< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ORUÇ TUTMAK NİYE SİZE ZOR GELİYOR ? (4. sayfa)

-
-
Tam olarak ne hissediyorsunuz acaba. Ben de camide bir şeyler hissediyorum bır yükselme oluyor fakat operaya gittiğimde de olmuştu o yükselme.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mr. solucanDelik mesajlarının olduğu resimleri atma furyasini birisi başlatmıştı, hatta ikiniz epey düşmandınız falan. Bundan bahsediyorum. Sonra banlandi o üye.
Alıntıları GösterKardeş bilmez miyim düşmanımı bu arkadaşın ismi Hachiko'ydu Hacıhiko yüzünden 12 yıllık büyükşehir serüvenim bitti bahsettiğin paylaşımları adam gitmiş İBB Beyaz Masa'ya atmış bu paylaşımlarda bir de çıkartıdığım firma olan Metro İstanbul hakkında verdiğim bilgiler vardı yani benim atılma sebebim iş yeriyle ilgili verdiğim bilgiler ve uygunsuz yazılar oldu şimdi de Yılmaz1907 ile uğraşıyorum sanki bu adam Hachiko'nun yerini aldı hatta ben bu adamdan şüpheleniyorum belki Hachiko olabilir çünkü ismimi aynı onun gibi biliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kütahyalı 77 -- 25 Nisan 2021; 8:56:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: lionessciriHayatımda gördüğüm en tipsiz çay bardağı.
Alıntıları Gösterharbi. altı geniş üstü ince olması gerekirken tam tersi
-
quote:
Orijinalden alıntı: izayoiharbi. altı geniş üstü ince olması gerekirken tam tersi
Alıntıları GösterBence de tasarımı çok kötü tam bir fiyasko
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
PUHAHHAHASHBFKOSPAGMLAİL
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkellyum -- 25 Nisan 2021; 12:39:14 > -
Boşuna konuşma isteyen tutar isteyen tutmaz. Kimseyi ilgilendirmez.
-
Sana ne
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yaşın kaç bilmiyorum da 1. si sanane ?
2.si de sen tutuyorsan kendine tutuyorsun oğlunda tutuyorsa kendine tutuyor bize ne ?
3.sü de çok zor birşey falan zannediyorsan aldanıyorsun. Ondan daha zor şeyler var mesela kul hakkına girmemek gibi.
Ne ala memleket 5 farz var dinde gerisi yok. Herşeyi yap sebest.
-
quote:
Orijinalden alıntı: izayoiharbi. altı geniş üstü ince olması gerekirken tam tersi
Alıntıları GösterAslında alırken tasarıma dikkat etmek lazım haklısın
Çünkü neden olmasın
Orucu Oruç tutmayanlar değil , oruç tutanlar büyütüyor.
Karşısında yemek yiyenden rahatsız olma , onların hayatını zorlaştırma , geçen ki bakan gibi ufacık çocuğa çikolata bile ikram etmeme , sürekli oruç konuşma-gösterme çabası.
Anneannem hafız torunudur , elinde büyüdük , hiç baskı olmazdı , oruç tutarken tutmayanları yedirir-içirir , sadece huzur verir , hayatı güzelleştirir , güzel tatlılar yapardı.Ramazan keyifti.
Akp dini ile ramazan insanları huzursuz etme , keyfini kaçırma , baskı yapma dönemine döndü.
kurumların yemekhaneleri kapanıyor , hasta , tutmayan vb çile çekiyor.
Durum bu yoksa oruç en rahat ibadet , hatta öğle yemeği ne yiyeyim derdi olmayınca zaman artıyor.Daha az uyku ile idare ediyorsun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: El Kedi
Çünkü neden olmasınNasıl yani ?
Ramazanın ilk 2 günü tuttum ama sonra bıraktım zira Sabah 1 Akşam 2 olmak üzere Psikiyatrik ilaç kullanıyorum
ve sağlığı yerinde olmayanlara Farz değil Hocam bildiğim kadarıyla oruç?
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D67828229Ramazanın ilk 2 günü tuttum ama sonra bıraktım zira Sabah 1 Akşam 2 olmak üzere Psikiyatrik ilaç kullanıyorum
ve sağlığı yerinde olmayanlara Farz değil Hocam bildiğim kadarıyla oruç?
Evet kardeş hastaları ve yaşlıları demiyorum ama adam sırf sigara içiyorum ,yok sinirleniyorum yok dayanamıyorum diyor onlara kızıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kütahyalı 77 -- 25 Nisan 2021; 18:46:13 >
-
sağlık açısındansa vücut yenilenmesi vb. bizim yararımıza bir faydası olabilir fakat kainatı yaratan bir gücün bizim açlık çekmemize ihtiyacı olacağına ben inanmıyorum,asıl tutmama sebebim bu
-
quote:
Orijinalden alıntı: selimcusağlık açısındansa vücut yenilenmesi vb. bizim yararımıza bir faydası olabilir fakat kainatı yaratan bir gücün bizim açlık çekmemize ihtiyacı olacağına ben inanmıyorum,asıl tutmama sebebim bu
Oruca Allah'ın değil bizim ihtiyacımız var çünkü Ramazan'da fakirlerin halini ve aç kaldığımız için daha iyi anlıyoruz ve nimetlerin bizim değil Allah''tan geldiğini daha fazla idrak edip Allah'a şükür ediyoruz yani sonuç olarak Ramazan nefis terbiyesidir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kütahyalı 77 -- 26 Nisan 2021; 2:11:13 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X