Şimdi Ara

OSC Locked Sorunu Led Ekran Monitör Sorunu[Çözüldü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ne yaptım bilmiyorum fakat monitörün ayarlarına giremiyorum,üstündeki tuşlardan kapatma ve otomatik ekranı ayarlama tuşu çalışıyor sadece..Şimdiden herkese teşekkürler

Yardımlarından dolayı herkese teşekkür ediyorum ama forumda konusu mevcutmuş;
    http://forum.donanimhaber.com/m_37243000/tm.htm
    @evohan Adlı üyenin
    monitor kapalıyken açma tuşuna basılı tutup menu tuşlarına rastgele basacaksınız
    Mesajını uyguladım ve düzeldi

OSC Locked Sorunu Led Ekran Monitör Sorunu[Çözüldü]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComradeMakarov -- 20 Nisan 2012; 19:28:22 >

• Markası ve modeli nedir?
  • Merhaba,

Eliniz de kullanma klavuzu duruyorsa, oradan bakabilirsiniz..

Yada, Buradan! AOC ile iletişim kurup, sıkıntınızı anlatabilirsiniz.
    This function allows you to lock the current control settings, so that they cannot be inadvertently changed. Press and hold the MENU button for several seconds. The message "OSD LOCKED" should appear. You can unlock the OSD controls at any time by pushing the MENU button for several seconds. The message "OSD UNLOCKED" should appear.

Menü tuşuna birkaç saniye basılı tutar mısınız? Bakalım UNLOCKED yazını görebilecek misiniz? Olması gerekiyor.

Orijinalden alıntı: makedon

OSD LOCKED/UNLOCKED
    This function allows you to lock the current control settings, so that they cannot be inadvertently changed. Press and hold the MENU button for several seconds. The message "OSD LOCKED" should appear. You can unlock the OSD controls at any time by pushing the MENU button for several seconds. The message "OSD UNLOCKED" should appear.

Menü tuşuna birkaç saniye basılı tutar mısınız? Bakalım UNLOCKED yazını görebilecek misiniz? Olması gerekiyor.

Hocam tutuyorum fakat OSD Locked yazısı duruyor 10 saniye boyunca daha sonra kayboluyor hiç bi değişiklik yok malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Merhaba,

Eliniz de kullanma klavuzu duruyorsa, oradan bakabilirsiniz..

Yada, Buradan! AOC ile iletişim kurup, sıkıntınızı anlatabilirsiniz.

Hocam size de teşekkürler bu arada
    Ja ne odlucujem da li cu ici u bitku po tome kakva je sila koja me prati nego po tome koliku svetinju branim.
  • Rica ederim.

Fakat, saçma bir uygulaması varmış monitörün.

@ProbLem!
    Kesinlikle çok farklı ve saçma

İyi günler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.