Şimdi Ara

Osis mess up nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar saçımdan bahsedeyim. Sık, gür ve kalın telli saça sahibim. Genelde kısa tutarım, çok da kısa değil, ara makas attırıyorum. Basit ve klasik stilim var zaten. Benim istediğim saça parlaklık vermeden yani mat görünüm, sadece ön taraflar dağılmasını önlemek amacıyla bir şeyler arıyorum. Osis mess up ihtiyacımı karşılar mı ?



  • Dostum sık gür kalın telliyse saçın mess up spreysiz tutmaz o saçı ama istediğin matlığı verir. Sprey kullanırım diyorsan o zaman sorun olmaz ihtiyacını karşılar.Osis in mighy matte diye bir ürünü çıktı g.gidiyorda kargo dahil 29 lira falan onuda deneyebilirsin oda mat ama control 4 mess up 2



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryanbenjamin -- 12 Ocak 2017; 15:32:28 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ryanbenjamin

    Dostum sık gür kalın telliyse saçın mess up spreysiz tutmaz o saçı ama istediğin matlığı verir. Sprey kullanırım diyorsan o zaman sorun olmaz ihtiyacını karşılar.Osis in mighy matte diye bir ürünü çıktı g.gidiyorda kargo dahil 29 lira falan onuda deneyebilirsin oda mat ama control 4 mess up 2

    Hocam benim ince telli,hafif dalgalı,seyrek gibi gözüken saçlarım var.En iyi şekli verebilmek için osis flexwax mı yoksa osis mighty matte mi önerirsiniz?
  • ryanbenjamin kullanıcısına yanıt
    Hocam ben daha çok doğallıktan yanayım. Sprey kullanmayı zaten sevmiyorum saçı doğal dengesini bozuyor bende. Dediğin gibi o ürünü deneyeceğim, tam bana göre gibi. Teşekkür ederim ilgin için.
  • Flexwax sana olmaz mighty matte yi dene. Çünkü flexwax doğal bir parlaklık veriyor ince telli saçlarda ne kadar parlaklık o kadar daha fazla seyrek görünmeye yol açar. Sürekli mat ürünler kullanmalısın. O yüzden en iyi seçenek mighty matte.
  • ryanbenjamin kullanıcısına yanıt
    Hocam ilgin icin tesekkur ederim mat urunler kullanmam gerektigini anladim :) Sormak istedigim birkac soru daha var sac ile ilgili.Mesela dus aldiktan sonra sacim inanilmaz yumusak bir sekilde ve bicimi duz halde oluyor ve 2 gun icerisinde bu saca istedigim sekli verebiliyorum fon makinesi vb kullanmadan.Fakat 2 gun gectikten sonra sacim dalgalanmaya basliyor sekil almasi zorlasiyor yani ilk yikadigim zamanki hacim ve canliligini kaybediyor :( Bunu onlemem icin ve sacimin devamli hacimli ve canlı olmasini saglayabilmem icin önerebileceğin urunler var midir?
  • Bu aslında basit eğer wax sprey falan kullanacaksan zaten gün aşırı saçlarını yıkaman gerek.Eğer yıkamazsan dediğin gibi bu ürünler yavaş yavaş saçını yağlandırmaya ve şeklin bozulmasına yol açar.Ben her gün saçları yıkayıp fönlediğim için sürekli hacimli oluyor saçlar.Saçlarımı sürekli yıkayamam fırsatım olmuyor dersen kuru şampuan kullanabilirsin. Rossmanlarda isana marka hacim veren kuru şampuan 7.99. Ayrıca ben saça hacim ve dolgunluk veren bi yöntem kullanıyorum gayet başarılı.Son bi aydır bu ikiliyi kullanıyorum ve gayet memnunum. Watsons marka Bira özlü şampuan ve rossmann markası isana profesyonel sampuan prachtvoll turkuaz şişesi var tüp şeklinde. Bira özlü 6 lira civarı isana şampuan 14.99 ama indirimler olunca rossmannda 9.99 da oluyor.Deneyebilirsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ryanbenjamin

    Bu aslında basit eğer wax sprey falan kullanacaksan zaten gün aşırı saçlarını yıkaman gerek.Eğer yıkamazsan dediğin gibi bu ürünler yavaş yavaş saçını yağlandırmaya ve şeklin bozulmasına yol açar.Ben her gün saçları yıkayıp fönlediğim için sürekli hacimli oluyor saçlar.Saçlarımı sürekli yıkayamam fırsatım olmuyor dersen kuru şampuan kullanabilirsin. Rossmanlarda isana marka hacim veren kuru şampuan 7.99. Ayrıca ben saça hacim ve dolgunluk veren bi yöntem kullanıyorum gayet başarılı.Son bi aydır bu ikiliyi kullanıyorum ve gayet memnunum. Watsons marka Bira özlü şampuan ve rossmann markası isana profesyonel sampuan prachtvoll turkuaz şişesi var tüp şeklinde. Bira özlü 6 lira civarı isana şampuan 14.99 ama indirimler olunca rossmannda 9.99 da oluyor.Deneyebilirsin

    Hocam hacim ve canlılık için bu ikiliyi mi kullanmamı önerirsiniz? ( Watsons marka Bira özlü şampuan ve rossmann markası isana profesyonel sampuan prachtvoll turkuaz şişesi )
    Peki bunları kullandığım zaman kuru şampuana gerek var mıdır?
    Ayrıca saçlarım için kullanabileceğim mighty matte'den daha iyi bir şekillendirici var mıdır?




  • Evet önce bira özlü şampuanı kullanıyorsun pisliği yağı alıp saçı yıkayıp temizliyorsun sonra hemen ardından isana profesyonel şampuanı kullanıyorsun.Yani iki ürünüde o an kullanıcaksın.Bir gün biri bir gün diğeri şeklinde değil. İki ürününde hacim verici canlandırıcı ve dolgunluk özelliği var. Her gün saçımı yıkarım diyorsan kuru şampuana gerek yok.Saçların ne kadar uzun ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryanbenjamin -- 14 Ocak 2017; 3:19:15 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ryanbenjamin

    Evet önce bira özlü şampuanı kullanıyorsun pisliği yağı alıp saçı yıkayıp temizliyorsun sonra hemen ardından isana profesyonel şampuanı kullanıyorsun.Yani iki ürünüde o an kullanıcaksın.Bir gün biri bir gün diğeri şeklinde değil. İki ürününde hacim verici canlandırıcı ve dolgunluk özelliği var. Her gün saçımı yıkarım diyorsan kuru şampuana gerek yok.Saçların ne kadar uzun ?

    Teşekkür ederim dediğiniz iki ürünü temin edip kullanacağım umarım saçlarım daha canlı ve hacimli olur :) Saçlarımı genelde 2 günde bir yıkarım,yani wax'ı sürdüğüm gün yıkayamazsam onun ertesi günü saçımı kesinlikle yıkarım.Saçlarımın uzunluğu da saçımı öne doğru taradığımda kaş hizası seviyesinde yani genelde saçım uzun değildir,kısa kestiririm.Zaten saçımı uzatmaya çalışsam da artık seyrekliğinden midir nedir fazla uzayamazlar :) Ayrıca uzadıkça dalgalanmaya ve kıvırcıklanmaya başlarlar bu yüzden uzun saça şekil neredeyse hiç veremiyorum :( Bu arada fön makinesi almayı düşünüyorum fakat henüz ne alacağıma karar veremedim,etap ve ventoso arasında gidip geliyorum.Verebileceğiniz tavsiyeler var mıdır?




  • Yani waxı sürdükten sonraki gün en azından sabahta yıkasan olur.Sonuçta yıkayıp yeniden yapıcaksın saçı :) Saçların fazla uzun değilmiş o zaman mess up ta kullanabilirsin. Mighty matte 85 ml 4 kontrol daha fazla saça kontrol sağlıyorsun yani ama saçın kısa olduğu için gerek olmayabilir. Mess up 100 ml kontrol 2. İkiside mat . G. gidiyorda 25 tl kargo dahil var. Bir serçe parmağın ucu kadar alıp avcunda yayıp iyice ısıtıp saçlara yediriyorsun. Eğer bilmiyorsan kullanmayı diye bir özet geçtim :D Fön makinası alıcaksan. Ben yıllardır etap kullanırım. Çoğu kuafördede o vardır.10 yıllık kuaförüm önerdi iyi bir kuafördür Bursa'da. İlk onun kuaförde kullandığını almıştım ama çalışırken düşürdüm bozuldu.Sonra Etap 3200 S modelini aldım ben aldığım en son o çıkmıştı geçen sene. 80 tl ye bi siteden aldım hatırlamıyorum ama araştır belki yeni modeli çıkmıştır 100 lirayı aşmıyor zaten sitelerde güvenilir.Düzgünde bir fırça al ben hydra ve venüs kullanıyorum memnunum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryanbenjamin -- 14 Ocak 2017; 14:14:25 >




  • ryanbenjamin kullanıcısına yanıt
    Hocam wax kullanmayı değil de fön çekmeyi öğretebilir misiniz bana
    Mighty matte saça daha fazla kontrol sağladığı için tercih edilebilir hem mess up ile de aralarında fiyat farkı fazla yok.Ayrıca siz isananın turkuaz renklisini önermiştiniz fakat bu üründe varhttp://www.rossmann.com.tr/Urunlerimiz/professional-ekstra-hacimli-saclar-icin-sampuan/3572 aralarında ne fark vardır hangisini kullanmalıyım?
    Bu arada çok soru soruyorum kusura bakmayın önerebileceğiniz fırça modeli var mıdır? mesela venüsline 1401 nasıldır?




  • Fön çekmek anlatılarak yapılcak bişey değilki uygulamalı göstermek lazım :D youtubeda Shilkaar tw var yaz çıkar orda saç kesimleri falan oluyor sonra fön çekip şekli gösteriyorlar yada direk fön videoları var izle hemen kaparsın ben yıllardır kendim yapıyorum.Daha fazla hacim istiyorsan onu kullanabilirsin ikiside aynı fiyat ve profesyonel.Fırça içinde saçına göre seçmelisin venüsün orta uzunlukta bi fırçası işini görür model numaralarına takılma. Ben venüs natural kullanıyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.