|
“Osmanlı’da Oğlancılık” kitabına beraat: Gerekçe, Osmanlı belgelerine dayanıyor! (5. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: PyroSemi
Alakasız ama hocam sonradan eşcinsel olunabilir mi cinsel yönelim doğuştan gelmez mi dizide gördüm deCinsel yönelim doğuştandır, sonradan gelişmez.
-
quote:
Orijinalden alıntı: oMeR24
Bu mesaj silindi.Hadi ya? Sana mı sorulacaktı acaba sen kimsin?
-
Zaman makinesi -
Googla lut kavmi yazin bilmeyen varsa direk cehennemliktir bu lgbt her ne haltsa -
Kırk sayfa okudum kitapta yorum çok az herşey kaynaklara dayanıyor. Şok oluyorsunuz zaten okurken... Bildiğimiz şeyler ama bu kadar detay görmek biraz fazla bile olabilir, hızlı okunuyor çabuk bitirilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 8 Mart 2021; 22:36:15 > -
Bugün LGBT bireylerin özel yaşamına saygı duyanların, aynı hassasiyeti osmanlı dönemine de göstermesi lazım.
Asıl sorun gökkuşağına tahammül edemeyen torunların bunu hazmetmesi olsa gerek ...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-61960E1CE@Redeemertr Osmanlıcı ya da Huncu demek saçmadır, Türkçülük esastır.
Senin için tek esas da ÇİNCİLİK anlaşılan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"Kitabını almazlar çünkü okumuyorlar, buradakilere lazım olan böyle bir cümle, yanlışlarının pekiştirilmesi"
Güzel tespit olmuş bu. Kitabı da "bakın bu konuda kitap bile var" demek için yazıyorlar kesin. Tarzları bu :)
Lgbtciler bunu beğendi.
quote:
Orijinalden alıntı: sissilSen aç ben yorum yapayım. Osmanlı benim zerre umurumda değil. Ben Türküm Osmanlı değilim Osmanlı ile ilgili fobim falanda yok nötrüm.
Eskiden saygı duyardım senin kafa yapındakiler yüzünden artık saygıda duymuyorum. Devam edin aynı zihniyetle.
😆😆😆😆😆 soyunu inkarda bu kadarı olur
quote:
Orijinalden alıntı: SirkadyenCinsel yönelim doğuştandır, sonradan gelişmez.
Alıntıları GösterCinsel yönelim doğuştan mı? Buna kadir inanır bile inanmaz be. Gay ligin yada trans ligin doğuştan olduğunu %100 kanıtlayan bulgu yok. Doğuştan olduğunu iddia eden doktorlar var onlar kendisi gay oldukları için senin gibi oturma organından uyduruyor. Yallah Hollanda'da burası Türkiye. Son zamanlarda gerek netfix,gerek sosyal medya, gerek medya. Hepside insanlara lgbt nin normalleşmesi ve kabul görmesi için halka çeşitli empozlar da bulunuyor. Buna düşen sazan da belli oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: MRTFR
Alıntıları Gösterkadın yalancı diyorsun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: RoumiruezZsa zsa gabor un hikayesinin uydurma olduğu tarihlerden belli. 1937 yılında oldu diyor, 15 yaşındaydım, Atatürk 56 ydı diyor, 1937 de gabor 20 yaşında. Evlenip Türkiye ye gelmiş, buna rağmen bakireydim diyor 😂😂 Uyduruk bir anı.
Burada mesele şahıslarla alâkalı değil, subyancılık falan da değil. Sıradan insanların bunu yapması zamana göre değerlendirilir eyvallah. Fakat Fahri Alem denilen, Tüm insanlığa örnek olan bir peygamberin bu davranışı yapması hiç ama hiç normal değil.
sizin anlattıklarınız doğru, tarih yalancı.
peki belçikanın eşcinsel liderler listesine ne diyorsun? vedat uşaklıgil, latife hanımın yayınlanmayan hatıraları da var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: themelinalist"işin ilginci de, bu sapkınlıkları yapanların aynı fiil yapılıyor diye Osmanlıyı suçlamaları." yazmış, ilk paragrafın son örnekleri "çünkü bu bir adet, babannemde 11-12 yaşında evlenmiş. annem 14-15 dolaylarında."
Aleviliğe laf atmışsın, yetmemiş Atatürk'e dil uzatmışsın. Birader ne diye kasıyorsun, adam ve mahkeme belge var diyor, sen oturma organlarından uyduranlarla savunmaya çalışıyorsun. Derdin ne tartışma ne başka bir şey. Sadece savunmak, korumak, yaşatmak. Ne olduğu önemli değil, alkış tuttuklarına zeval gelmesin yeter.
Alıntıları Gösterbaşkalarının alkış tuttuklarını diyorsun ama senin tapındıklarına laf geldi mi tepiniyorsun.
sor bak bakalım dedelerin ninelerin ile kaç yaşlarında evlenmiş.
10-12 den sonra herkesin altında gezinebilir izni olan kız çocuğu evlilik konusuna geldi mi birden sübyan oluyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: NeyzenEfendi
Eşcinselliği kaldıran Padişah'ta Abdülmecid'dir biz artık batıyi örnek alıyoruz diyerek tanzimat fermanını ilan ettişer'i hüküm ile yönetilen bir hukukta nasıl eşcinsellik korunabilir.
ekle osmanlı arşivinden kanun numarasını bakalım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sonic.StormBu yazar koyu fanatik bir Kemalist. Bunlardan başka da bu konulara ilgi duyan yok. İşin komik tarafı da kitabı yine Kemalist güruh alacak. Böyle konulara özel bir ilgi ve merakları var nedense
Alıntıları GösterKitabı alan güruh, kitabı aldı diye oğlancı olmaz, Mustafa Kemal Atatürk çocuklara ve gençlere bayramlar armağan etmiş, sporu özendirmiş zeki çevik ve ahlaklı olmalarını öğütlemiştir. Kemalist kültüründe ihtimali bile olmaz o sapıklığın, işkembeden çamur atmayalım.
Günümüzde din ahlak öğretme kisvesi altında, kapalı kapılar ardında hangi güruh oğlancılık yapıyor, hangi tarikat ve dergahta hocalar sakalını sıvazlayarak hem de islama uygun diyerek hangi erkek çocuklarına çöküyor ona bak, bunu eleştir.
Alkışladığın sakallı ve cübbeli güruha fazla güvenme, yarın senin oğlun da bademlenebilir benden söylemesi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: win11kadın yalancı diyorsun.
Alıntıları GösterEvet yalancı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X