Şimdi Ara

orthos yalancı!! octt, süper pi, 3d mark, masa üstü uygulamalarında en ufak sorun yok!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • orthos stabil değil diyor ama diğer tüm programlar stabil diyor ne hata ne bi başka şey oyunda oynuyorum sürekli bişey yok ama bu orthos öttümü sinir oluyorum ben bu program var diyorsa doğrudur diyolar alakası yok bişey yok hani ne var?? ayrıntılı görüşlerinizi bekliyorum

• Sistemin tam kararlı çalışmasa da senin kullandığın uygulamalara yetiyor demek ki.
    Orthos yalancı diye birşey diyemezsin.
  • Walla hocam, benim imzamdaki overclock'lu sistemi günlük kullanıyorum. Günlük derken de Crysis'ten girip ordan bi Grid:Racedriver yapıp Call of Duty 4'ten çıkıyorum vista'da... Bi kerede banamısın demedi çok şükür ama ortos bende de hata veriyor...

Ne memtest, ne prime95 ne de 3dmark06/vantage hepsi full tamamlıyor. Ortos belki de başka bi nedenden hata veriyor...

Herkese stabil günler dilerim...
  • Aynı sorun bendede var tüm test programları mevcut neredeyse ama orthos hata veriyor 15 dakika içinde , onun için sildim orthosu makineden onla yapmıyorum

2 haftadır da stabil OC li kullanıyorum memnunum makinemden
  • orthos değilde diğer programlar yalancı
  • Orthos işlemciyi sonuna kadar zorlayan bir programdır.Ve bir sisteme stabil diyebilmek için orthos testini geçmesi gerekir. O yüzden günlük uygulamalarınızda hata oluşmaması sisteminizin stabil olduğunu göstermez. Çünkü günlük programlar işlemciyi en fazla %20-30 kullanıyorlar ve o da kısa süre için. O yüzden orthos' a yalancı diyemeyiz...
  • hiçte öyle değil çünkü tüm test programları sorunsuz tamamlarken 4. saniyede orthos hata veriyor bunun açıklaması orthos yalancı yüklenme falan filan yok anında hata öbür programların hepsini aynı anda açıyorum yine hata vermiyolar hepsi toplanıp bi orthos olamıyorlarmı güldürmeyin beni bence occt orthostan daha iyi kasıyor çünkü bilgisayarda bişey yapılmıyor çalışırken ama orthos çalışırken gayet iyi ve hızlı bilgisayar bu kasmamı şimdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Orthos a yalancı diyemezsin öbür programlar orthos kadar kasamaz prime95 dene oda hata vericektir
  • evet diğer programlar orthos kadar pc yi kasmıyor. ama şuda bir gerçekki oyunlarda orthos kadar kaçmıyor ve oc nin hiçbir zararı olmuyor.
  • Eksik olsun Orthos
  • quote:

Orjinalden alıntı: ylpc

orthos değilde diğer programlar yalancı

İşte en düzgün cevap bu olmuş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ToffieBoi

quote:

Orjinalden alıntı: ylpc

orthos değilde diğer programlar yalancı

İşte en düzgün cevap bu olmuş..

orthos bazı sistemlerde oc bile olmasa hata veriyor. diye konu birçok kez açıldı sistemimi 2 yıl içinde 3-4 kere değiştim ne vista 64bit ne xp 64bit nede 32 bitte hiçbirindede sıkıntı yaşamadım. orthos hata veriyorsa vardır bir bildiği.

isteyen orthos kullanır isteyen prime ama kimse diğerine laf söylemesin. oc yaptığım ilk günden beri kullanıyorum orthosu .2 saat orthos testinden geçen pc de daha reset vs sorunu yaşamadım. zaten sorun varsa genelde ya ilk 5dk içinde ya 30.dkda hata veriyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: TsG

Crysis'ten girip ordan bi Grid:Racedriver yapıp Call of Duty 4'ten çıkıyorum vista'da... Bi kerede banamısın demedi çok şükür ama ortos bende de hata veriyor...

Bence iki saat TD Unlimited oyna da ondan sonra konuş bari.
    Benim orthos'ta stabil olan sistemimi bile resetletmişti.
  • benimde başıma çok geliyor ama gerçekten orthos hata veriyorsa bi bildiği vardır. şöyle örnek vereyim orthos hata veriyordu bende takmadım kullanmaya dewam ettim hiç bir problem olmadı ama 3-5 gün sonra pc yi ilk açtığımda görüntü gelmedi sonra kapandı tekrar açıldı default ayarlarda çalışmaya başlamış demekki bazı şeyler stabil olmuyor özellikle pc normal çalışıyor hızlarda zamanlamalarda problem yok orthosun bu şekilde verdiği hataların çoğu voltaj değerlerinden ve anakartın bazı durumlarda yetmemesinden die düşünüyorum yani benim tespitim bu. bunuda ramlerde bi hata olsa ya da cpu da kesinlikle reset atıyor pc kaçarı yok
  • bencede çünkü aynı ayarlarda test ettim bazen 5 saat hata vermiyor ayarları değiştirmeden tekrar teste başladığımda 4. saniyede hata veriyor orthos saçmalıyor bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeL*

bencede çünkü aynı ayarlarda test ettim bazen 5 saat hata vermiyor ayarları değiştirmeden tekrar teste başladığımda 4. saniyede hata veriyor orthos saçmalıyor bence

Orthos değil senin bilgisayarın saçmalıyor.
  • Stabilite hassas bir olaydır. Mesela oda sıcaklığı havadaki nem oranı kasanın bulunduğu ortamın sıcaklığı kasaiçi havalandırma kuzey köprüsü ısısı vs... Bir çok değişkenden etkilenebilir... O da sıcaklığı 20 derece iken stabiliteyi yakalamış olabilirsiniz ama bugün hava çok sıcaktır ooda ısısı 29 derecedir o zaman stabilite kaybolabilir. O yüzden orthos'u morthosu suçlamayın neticede o sadece işini yapıyor...
  • stabilite dereceyle alakalı değil o işlemci 80 dereede stabil çalışabilir ki benim işlemcim en fazla 63 görüyor stabilite testlerinde sıcaklık kontrolü yapıyorum tamamen orthosun saçmalaması bazen 20 saniyede hata kapat tekrar başlat 5 saat hata yok tekrar başlat 20 saniyede tekrar hata bu ne ile açıklanabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.