Şimdi Ara

By Vilain Gold Digger Wax Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    By Vilain Gold Digger Ekstra Çok Güçlü Tutucu Mat Wax 65ml | By Vilain Turkiye
    https://byvilainturkiye.com/gold-digger

Arkadaşlar bu üründen kullandınız mı?
    Saçı uzun süre aynı şekilde tutuyor mu?
    Tutuş seviyesi nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ASUS X541U BlackBerry KEYOne Black Edition Indiana Line DIVA 655 - Polk Audio S30
    Zidoo X9S Keenetic Extra DSL YAMAHA RX-V373
    Kimber Kable 12tc/8vs
  • Zendo kullanıcısına yanıt

@Zendo 1 hafta geçmiş, aldınız mı bilmiyorum ama 2 yıl önce kullanıyordum. Formül değişmediyse oldukça mat, tutuşu güçlü ve güzel kokan bir wax. Osis mess up gibi dandik bir wax'ın 700 TL'yi geçtiği pazarda by vilain'in wax'ları ucuz bile bence.

Saç konusuna gelirsek, sizin saçlara gideceğini zannetmiyorum ama yine de şu kanalın by vilain videolarına bir bakın derim. Wax tek başına yeterli gelmeyebilir. Saçları yıkadıktan sonra By Vilain Sidekick sıkıp, hacimlendirmek ve fön çekmek daha iyi oluyor.

Şahsen Gold Digger'dan sonra Hanz de Fuko Claymation'a geçmiştim. Onu daha kaliteli buldum. Zaten fiyat olarakta daha pahalı. Fakat Türkiye'de satılmadığı için eş/dost sayesinde yurt dışından temin ediyorum. Geçen gün 3 kutu daha sipariş ettim. Türkiye'de bulmak imkansız gibi bir şey. Sahibinden sitesinde bile sadece 1 kişi satıyor.

• Der Meister. kullanıcısına yanıt

selamlar. biraz araştırdım by vilain dynamite clay olanı benim gibi uzun saçlı olanlara daha uygunmuş. fiyat çok pahalı. 1.5 lira. dolaptan biri set olarak ilan açmış, 1000 e Clay ı yazdırdım hemen. 65ml. küçücük bişey. eşşek ilanı 200ml. olarak açmıştı seviniyordum seneyi kapattım diye. benim saçlar Brad Pitt in f1 filmindeki gibi. ...ama dalgalı.... ürün küçük olduğu için videolardaki gibi değil parmak ucuma iki kere tırnak kadar sürüp şekil veriyorum. iş yerinde kafama bone takıyorum, kozmetik alanında çalıştığım için. molalarda çıkardığımda elimle düzelttiğimde hemen şekil alıyor. saçımı sert ve yapışkan olarak da hissetmiyorum. saçlarım şuan uzun, yanları kabarık olduğundan rahatsız ediyordu. şuan durumu iyi. kestirmek istemiyorum hatta. daha fazla kullanmak gerekiyor sanırım ama beni ikna etti bu hali.

yanımdaki kimyagere sordum bu niye pahalı diye. öyle pahalı maddeler yok içinde dedi. sanırım içindekilerin dozları önemli. her hafta 300-400 lira bi wax a para vermek istemiyorum. şampuan zaten Kerastas 1.5 lira. allahtan parfümü duş jelini felan iş yeri veriyor. Kadın gibi böyle şeylere para ayırmak istemiyorum. kabarmasin diye spey aldım bi boka yaramıyor. badem yağı sürüyorum ikna etmiyor. onu yine kullanırım da. bu wax iyi. köpük felan kullandım kokusu hoş değil. kalitesiz de. bu wax da çok para ne yapacağım bilmiyorum.

ASUS X541U BlackBerry KEYOne Black Edition Indiana Line DIVA 655 - Polk Audio S30
    Zidoo X9S Keenetic Extra DSL YAMAHA RX-V373
    Kimber Kable 12tc/8vs

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.