Şimdi Ara

osis kullanım şekli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya bi ara bunun topiği açılmıştı ama tam olarak anlatılmamıştı.Bugün gittim bi osis aldım saç şekillendirici ama bunu nasıl kullanacağız acaba çok mu sürcez azmı anlamadımki zaten azıcık bişikullanan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim

• Bende Wax Aldım Ama Nasıl Kullanılcak Bilmiyorum... Kafamı Kazık Gibi Yapıor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoonRises4You

Bende Wax Aldım Ama Nasıl Kullanılcak Bilmiyorum... Kafamı Kazık Gibi Yapıor...

Harbi hacı ya , Kuafor süper yapıyor . Ewe gelince bende yapamıyorum
  • osis dehşet bişey yaaww bu arada wax kullanmayı bıraktım
  • yardımcı olayım wax osıs gıbı sac sekıllendırıcılerı oncelıkle temız saca uygulamalıyız...sacı ıyı bı kurutmalıyız sonra cok kuru olmadan 1600 watt fonle sacımızı ıstedıgımız sekılde sekıllendırmelıyız sonra bı mıktar azar azar waxı parmak uclarımıza dokundurmalıyız tum ıslem parmak uclarımızla olmalı ve sac dıplerıne temas etmemelıdır..daha sonra spreyımızı sıkıp sacın bozulmamasını garantılemıs oluruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zerzavatçı -- 5 Şubat 2008; 17:50:23 >
  • Normal fön çekin, istediğiniz yerleri kaldırın vs. sonra osisi 2 fındık büyüklüğünde elinize alın avcunuza dağıtın, ve hafif hafif saçınıza sürerek şekil verin, fazla sürmeyin ama Şekli verdikten sonra hemen sprey sıkın, fönden önce saçınızı yıkamanız iyi olur.

Öyle jöle gibi kullanılmaz o
  • teşekkürler cevaplar için yeterince açıklayıcı oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Düz saç için şampuan önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benımde saclar uzun nasıl sekıl vercem bılmıyorum sekılde almıyı:(
  • benım saclar bole ama nasıl sekıl alacak bılmıyom:(hep bole
    yan taraflara uyuz oluyom kestırmeket ıstemıyorum

osis kullanım şekli?

osis kullanım şekli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brooklynn -- 5 Şubat 2008; 18:10:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.