Şimdi Ara

Oruç tutana saygı var da tutmayana niye yok? Kahvaltı vermiyor şirket. (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
0
Favori
37.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
295 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dil atıyormuş, yolladığı ince mesaja bak... işte insanlar senin gibi ayıların yazdıklarını okuyup bir de üstüne “müslümanım” dediğini görünce Haşa Allah’ı da ayı biliyorlar. Dervişin fikri neyse zikri de o olur; dil atmak ha? Senin gibi bir varlıktan başka türlü bir tepki de beklenemezdi zaten. Ki “dudağını yalama”yı da ayılığını ortaya koyabilesin diye sana yem olarak atmıştım. Bir kere de düşmeyin şu tuzaklarıma da mutlu olayım...

İnsanların yeme-içme özgürlüğü vardır. Aslolan bu özgürlüktür. Dini ibadet için yememe ve içmeme orucuna giren benim gibi kişiler ise ikinci önemde bir hareket sergiliyorlar. Ben dilediğim gibi ibadetimi yerine getirme hakkına sahibim. İkinci şahsın yemesine içmesine engel olmak onun özgürlük alanını kısıtlamaktır. Adamın özgürlük alanını ihlal etmektir. Yetmedi Allah’ın 2:256’daki “dinde zorlama yoktur” ayetine karşı gelmektir. İnsanoğlunun belirlediği yasa ve ilkeleri geçtim, Allah’ın yasasına karşı çıkıyorsun haberin olsun.

Git anana babana de de sana biraz terbiye öğretsinler... Yazık...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Space : Boşluk (kelime anlamı)

• Orucu başkasından saygı görmek için tutmayın Allahın taktiri için tutun.
  • Sizin yaptığınız doğru olan. Ücretini verirsin yiyen yer, oruç tutan da parasını alır.

Ramazanda orucunu tutmayanlar, kurban bayramında kurban kesmeyenler de her yer tatil olduğu için dini bayramlarda tatilini yapar. Bunun işine gelmemesiyle veya iki yüzlülükle bir alakası yok. Gidemezler çünkü her yer tatil.

7/24 cumhuriyete söven adam resmi tatillerde işe mi gidiyor?
    Yılbaşı günah diyen adam o gün işe mi gidiyor?

Gitmiyor çünkü devlet tatil ettiyse tatildir. Bu kadar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-40C5DD97E

Bu eleman bir örgüte üye olabilir, egm'ye ve siber suçlara şikayet ettim birkaç gün önce. Bakalım ne olacak.

Alıntıları Göster
    Ben de seni nasa ya şikayet ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: por favor

Ben de seni nasa ya şikayet ettim.

Alıntıları Göster
    CIA'ye şikayet et veya hocana
  • Yolladığım ince mesaj senin kalın örneğine atfen idi, karşımda ki adam ince ise ince olurum değil ise onun gibi olmaktan çekinmem, teybiyesizmişsin ki terbiyesizlik görmüşsün.. Senin attığın yemi anca sen yersin. İnsanların özgürlükleri yok demedik algıların kısıtlı olduğundan anlayamayacaksın. Ramazanı, orucu geç anlatmak istediğim gidip de sokakta aç susuz bir insanın yanında haşur huşur yiyip içmezsin eğer hayvan değilsen, bu da senin yeme-içme özgürlüğünü kısıtlamaz, istersen yine yer-içersin bu seni özgür de yapmaz öküz yapar. Özgür olmak hayvan olmak anlamına gelmez. Demogoji yapıp durma anlayan anladı mesajı..
  • m184 M kullanıcısına yanıt
    Kalın mesaj mı? İnsanlar hani bişeyi canı çektiğinde dilini iki dudağının arasına götürür oynatır hani. Bunu da başka bi tarafından anlama. Onu söyledim. Bence senden başka herkes doğru düzgün anlamıştır.
  • İş sözleşmenizde, şirket lahvaltı temin etmek zorunda yazıyorsa iş mahkemesine gidip tazminatlı çıkabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

hakkı veren işverense alan kargamı oluyo.. senin gibilerde anlamayacak 1400 sene olmuş halen kabullenemiyorsunuz... hesap verilirken anlarsın anca..
    diyorsun ki benim inandığım en isabetlisidir, mutlak doğrudur, herkes benim inandığıma inansın,

öyle bir dünya yok arkadaşım, inançlara saygılı değilsiniz olayın teması budur.

ben yine temenni ediyorum ki yolunuz açık olsun,

benim yolumda açık olsun.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.