Şimdi Ara

Osman Pamukoglu Hangi Partiye Yakın??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CHP den aday olabilecegi gundemde. Ben cıkmasını cok iaterim. Gırusu mhp yemi yakın chp yemi. YOksa kendi yolunda mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birii sormuştu, o da CHP demişti diye biliyorum.

• Kendisi ulusalcilara yakindir. Koyu Atatürkçü'dür. Laik bir adamdır. Dolayisiyla eski chpdeki ulusalcilara yakindir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Periah

Kendisi ulusalcilara yakindir. Koyu Atatürkçü'dür. Laik bir adamdır. Dolayisiyla eski chpdeki ulusalcilara yakindir.

Chp den aday cıkma oiasılıgı yuksek mi sizce??

• Milli savunma bakanlığı yakışır

• trouble48 T kullanıcısına yanıt
    Su anki chpden aday cikacagini sanmam. Su anki chpde ulusalcilar tasfiye edil akpnin yardimiyla su an partide kurtcu tipler hakim kilicdaroglu etkisiyle.

Yeni chp ile uyusamaz. Ama keske aday olsa chpyi kurtculerden temizlerdi belki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 9 Eylül 2015; 21:18:46 >
  • Siyasi görüş olarak MHP'ye daha yakın ancak mhpnin sosyal devletçi versiyonu diyebiliriz. Chp'den aday olma konusu ise akpnin havuz medyasının çıkardığı asılsız bir haber. Hepar genel başkan yardımcısının bilgilendirmesine göre öyle bir milletvekilliği teklifi yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mehmet eğit vs bayram meral
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Periah

Su anki chpden aday cikacagini sanmam. Su anki chpde ulusalcilar tasfiye edil akpnin yardimiyla su an partide kurtcu tipler hakim kilicdaroglu etkisiyle.

Yeni chp ile uyusamaz. Ama keske aday olsa chpyi kurtculerden temizlerdi belki...

Keske chp neden kuruldugu amacından sapmasaydı. Milliyetci bir partiye yakısmıyor.

• Hepar
  • Türk insanı Aziz Nesin'in belirttiği gibi olmasaydı, bu adam başbakan olurdu.
  • Upss

• osman pamukoğlu hiçbir partiye yakın değildir kanaatimce. onun yeri bambaşka olmakla gerçek atatürkçülük ve laiklik partisine yakındır.
  • Hepar'a çok yakın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CHP en önemli ilkelerinden taviz veren bir parti oldu . Siyasi hedefleri için kendi çizgilerinden çıkıyorlar ,Pamukoğlunun görüşü MHP ye daha yakın .

Aslında MHP 'nin kökeni Türkçülüktür . Cumhuriyetçi Köylü Millet Partisi'nin devamıdır fakat sonradan Türkeş Türk-İslam sentezini çıkardı piyasaya , parti içindeki Türkçülerin yanında islamcılar da türemeye başladı . Yalnız şu da var ki içinde hala en fazla Türkçü barındıran partidir MHP ve dolayısıyla Pamukoğlunun en yakın olduğu partidir diye düşünüyorum.

Bu arada Atatürkçülük kavramı sadece CHP ye has değildir MHP de benimsemiştir. Hatta parti içindeki islamcılar çok güçlenmeden önce en sert Atatürkçü partiydi . Gerçi şimdi o islamcı tayfa da tasviye edildi .

Misal ben de Atatürkçüyüm ve MHP ye oy atıyorum . Türkeş'in dokuz ışık doktrini zaten Atatürkçülük baz alınarak yapılmıştır ve Türkeş Atatürkçülük konusunda asla taviz vermeyen bi liderdi .

• CHP-MHP ikisine de yakın ama dusunce yapısı olarak celisenler:
    Chp:Kurtculuk yapıyor belli bir kesim onların atılması lazım
    Mhp:Sag parti
    Osman pamukoglu ulkucu degil turkcudur,ataturkcudur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.