< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
OrtakApp [İlk Mesajı Okuyun] (141. sayfa)

-
-
saat 15 den sonra ekldiysen pazartesi işler bence nkolaya at ordan çekip 3 günü nkolayda değerlendir
-
İçime sinmedi evet çektim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
an itibariyle bende tüm bakiyemi çekip nkolay günlüğe geçtim
-
Teşekkürler bilgler için.
Bugün itibariyle %47 vermeye başladı Qnb bana. Şimdilik burada günlük faizde kalacağım daha iyi bir yer bulana kadar.
Bunlara ek olarak, birikmiş paramızın değerini korumak için atmadığımız takla kalmıyor. Ne saçma bir ülkede doğduk ve yaşıyoruz yahu, bütün enerjimizi neden birikmiş paramızın değerini korumak için harcıyoruz ki anlamıyorum. Bakın paramızı artırmaktan bahsetmiyorum, değerini korumaktan bahsediyorum. Böylesine ince eleyip sık dokumazsak paramız pul oluyor çünkü.
70 yaş üstü siyasiler, koltuğunu bırakmamak için elleri cebimizden çıkmıyor maaşallah.
Düzeltme: Para vadeye bağlanmadan evvel gün içinde %47 görmüştüm ama az evvel tekrar baktım ve %46.5 tan bağlandığını gördüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bar_Fedaisi -- 22 Mart 2025; 20:4:34 > -
Evet QNB kazandıran günlük hesap varmış, 45 gün hoş geldin oranı olarak %46 veriyor. Pasif var ama ben de pazartesi ona geçeceğim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Finans günlük kazandıran hesapta günlük faiz kazancı eklenip devam ediyor görünüyor,bu sabah 03:00 itibariyle bir günlük getiriyi eklemiş anaparaya..
Evet hafta sonu da gün içinde kullanabiliyoruz parayı, bu özelliğini sevdim. Ortak ta hafta sonu paraya dokunamıyorduk.
-
Bileşik getiri için de avantaj!
Fakat,pasif bakiye için dikkat etmek lazım.
Tam sınırda tutar bağlansa Cuma günü, cumartesi bir üst pasif kademesine girip kayıba neden olabilir..
Qnb gerçek oranlar nedir?
-
999k altına 43,70
999k - 1.999 için 42,93
Gerçekten kasıt pasif düştükten sonraysa ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallenangel_1903 -- 22 Mart 2025; 17:49:24 >
Evet evet çok teşekkür ederim ortaklığı bozma vakti geldi
-
ortak halen %41 mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet. Mevduata ihtiyaçları yok artık belli ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu oradan kalmaları çok ilginç, halbuki ilk çıktıklarında %55 ile çok güzel kazançlarımız olmuştu
58den başlamışlardı hatta :) tanıtım reklamı gibi bi şeydi heralde doydular ve bitti bu oranın başka açıklaması yok
İlk başladıklarında reklam amaçlı piyasa üstünde verdiler ,demek ki yeterince sayıya ulaştılar şimdi artırmıyorlar.
-
Hesapta para gözükmüyor Sizde durumlar nedir ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende gorunuyor
41 den parayı neden burada tutuyorlar , nkolay bile 43 veriyor,
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X