Şimdi Ara

OSRAM Cool Blue ampul kullananlar(silverstar aldım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • florasan gibi görünmeyen ama sarıda görünmeyen bir ampul almak istedim. internetten araştırdım herkes Cool blue demiş ve yakınlarıma sorduğumda da onu dediler. osramın sitesinde florasan gibi olmayan ama mavi göründüğünü söylüyor.

gittim 1 çift aldım ve taktım aracıma. yalnız verdikleri ışık mavi değil daha çok parlak sarı. mavilikten eser yok; tek mavilik ampulun camında açıkçası. renk farklılı ancak park ampuluyle kıyaslandığında anlaşılıyor.

ya benim aldığım sahte coolblue ya da anlatılanlar yanlış. çözemedim açıkçası. sizce nasıl bir ampul bu?

silverstar alsam bari kuvvetli ışık elde eder miyim? ankara da nereden en ucuza alabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccaparli -- 2 Mart 2007; 17:26:11 >

• osram coolblue dediğiniz gibi beyaz ve ya mavi ışık vermez. ya da şöyle diyeyim zamanında bu beyaz ışıklar yokken eski doblomda full takım kullanıyordum. görenler xenon zannediyordu. gelgelelim piyasa biraz oturunca, daha güzellerini görünce gözler, coolblue bize yetmemeye başladı. şu an uzunlarımda cool blue kullanıyorum bariz sarı geliyor bana.

silver star dan daha kuvvetli ışık alabilirsiniz.

ankarada olmadığım için bir yer gösteremiyorum malesef

saygılar...
  • hmm anladım yani aslında sarının parlağını veren bir ampul beyaza yakın.

demek benim ampullerde bir sorun yok
  • carrefoura git 15 milyon 1 takımı kardeşim boşuna para vermişin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naimreis -- 2 Mart 2007; 0:18:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: naimreis

carrefoura git 15 milyon 1 takımı kardeşim boşuna para vermişin

bende 18 e almıştım. servisin taktığı philipslerden iyi gerçi
  • Ben Mtec aldım süper White. Yani ışık güzel görünüyor bayaz renkte. Fakat sanarım beyaz ışığın fark edilirliği sarı kadar olmadığı için biraz aydınlatması az gibi (yada göz yanılması) ama bir arkadaş araba almıştı
    satan çocuk osram takmış ama cool blue mı bilmiyorum benimkine göre aydınlatması sanki biraz daha iyi gibi biraz daha da mavi. tabi arabaya, far tipine göre değişiyo olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sLevin -- 2 Mart 2007; 0:57:26 >
  • bu akşam internette de araştırdım. cool blue kullanan herkes sarı ışık alıyormuş

sarının en beyaza kaçan hali yani. güneş ışığı gibiymiş. yarın gidiyim de bir de silverstar araştırması yapayım nereden bulacaksam

düzeltme: philips ve bosch ların ampulleri nasıldır? aslında philips in %50 fazla veren bir ampulu ve boschunda plus-30 ampulu var. bunlar nasıl ola ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccaparli -- 2 Mart 2007; 1:07:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • belki xenon gibi değil ama bence orjinal sarı ampullere göre daha iyi. ben memnunum. daha parlak, beyaza yakın ışık veriyor ve gayet de iyi. eee zaten 15 milyon verip xenon performansı da beklemiyorum...
  • bugün gittim silverstar ampul aldım 2 adet.

okulda boş vaktim vardı, sadece tek fara silverstar takıp gündüz vakti bir bakayım dedim. cool blue olan taraf silverstar olan tarafa göre neredeyse hiç yanmıyor gibiydi. tanesini 18 ytl ye aldım(H4). cool blue dan daha parlak olduğunu görünce ikisini de silverstar ile değiştirdim.

bir de şunu sormak istiyorum. bu ampullerinlar ortalama ömürleri ne kadardır? günde neredeyse 3-4 saat yanıyorlar. gündüz de yakıyorum.

ayrıca sanırım aracımda uzun farlar hakkında araştırma yaptım, 98-01 arası clio lar demiş bir kısmı H4, bir kısmı H7.olurda benimki H4 olanlardan ise, uyarsa uzunların yerine de elimdeki cool blue ları takarsam randıman alabilir miyim? galiba uzunlarda philips standard takılı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.