Şimdi Ara

osram bight breaker unlimited nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba yeni megane sedan aracımın farların aydınlatmasından memnun değilim. osram night breaker unlimited 55w H7 alsam daha iyi olurmu. Amacım görüntü değil. özellikle şehirlerarası yolda ve yağmurda farlar kapalı zannediyorum. merceklere ve farların plastiğine ısı veya herhangi bir sebeple zarar verirmi.

• Nasıl kısa ömürlü oluyormuş anlamadım yaklaşık 3 senedir kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım.

Dikkat ettiğim tek husus var.

Arabayı çalıştırdıktan sonra farları açarım, stop etmeden önce farları kapatırım.Bu sayede voltaj dalgalanmasının ampule zarar verme ihtimalini ortadan kaldırırım.

Saygılarımla.
  • Kullanabilirsiniz..Mercege vs herhangi bir zarari yok..

Normal sari ampullerden cok daha iyi...Yalniz uzun omur olsun derseniz Phillips tavaiye ederim..Osram'lar cabuk patliyor..

Tek sikinti ampulu kullandikca performansi dusuyor..Ancak orjinallerden cok daha iyi her seye ragmen..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

Kullanabilirsiniz..Mercege vs herhangi bir zarari yok..

Normal sari ampullerden cok daha iyi...Yalniz uzun omur olsun derseniz Phillips tavaiye ederim..Osram'lar cabuk patliyor..

Tek sikinti ampulu kullandikca performansi dusuyor..Ancak orjinallerden cok daha iyi her seye ragmen..

cevabınız için teşekkür ederim. birkaç yorum okudum sizinde dediğiniz gibi ömür için philips tavsiye edilmiş. Philips H7 XTREME VISION da bakmaya başladım. sanırım bunu alacağım. araç yeni, farların plastiklerine zarar vermekten korkmuştum.
  • gokselelkn kullanıcısına yanıt
    Ben 7 senedir kullanıyorum hocam merak etmeyin..Tabi fardan fara fark var ancak günümüz şartlarımnda çoğu araç kullanıyor..Eski aracım 2009 Megane 3' de bir şey olmadıysa, sizde hiç olmaz..Philips H7 XTREME VISION kullanıyorum bende..Çok Memnunum,eskiden Osram kullanıyordum..Philips'den daha çok memnun kaldım şahsen..
  • GE nin mega light 120 serisine bakın muadillerine göre daha ucuz bir ampül ben kullanıyorum memnunum
  • Ben taktım çok da bi değişiklik olmadı. Merceksiz far bulunan aracımda daha etkili olmuştu
  • Isısını falan bilmem de ömürleri kısa diye biliyorum o ampullerin. Orjinal gibi uzun süre gitmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Half Life Alyx NO VR MOD
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nasıl kısa ömürlü oluyormuş anlamadım yaklaşık 3 senedir kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım.

Dikkat ettiğim tek husus var.

Arabayı çalıştırdıktan sonra farları açarım, stop etmeden önce farları kapatırım.Bu sayede voltaj dalgalanmasının ampule zarar verme ihtimalini ortadan kaldırırım.

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi player_x -- 28 Kasım 2017; 11:23:31 >
  • geçenlerde kullandığım osram nightbreakerlardan biri yandı. çift olarak aynısından değiştireyim dedim. satıcı philips extrem visionu tavsiye etti. osramdan çok memnundum ama harbiden philips osramdan da %30 a yakın daha iyi aydınlatıyor. pilipis derim.
  • Ben silverbreak kullanıyorum. %130 daha parlak. Rengi sarı değil ama beyaz da değil. Kırık sarı. Gayet memnunum

• Alacaginiz lambalarin tamami testlerde min 1300lm max 1550lm arasinda isik uretiyor.

Adac test sayfasina bakip urunu almaniz daha yararli olur.

• Ne philips nede osram böyle yüzde 110 daha parlak olayı külliyen yalan , kullandım test ettim. Sadece daha beyazımsı ışık veriyorlar ve parlaklık yüzde 20 daha fazla..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadara taktırıyorsunuz bu ampulleri?

• %60 fazla ışık verdiğini iddia eden Philips Vision Plus'ı deneyen var mı?
  • Peki arkadaşlar bu ürünlerin yağmur ve kar durumunda performansı nasıl? karda görüş alanını kısalttığı yazıyordu sanki.
  • Backstreet kullanıcısına yanıt
    Herkese tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu

Peki arkadaşlar bu ürünlerin yağmur ve kar durumunda performansı nasıl? karda görüş alanını kısalttığı yazıyordu sanki.

Karda degilde yagmurda siyah asfaltta hic birsey goremezsiniz. Far camida pisleniyor, kirli far camindan daha cok etkileniyor nedense performans ampulleri.

Ama 7 yil oldu osram nb kullanali vazgecmedim.

Normal ampule gore fark yok diyen varsa goz doktoruna gorunsun derim yada adam gibi far ayari yaptirsin.

Selektoru yeter osram nb nin.

• vectra b cdx aracımda kullanıyorum. önceki ampullerin parlaklığı iyice gitmişti. geçen yıl 500 tl verip osram xenon nigth breaker unlimmited aldım. araca taktırdığımda yollar geceleyin gündüz gibi oldu. ben çok memnunum. sanırım bu ampuller 4300 kelvin parlaklığında. zaten en etk
    ili ampuller 4300 kelvin olanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

quote:

Peki arkadaşlar bu ürünlerin yağmur ve kar durumunda performansı nasıl? karda görüş alanını kısalttığı yazıyordu sanki.

Karda degilde yagmurda siyah asfaltta hic birsey goremezsiniz. Far camida pisleniyor, kirli far camindan daha cok etkileniyor nedense performans ampulleri.

Normal ampule gore fark yok diyen varsa goz doktoruna gorunsun derim yada adam gibi far ayari yaptirsin.

hocam peki normal ampule göre daha iyi demişsiniz ama yağmur ve siyah asfaltta ne yapıyorsunuz? far da kirleniyor madem neden tercih ederiz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

quote:

hocam peki normal ampule göre daha iyi demişsiniz ama yağmur ve siyah asfaltta ne yapıyorsunuz? far da kirleniyor madem neden tercih ederiz?

Ankaraya yilin kac gunu yagmur yagiyor ve bu yagmur hem gece hemde benim araba surdugum zamana denk geliyor ki:)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.