Şimdi Ara

Ortak hesap ödeme sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kısaca özet geçeyim. Arada arkadaşlar çıkıyoruz. Yani benim arkadaşım ve onun kardeşi. Arkadaşım benden 2 yaş büyük, onun kardeşi benden 3 yaş küçük. Buraya kadar her şey normal. Haftada 1-2 çıkıyoruz bazen oturuyoruz işte sonra hesap geliyor. Tabi küçük olan abisi olduğu için elini hiç cebine atmıyor. Yani ikimize kalıyor. Önce ben onu bekliyorum çaktırmadan kaç verecek diye ben de üstünü tamamlayım diye düşünüyorum. Ama her çoğu sefer o hesabın yarısını veriyor diğer yarısı da bana kalıyor. Yani küçük kardeşinin hesabını ben de vermiş oluyorum. Bu artık rahatsız edici olmaya başladı siz ne düşünüyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Litheart -- 4 Ocak 2015; 15:19:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle ufak işlerin hesabını yapan arkadaşlar insana zarar hocam. Benimde var 5 lira kâra geçince kendini başarılı sayan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o parayı çıkarmadan önce sen kendi hesabını ver üstünü tamamlamak zorunda bırak onu.çok kasma bu kadar
  • buna onun yaptığının onur kırırıcı bir davranış olduğunu söyle
  • Kendi hesabını öde çık takma bu kadar.gerisi onların işi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar arasında sorun olmamalı eğer sorun olursa arkadaşlık olmaz konuşmalısın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Paypal ile Ödeme Yapma
    5 yıl önce açıldı
    PSN Türkiye Hesap Açma Sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam kardeşini getirmemesini söyle yada alman hesabı ödeyin. bizde genelde birbirimize ısmarlamak için can atıyoruz sorun olmuyor bi o ısmarlıyo bi ben 3e 5e bakmamak lazım. saygılar.
  • Hayatta daha önemli problemler var kardeş, böyle küçük şeyleri dert etme. Bence bunu düşünmek yerine karşındaki kişi senin ne kadar dostun onu gözden geçir. Biz dost dediğimiz insanla hesabı ben ödeyeceğim kavgası yapıyoruz. "Sen öde" değil!
  • Kendininkini öde hatta çağırdıklarında fazla nakit yok üstümde de ısrar ederlerse git kendininkini öde alışkanlık yaptır ısrar etmezlerse zaten amaçları belli.. yine git açık açık belli et kendininkini öde
  • Kesinlikle bundan sonra Alman hesabı olsun. Bile isteye hesabın çoğu sana kitleniyor. Buradaki arkadaşlar, adama "dost" felsefesini dürüm yapıp yutturmaya çalışmasın. Bu denli çekingen olma, geç söyle rahatsızlığını. Seni enayi yerine koymasınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conservator -- 5 Ocak 2015; 16:57:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.