Şimdi Ara

ortak atm para yutması savcılık başvurusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 6 mart 2024 günü deniz bank atm sinden garanti kartıyla 30900 tl yatırmaya çalışırken atm parayı yuttu ertesi gün başvurdum ortak atm oldugu için süreç uzun oluyor 2 mayıs günü 14000 bin küsüretlı para geri iade oldu 16700 lira verilmedi kasa fazlası yok diye türkiye bankalar birligine başvurdum onlarda ugraşmamışlar kamera kayıtlarına filan bakılmamış bankaya yazı yazmışlar bankada kasa fazlası yok diyince doyamı olumsuz sonuçlandı diye kapatmışlar işin garip yanı 3 mayıs günüde aynı atmden enpara kartıylada 10000 lira yatırırken sıkışma oldu ordanda 500 lira iade oldu 9500 lira kasa fazlası yok denildi benim merak ettgimi ben nasıl bir yol izlemeliyim savılıga giderken dilekçemi hazırlatmalıyım yoksa orda bilgileri verip onlarmı oluşturuyorlar bana bi akıl vertirseniz sevinirim bu adli olayları hiç bilmiyorum sonuç alırmıyım ondada şüpem var

• Savcılığa gitmenize gerek yok BDDK'ya şikayet kaydı oluşturun 3 gün içinde o işlem sonuçlanır. Savcılık soruşturmasında asli kusurlu kim ona bakar, bu da süreci uzatır. Bilginiz olsun.

• Wally-West kullanıcısına yanıt

hocam bddk başvurdum onlar karşı taraftan bilgi istediler gelen cevap yine konuyla alakalı kasa fazlası çıkmadıgı şeklinde oldu onlarda yapılacak birşey yoktur denilip dosya kapandı yazısı gönderdiler arastırınıca bu konuyla türkiye bankalar birligi ilgileniyormuş hakem heyetide hiç ugraşmadan olumsuz yasızı gönderdi kameralara bakılmıyor son kale savcılık onuda ben bilmiyorum ne nasıl olacak

• birde ortak atm oldugu için muattap bulamıyorum benim bankam içerigi göremiyoruz diyor denizbankası size bilgi veremeyiz diyor 26200 lira bi şekilde buhar oldu

• porsuk773 kullanıcısına yanıt

O zaman haklısınız hocam, savcılık konuyu çözecektir. Ama ATMlerde çöp kutusu olur, fazla bakiye oraya atılır. Paranın orada olmaması ilginç geldi bana.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.