Şimdi Ara

Ortamlarda sessiz kalmak. Bayan varsa yardım. OKUYUN EDİT GELDİ :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
3
Favori
1.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında sessiz kalmak değil. Herkese bir anda açılamamakta olabilir.

1 yıllık bir arkadaş grubuyla buluşuldu.

herkes az çok birbirini tanır.

Ufak ufak arada laf sokmalar falan olur.

Ben her konuda beyni olmayıp fikri olanlardan değilim. Bildiğim konuyu konuşurum bilmediğim konularda dinlerim bir şekilde uyum sağlarım o ortama.

Herkesin ortamında bazı kişiler vardır her konuya yorum yapan fikri olan insanlar.

Ben genelde herkesle her şeyi paylaşmayı sevmem. Ancak bugün dikkatimi bir şey çekti.

X bir arkadaşım var diyim şöyle bir tip. Çok konuşur,zeki de bir çocuk ama bir insanın her konuda mı fikri olur arkadaş? Boş boğazlıkta olduğunu düşünüyorum ama ortamlarda bu kişiler neden hep ön planda kalıyor?

Sizce sorun bende mi ?

Sorunun bende olduğunu düşünüyorum aslında biraz daha fazla konuşsam belki biraz daha iyi olabilirim. Gerçi bu ortamdan ortama kişilere göre değişebilecek bir şey.

3 Erkek(x(3 yıllık ilişkisinden yeni ayrılmış),y(nişanlı bir tip),z(Ben) 2 Kız gittik Kızlar abla(uzun zamandır ilişki yaşamayan ama akıllı birisi) kardeş. Biz kardeşle aynı iş yerinde çalışıyoruz Ablasıyla aramızda yaş farkı yok.

Ablası çok güzel ona hayran olduğum bilinir hatta beni beğendiğini de söylemiş.İlişki yaşama şansım yok öyle söylim. Bana karşı biraz elit arabası vs olan birisi.

Ama her ne hikmetse bugün X kişisiyle- Abla kişisi baya bir samimi oldular. bununda en başlıca sebebi çocuğun arabası olması diye düşünüyorum.

Çocuk benden şişman göbekli,kıllı birisi. Abla kişiside uzun boylu yakışıklı seven bir tip hatta dile de getirdi.

Ben biraz arkadaşı kıskandım bunu kabul ediyorum hatta aradım onu ama aralarına girmek vs söz konusu asla olamaz yani benle o kız.

Hatta X arkadaşımıda aradım şimdi kardeşim fark ettin mi vs vs şeyler söyledim aranızı yapalım. Yok oğlum öyle bir şey diye kestirip attı.

benim burda kız ve X kişisinin arasında geçen elektriğe lafım yok umarım olur.

Benim burada sorunum kendimle nerde yanlış yapıyorum. Çok sessiz miyim değilim fakat her konuda fikrim,anım yok.

EDİT : Benim Kaderim Rust Cohle gibi olacak onun gene ailesi vardı benim hiç yok. Rust Cohle kimdir diyenler True Detective in 1.sezonunu izlesin.

Ortamlarda sessiz kalmak. Bayan varsa yardım. OKUYUN EDİT GELDİ :(

EDİT 2 : X kişisi Ali . ABla kişisi Ayşe diyelim beyler.

Hacı valla beni eve bıraktılar sonra onlar 2 kardeş 1 çocuk gezmeye çıktılar

Mersin de yukarılara doğru çıkmışlar

X kişisi intagram a fotoğraf atmış huzur diye

kız da aynı fotoğrafı swarma atmış.

valla diyecek söz bulamıyorum bendeki şansın allah belasını versin.

EDİT 3 : işte en son yemekler yendi ben evlere dağılalım ayağı yapıyorum. X kişisi hadi dondurma yemeye gidelim dedi. ben yok eve geçelim artık dedim. Abla kişiside gitmek istedi sen bilirsin.. fark etmez tarzında konuştu dondurmalar yendi ben eve bırakıldım onlar gezmeye devam etmiş

Kendimi şuan çok kötü hissediyorum.. Kıza aşık falan değilim ne oldu bana böyle ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonardo DiCaprio. -- 25 Ağustos 2016; 3:10:10 >

• Yada ben çok yanlış anladım bilmiyorum.

büyük ihtimalle çok yanlış anladım gibi görünüyor.

ama sıkıntı x ve abla nın aşk yaşaması değil. sıkıntı benle kendımle olan sorunumu nasıl cozeırm?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonardo DiCaprio. -- 25 Ağustos 2016; 2:00:17 >
  • dgs mat daha kolaydi
  • 5 kere ygs ye girdim ben boyle x li y li denklem gormedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JoeyBane kullanıcısına yanıt

o derece mi?
  • Malesef bu yüzyılın toplumuna uyum sağlamak istiyorsan konuşmak zorundasın ne olduğu önemli değil çok küçük düşürme kendini yeter.
  • Denklem kurana kadar iyi gidiyordu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beni de seven bir kız olur mu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Haber sitelerindeki gibi yazmissin

• Bence güzel anlattım
  • güzel oldu bence kanka
  • There goes your life kullanıcısına yanıt
    Usta bir de herkes ilişkilerinden bahsetti bende öyle aşk meşk yok. 2-3 yılı geçtım aylık bile ilişkilerim yok
  • Ceryan Muhendisi kullanıcısına yanıt
  • daha saçma anlatamazdın, xler yler zler parantezler falan. biri birisinin ablasıymış ablası göbekli kıllıymış, o arabası olduğu için yakışıklı bi adamla yakınlamış, adamda 3 yıllık sevgilisinden ayrılmış z kişiside en akıllı olanmış sende fikirini mi söyleyemiyorsun?
  • Ali,Veli,Ayşe ve ablası olarak anlatsan daha güzel olurmuş. Kafaya takılcak şeyler değil bunlar, kişilik meselesi.
  • jesuschristismynigga kullanıcısına yanıt
    hocam daha nasıl anlatayım.

X olan kişi ile ablanın yakınlaşıyor.

X kişisi her konuda fikre sahip arabası falan var. bilmiyorum şuan çok kötüyüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Bence güzel anlattım

Denklemi geçip sonuca ulaştım neyse ki

Bilmediğim konularda sessiz kalırım dediğine göre varabileceğim tek sonuç, kafa dengi kişiler değil konuştuğun kişiler
    Kafa dengi olmadıktan sonra da o tür durumların olması doğaldır kanımca

• Takam kafana.Bahse varım o çok fazla konuşuyor dediğin eleman geçmişte büyük sıkıntılar yaşamıştır.Tecrübeler konuşturur insanı.
  • Ne bu x y arkadaş ! Neyse ben şahsi fikrimi belirteyim.Hiçbir fikrin yoksa konudan çok uzaksan yorum yapma rezil olursun ama çokta uzak olmadığın şeyler için az çok içinde olduğun şeylerde konuşmaktan çekinme .Eğer sessiz kalırsan cidden pasif adam olursun ve bir zaman sonra kontrolü kaybedersin .

• Katılıyorum. Kafa dengi değil ancak şuan çevremdekiler bu şekilde olduğu için bir şekilde "ilk" planda olmak istiyorum..

Hiç birisiyle aynı tür müzik dinlemem,film zevklerimiz farklı.

Hani klasik halk insanları diyebilirim. (aşağılamak asla yok)

Ben Metal dinlerim onlar Türkçe

ben bilim kurgu severim onlar Romantik komedi.

Abla kişisi çok güzel ona hayranım ama sadece güzelliğine bu yani olayım. yoksa umarım beraber olurlar ki ben çok çok çok yanlış anlamışta olabilirim. Kardeş kişisiyle aram iyi soracam 2-3 gün sonra

Benim hayat tarzımla onların tarzı asla bir değil. (aşağılamak değil)
  • Tyler Durden- kullanıcısına yanıt
    Abi çok konuşan adam şöyle birisi çocuk çok zeki ama her konuda bu kadar fikir olmaz yani.

X yerle anısı olur anlatır. Y yerle bir şeyi olur anlatır.

belki benzer benimde anılarım var ama her ortamda anlatamam aklıma gelmez.

Sorunda bu bence akıla gelmemesi
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.