorum ama 1 hafta da o kadar şey unutulurki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biruni 3-4 -- 19 Haziran 2008; 18:37:05 >
  • Bu arada Compton saçılması sorusunda Saçılan fotonun hızı tabiki elektrondan büyüktür bu doğru...Ancak 1.Öncülde doğru gibi ??? Bir bakarmısınız soruya...
  • Diyelim ki iptal oldu;

PEKİ 1 YILDA HAZIRLADIKLARI SORUDAN BU KADAR YANLIŞ ÇIKTI... NE ARA YENİSİNİ HAZIRLAYACAKLAR VE YENİ SINAVDA HİÇ YANLIŞ SORU OLMAYACAK MI_? ÜSTELİK 1 AYDA FLN HAZIRLANIRSA

MANTIK LÜTFEN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskiekşiyazarı -- 19 Haziran 2008; 20:09:53 >
  • quote:

Bu arada Compton saçılması sorusunda Saçılan fotonun hızı tabiki elektrondan büyüktür bu doğru...Ancak 1.Öncülde doğru gibi ??? Bir bakarmısınız soruya...

1. şıktan emin olamadığım için o soruyu boş bıraktım.

cosa-1 şeklinde birşey vardı sanki formülde ama hatırlayamadım soruda.Belki bununla alakası bile yoktur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lejyonerx

Diyelim ki iptal oldu;

PEKİ 1 YILDA HAZIRLADIKLARI SORUDAN BU KADAR YANLIŞ ÇIKTI... NE ARA YENİSİNİ HAZIRLAYACAKLAR VE YENİ SINAVDA HİÇ YANLIŞ SORU OLMAYACAK MI_? ÜSTELİK 1 AYDA FLN HAZIRLANIRSA

MANTIK LÜTFEN...

Soruların 0dan hazırlandığını mı sanıyorsunuz siz ??? Sadece soruları elerlerken daha dikkatli olacaklar..Bu kadar...

@Generalll ;

O formül dalga boyu farkı içinde onunla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum..Ama y eksenindeki momentumları eşitlediğinde alfa değeri beta'dan daha büyük çıkıyor...Ben öyle buldum...Zaten sınavda bu sorum boştu sonradan dönecektim kısmet olmadı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 19 Haziran 2008; 20:27:03 >
  • @generalll

formül e gerek yok ki açı olayında momentumun korunmasını baz alacaksın...
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.