Temsilcinizi tek seferliğine arayıp onayını almanız gerekiyor. Daha Fazla menüsündeki Portföy Yöneticisi bölümünde numarası var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
OrtakApp Günlük %46 Faiz [İlk Mesajı Okuyun] (103. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Aylık ortalamaya bakmak lazım. Ortak yine oran düşürürse PPF cidden güzel bir rakip olur. Şu an zaten Odeabank’ın hediye fon kampanyası da olunca bayağı avantajlı oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hediye fonları onların belirlediği fonlarda alabiliyoruz değil mi hocam
Evet, belirli fonlardan alabilirsiniz fakat satmanız mümkün.
Teşekkürler hocam sağolun,bilgi verdiniz yardımcı oldunuz
Hangi fonu almak mantıklı?
-
oran 48 ken vedalaştım. bugün tcmb toplantısı var. beklentim oran daha da düşer. düşürmezlerse aybaşında tekrar gelirim
-
nereye yatıryorsunuz
arkadaşlar şuan ki stratejiniz nedir? ortakapp'dan cıkanlar ne yapıyor bilgi verecek olan var mı ?
-
iki hafta önce yazmıştım. o zamandan aksiyon aldım. gayet de verimli oldu, özellikle tbt. tl faizdeki tutarın bir kısmı yine ortakta bir kısmı borçlanma araçları fonlarında.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160440199
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160426064
-
uygulamaya giriliyormu
-
Uyanık torunun Ortak'ı, piyasadaki oranları kontrol ediyor ve diğerlerinin verdiğinden 1 puan fazla vererek yine müşteriyi elimde tutarım stratejisi güdüyor. Piyasada pasifsiz hali %49 olan bir şirket olsa ona geçilir ama yok.
Bakalım bugünkü faiz kararı sonrası yine faiz indirimi olursa Ortak tamamen rezil bir orana düşecektir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 23 Ocak 2025; 11:25:15 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Uyanık torun piyasanın üzerine vereyim milleti toplayayım diye düşünmüyor ilk zamanlardaki gibi. gecelikte pasifsiz 1 puan yukarda vereyim diye düşünüyor artık.Anadolu şu an ortaktan daha iyi ve banka güvencesi var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Oğuzhan_ -- 23 Ocak 2025; 14:11:48 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vay torun vay çok ayıp ettin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
45 oldu faiz , bakalım ortak düşürecek mi ?
-
Ortak %55 iken en yakın rakibine 3 puan fark atmıştı, %58'e çıktığında fark 6 puan olmuştu. Yani ilk günden beri diğerlerinden 1 puan fazla falan değildi. Rakipleri pasifsiz olarak hoş geldin beş gittin gibi kısa süreli faizlerle bile %52'yi pek aşamadı hiçbir zaman.
Yeni MB faiz indirimi sonrası bakalım kaç günde 40'a kadar düşürecek Ortak efendi...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayret karar açıklandığı dakikada indirmemiş geç kalmış indirmek için
Tam 15 gibi para ekledim ortak/getiri bölümüne, nemalanir mi? Getirideki tl bölümünde görünüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fujigef -- 23 Ocak 2025; 15:33:46 >
Burası eğer daha da düşürmezse yine piyasadan yüksek olacak... Vay uyanık torun vay
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X