Şimdi Ara

Ortak hesaptan banlanır mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben ve abim ayrı hesaplardayız ama arada birbirimizin hesaplarına da giriyoruz aynı evde olduğumuzdan sıkıntı yoktu.Ama perşembe Giresun'a gideceğim ve iki ayrı şehirden aynı hesaba girsek ban yiyebilir mi hesap?

• Riot hesapları kişiye özel sunmuştur ve başkasıyla paylaşmaman gerekir. Ama sorun çıkmaz büyük ihtimalle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni anda girmezseniz sıkıntı yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riot Movirik'ten alıntı: Hesap paylaşımı yasak ve kalıcı olarak uzaklaştırma sebebidir.
    Bilgili olanlar up
  • Çok kısa sürede ip değişikliği olmadığı sürece pek sorun teşkil etmiyor ama yine de dikkatli ol.
  • Yassah
  • Max Teabag kullanıcısına yanıt
    Sen nerede oturuyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forum hesabı nasıl silinir
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bildirim yapılmadığı sürece sıkıntı olmaz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir şey olmaz yıllardır knight, metin2, silkroad gibi yerlerde de aynı mevzular döndü kimseye bir şey olmadı. En kötü yarın öbür gün hesaba bir şey olursa rito mesuliyet kabul etmez bu kadar.

• DHKinqDH kullanıcısına yanıt
    İstanbul.
  • hesapta biriniz varken diğeri girerse bildiğin gibi uyarı çıkıyo başka yerden oturum açıldı cart curt diye, işte o uyarıyı sürekli sürekli öttürürseniz belki riot hesabı askıya alır güvenlik açısından. sonra inceleyip durumu çakarlarsa anca ceza verir. o da çok uç bi ihtimal, rahat rahat kullanın. 1 yıldır 5-6 hesabı arkadaşlarla aramızda döndürüyoruz sıkıntı çıkmadı hala.
  • Max Teabag kullanıcısına yanıt
    Ben en üst yetkilisine yüz yüzeyken bizzat sormuştum.

Örnek veriyorum; Sen İstanbul'dayken 3 dakika içinde o hesap Giresun'dan giriş yaptı. İşte bu şüpheli bir hareket.

Giriş yapmak sorun değil, ban yersen sıkıntı büyük.
  • Arkadaşla kendimizde olmayan şampiyonlar için yapıyoruz değişimi sürekli. Bir şey olmadı halen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angel of the Lord -- 5 Temmuz 2015; 12:17:55 >
  • Hiçbir şey olmaz bütün oyunlarda aynı mevzu var bir şey olduğu yok.
  • Ortak hesaptan nefret ediyorum.

• Hyperior kullanıcısına yanıt
    Niye hesabını mı çaldılar?
    Birine id pass versen bile şifre değişikliğini e-mail onayı almadan yapamıyorlar sanırım,lolde birine şifreyi versen bile e mail varsa hesap çalınamıyor yanlışım varsa düzeltin
  • Sanmıyorum ama temkinli olmakta fayda var.

• Daymınd, Mastır ve Çilingir liglerinde değil isen çok fazla kontrol edilmez. Binde 1 yani. Ama sen yine de yapma.
  • o zaman kızların çoğu banlanırdı, o kadar dikkat etmiyorlar buna
  • Banlanırsın oyunu bırak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.