Şimdi Ara

Osmanlı Hanedanının Resmi Sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet şehzade ve sultan isimlerine bakarsak bayağı değişmiş.

Hatta tarih kısmında yazan latince metin gayet güzel.

• lorem ipsun lan o
  • faceleri var mıdır Adrian efendinin falan
  • Aynen kardeş , o Latince yazı bir çok şey anlatıyor aslında. Çok değerli bir edebi eser niteliğinde resmen. Müthiş. Bravo.Tebrik etmek gerek Lorem Ipsum yaratıcılarını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srv5

Hatta tarih kısmında yazan latince metin gayet güzel.

evet çok güzelmiş kardeş
  • dua edin sabah saat 6 , liseli adminler uyuyodur yoksa bu konu uçmuş olurdu

bu arada sonra görüşürüz
  • Geri kafalı bir milletmişiz işte bu kadar basit gerçi hala geri kafalıyız ama neyseee...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata1606

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    @ata1606, valla tebrikler, hala uğraşıyorsun
    bugün hala bir hanedandan medet umanlar var malesef.
  • sığırlar latince yazı falan yazmış akıllarınca biz farklıyız mesajı vermek istiyorlar sanırım
  • latince değil o lorem ipsum dolor sit amet.bedava internet sitesi template lerinde yazı yerlerini doldurmak için kullanılan bir yazı
  • quote:

bisey bilmeden konusuyorsun, o yunan bu ermeni oyle gider senin bakis acin, Ataturk osmanoglu ailesinin butun mensuplarini ulkeden kovdu, nutuk ta onlar hakkinda hainlik yaptilar diye yaziyor, simdi Ataturk de mi yunan di, cunku ben osmanoglu ve osmanli hakkinda kotu konusuyorum diye bana yunansin dedin, Ataturk birak kotu konusmayi bunlari ulkeden kovup gondermis.

Konuyu çarpıtma: Sen tüm Osmanlı tarihine laf söylüyorsun. Sonra gelip yıkılış devrinden bahsediyorsun.

Roma imparatorluğu da , Pers imparatorluğuda yıkıldı. Yıkılan her devletin ardından bunlar tamamen kötüydü demek ki ondan yıkıldı demek: Kafayı peynir ekmekle yemekle bir.

Gün gelecek Türkiye Cumhuriyeti de yıkılacak, İngiltere krallığı da. Sen onların yıkılışından sonra yaşamış olsan onlarada mı yıkıldılar demek ki kötüydüler diyeceksin. Eğer dersen şimdi senin övdüğün atanıda bir nevi kötülemiş olacaksın.

• osmanlının askeri anlamda büyük başarıları var. ancak bilim, sanat konusunda kimse osmanlıyı savunmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zıplayan fil

quote:

bisey bilmeden konusuyorsun, o yunan bu ermeni oyle gider senin bakis acin, Ataturk osmanoglu ailesinin butun mensuplarini ulkeden kovdu, nutuk ta onlar hakkinda hainlik yaptilar diye yaziyor, simdi Ataturk de mi yunan di, cunku ben osmanoglu ve osmanli hakkinda kotu konusuyorum diye bana yunansin dedin, Ataturk birak kotu konusmayi bunlari ulkeden kovup gondermis.

Konuyu çarpıtma: Sen tüm Osmanlı tarihine laf söylüyorsun. Sonra gelip yıkılış devrinden bahsediyorsun.

Roma imparatorluğu da , Pers imparatorluğuda yıkıldı. Yıkılan her devletin ardından bunlar tamamen kötüydü demek ki ondan yıkıldı demek: Kafayı peynir ekmekle yemekle bir.

Gün gelecek Türkiye Cumhuriyeti de yıkılacak, İngiltere krallığı da. Sen onların yıkılışından sonra yaşamış olsan onlarada mı yıkıldılar demek ki kötüydüler diyeceksin. Eğer dersen şimdi senin övdüğün atanıda bir nevi kötülemiş olacaksın.

ben degil sen konuyu carpitiyorsun, Ataturk osmanoglu ailesini ulekden gondermis bir de ustune hainlerdi demis, bunun yaninda osmanlidaki duzeni sevmediginden bir suru reform getirmis ve Ataturkun osmanli duzenini elestirip duzeltmeye calistigi da gayet acik ortada.
    Simdi soruyorum sana madem osmanogluna ve osmanliya sovene yunan diyorsun, Ataturk'e de mi yunan diyeceksin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zıplayan fil

quote:

ben degil sen konuyu carpitiyorsun, Ataturk osmanoglu ailesini ulekden gondermis bir de ustune hainlerdi demis, bunun yaninda osmanlidaki duzeni sevmediginden bir suru reform getirmis ve Ataturkun osmanli duzenini elestirip duzeltmeye calistigi da gayet acik ortada.
    Simdi soruyorum sana madem osmanogluna ve osmanliya sovene yunan diyorsun, Ataturk'e de mi yunan diyeceksin.

Konuyu ciddi anlamda saptırıyuorsun son zamanlardaki düzeni osmanlı kurulduğundan beri gelen bir sistem değil ki, çok saçma kurallar varmış mesela kafaya şapka veya fes her neyse olmadan sokağa çıkamazsın gibi bunlar elbet değiştirilmeliydi ve Atatürk en doğrsusunu yaptı. Ayrıca her mesajında Atatürk'ü katıyorsun onun arkasına saklanmaya çalışıyorsun bunu yapma.

• Körü körüne karalama yapmış cahil. Savaştığı ülkeler bile bu kadar kin beslememiştir, yazık senin soyuna , yazık seni yetiştiren insanlara.Yüzlerce yıl dünyaya hükmetmiş bir imparatorluğa Türk tarihinin yüz karası diyeblecek kadar kör cahil olanını ilk defa gördüm. Yukarıda bir arkadaş yazmış, her devletin çöküşü gerilemenin ardından gelmiştir. Çöken bir devlet bitmiştir zaten, çöküş zamanına göre değerlendirme yapıp konuşma diyeceğim ama senin körü körüne karalama yaptığın belli. Osmanlı düşmanı tarihçiler bile böyle karalamalar yapmaya utanır. Yobaz islam anlayışı demenden zaten islam düşmanı olduğun ortada. Kuyruk acın da burda belli oluyor. Küçükken cami imamından tokat mı yedin nedir bu hırs
  • quote:

Ataurk osmanogullarini ulkeden kovdu demek nasil Ataturkun arkasina saklanmak oluyor? Yalan mi?

"Ataturk'e de mi yunan diyeceksin." dedin iki seferdir onu kastettim. Konu Atatürkle ilgili değilken en azından arkadaşın sana yorumunda sen hemen Atatürk'e demi Yunan diyeceksin dedin bence yanlış anlaşılıyor ve hiç hoş değil seni bilemem ama...
  • O yazıyı hakikaten latince zannetmediniz sanırım şaka yapıyorsunuzdur.
    Buyrun detaylı açıklaması var burada anlamayanlar için.
    http://tr.lipsum.com/
  • bu hanedandakilerin işleri güçleri var mıdır?neyle geçim sağlıyorlar.maddi olarak coşkulu bi vaziyetteler gibi göründügü kadarıyla...nerden geliyor para??

kastettiğim şu andaki hanedan ailesindeki kişiler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derebeyi01 -- 25 Haziran 2012; 10:22:52 >
  • quote:

osmanli turk tarihinin yuz karasidir.

Osmanlı Hanedanının Resmi Sitesi
  • yalnız 2004 te dogan cocuga bile sulttan ünvanı vermiisler.Nerenin sultanı bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.