Şu an için bir bilgi yok beklemedeyiz ama ösym bu belki hiçbirini bile iptal etmez .Bende çok korkuyorum ya bu 2. girişimdi sınava min 250 alırım diyorum ama durum çok kötü sosyali yetiştiremedim edebiyat berbat puanlarım 290-310 arası bişe gelebilir belki daha düşük ,kafamda sınava tekrar girmek gibi bir düşünce var ama inşallah gerek kalmaz
zannedersem bu topicin tekrar hayata donmesı gerek cunku sonuclar 2 gun sonra acıklanıyor ! heyecan kasırgası basladı sanırsam
quote:
Orjinalden alıntı: Sheva24
arkdaşlar benim diploma ile ilgili bir sorunum var.ben 2007 yılı mezunuyum bu sene sınava 2. girişim diplomamı okuldan aldım ve doğum tarihi yanlış yazılmış yani 13.07.1989 yazılması gerekirken 13.07.1987 yazılmış.bugün okula gittim müdür yrd. arkasına açıklama mühür ve kaşe bastı acaba üniversiteye kayıtta bi sorun olurmu.bu sorun başına gelmiş olan kimse varmı aramızda?
benimde tc kimlik nosu yanlış yazılmış arkasına düzeltip mühür bastı bişey olmaz dedi inşallah olmaz.
yaw bı arkadasım cuamrtesi günü acıklanıyor diyor doğrumu ?
quote:
Orjinalden alıntı: Raistlin2212
yaw bı arkadasım cuamrtesi günü acıklanıyor diyor doğrumu ?
Evet 12 Temmuz açıklanıyor koca topic var görmedin mi?
beyler iptal edilen ya da cevabı değiştirilen soru var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: salkinma
beyler iptal edilen ya da cevabı değiştirilen soru var mı?
Cumartesi günü Yarımağan açıklar onu,şimdiden bilinemez.
kaldı 1 gün..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme