Şimdi Ara

Ortiydik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumda biri char satıyodu 50 level almaya kararlıydım..Ekledim msn ni anlasamadık ama ona öüğtlerde bulundum.Seni dolandırırlar sen yapma bu işi die ama genede satacam bana para lazım dedi..Oke dedim yarın msn acınca abi sen haklıydın adam beni dolandırdı dedi.. Olsaydı charım verecektim yoktu.Onun charını alan adam ona 45 level vermiş ne hikmetse..Ona o char sağlam deil gizli soruunun yanıtını biliyonmu dedin hayır dedi bana güvenip id ve pw yi verebilirmisin dedim.Güvendi verdi güvenini kırmadım gizli soruyu buldum ve benide ortak etti kasıyoduk 2 m para vardı o traderlik yapınca (40+ level)
    kızdım yatarız hemen die gene yaptı acık tartırstık neyse 50 dolarım vardı paypalda aktaracaktım ortiye süpriz yapalım dedik istediğin maymun yada sincap ı sen seç die chara giremedim şifre ve hotmail değişmişti o bana hayat ortiğimsin demiştiortaklık bitti onada e-mail attım hüzünlü bir email neyse oldu bitti ortaklığımız su anda charım yok charsız kaldık olsun sağlık olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy64 -- 21 Ağustos 2007; 22:48:31 >

• İnsanoğlu çiğ süt emmiş diye bir söz var bunu hatırlamak çok kötü ama buda bir gerçek.Bu kadar basit bir şey için bu duruma düşmek çok acı bir manzara ile karşı karşıya kaldığımızı gösteriyor.
  • Öteki şahıs tam bir ş.sizlik yapmış. sen o kadar yardımcı olmuşsun , dahada olacakken ....
  • eger o adam bu pencereyi gördü ve okuduysa ona bir çift lafım var;

sana bu kadar yardımcı olmuş,gizli sorunu bulmuş, bide maymun alacak bi adamı bvöle dolandırdın yaa artık ne diyim bnim ole bi ortağım olcak (ki cok isterim) pcmi bile satar net cafede oynarım be
  • ortilere fazla güvenme bence benim charı ortik pk yapıp lvl düşürmüştü
  • Acaba ne amacı vardıda pk yedirdi neyse arkadaşalr olmuş bitmiş bir şey o kişiinin forumdaki ismini biliyorum ama bosverin
  • var böyle tipler boşverin beyler
  • Neyse sonucta charsız kaldım(sakın yanlıs anlamayın kimseden char dilenmiyorum)sinirlerim bozuldu az daha 50$ da gidiyordu neyse kısmet değilmiş45 level
  • quote:

Orjinalden alıntı: DragonL

oasise gelsene ya bende yanlızım

ben oasisteyim kaç lwl sın
  • nickin ne oasiste
  • kardes buna benzer olay bnmde basıma gelmıstı... ınankı bunu okurken gozumden yas geldı bı an ıcın bnm ılk goz agrım olan char aklıma geldı...nese gecmıste kalmıs artık...
  • Arkiler beni soyan banlanmış forumdaOh oolsun
  • yaa böyle dostlarını satanlara Benim saolsunlar hiç bi kankim bana bun tip şeyler yapmadı
    Valla ben de okurken baya üzüldüm Böyle yapanlara allah ne yapacağını bilir .....

• way be abi pembe dizilerden farkı yok
    pardon war war morgan fairchild de olsa tam pembe dizi
     Ortiydik

quote:

Orjinalden alıntı: crazy64

VE HİKAYE BÖYLE BASLADI

Forumda biri char satıyodu 50 level almaya kararlıydım..Ekledim msn ni anlasamadık ama ona öüğtlerde bulundum.Seni dolandırırlar sen yapma bu işi die ama genede satacam bana para lazım dedi..Oke dedim yarın msn acınca abi sen haklıydın adam beni dolandırdı dedi.. Olsaydı charım verecektim yoktu.Onun charını alan adam ona 45 level vermiş ne hikmetse..Ona o char sağlam deil gizli soruunun yanıtını biliyonmu dedin hayır dedi bana güvenip id ve pw yi verebilirmisin dedim.Güvendi verdi güvenini kırmadım gizli soruyu buldum ve benide ortak etti kasıyoduk 2 m para vardı o traderlik yapınca (40+ level)
    kızdım yatarız hemen die gene yaptı acık tartırstık neyse 50 dolarım vardı paypalda aktaracaktım ortiye süpriz yapalım dedik istediğin maymun yada sincap ı sen seç die chara giremedim şifre ve hotmail değişmişti o bana hayat ortiğimsin demiştiortaklık bitti onada e-mail attım hüzünlü bir email neyse oldu bitti ortaklığımız su anda charım yok charsız kaldık olsun sağlık olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synaX:Lecter -- 22 Ağustos 2007; 12:05:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: küçük JoeY

way be abi pembe dizilerden farkı yok
    pardon war war morgan fairchild de olsa tam pembe dizi
     Ortiydik

quote:

Orjinalden alıntı: crazy64

VE HİKAYE BÖYLE BASLADI

alemsiniz ya

• Olan sana omuş olsun hakkını helal etme ona
  • cidden yazık olmuş geçmiş olsun acıdım valla
  • gınaytdan ogrendigim bişey : 1 char 2 kişi oynanmaz
  • superman_007james@hotmail.com bnm charımıda bu caldı daha dun gbı hatırlıom su an bu konuya bakıp guluodur ama obur dunyada ona rahat yok charımı 38 lvlde calmıstı bı sos cıtktı dıe sattı bnı 2 dakkada o char bnm ılk goz agrımdı 1 hafta boyunca aglamıstım onu gercek hayatta gorıım nolur thmın edın..!!!!!!!!!1
  • @orionsguardian

bi char hiç bi yerde 2 kişi oynanmas
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.