Bildirim
Orta Saha İçin Aranan Kan Burda

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
not:ismi görüp kaçmayın video efsane Özer Hurmacı videosudur, her FB taraftarı izlesin. Özer değil bu desin -
özerler karışmış bu bizim takımdaki özer olamaz şu paslara bak ya. -
o eski halimden eser yok şimdi yalnızım dostlarım yanlızım şimdi şarkısı özere gelsin ozaman -
Aranan kan bulundu deyince Xavi'yi aldık sandım -
Bu sene ümitliyim Özer'den, daha doğrusu ümitliydim. Geçen sene 20 numarayı giyiyordu, 8 numara verildi bu sezon. Milli takım numarası. Ayak tarak kemiğindeki sakatlıklar geçti, iyi bir sezon geçirir diyordum ki Newcastle maçını izledikten sonra fikrim değişti. Maçta kendisine yerden atılan yumuşak bir pası bile kontrol edemedi. Daha sonra oyunun içinde hiç gözükmedi zaten pas bile alamadı.
Eskiden taş gibi top oynayan bir adamın 180 derece dönüp böyle kötü oynamasına anlam veremiyorum. İnşallah düzelir de takıma faydası dokunmaya başlar. -
to be continued...
the end, daha mantıklı olurmuş FB transferinden sonra...
Böyle yetenekleri nasıl yapıyoruz nasıl ediyoruz bir şekilde harcıyoruz Türkiye'de, özellikle de FB'de. Tekrar kazanabilir Özer'i umarım Aykut Hoca ve milli takıma da katkısı olur. -
Adamın 2 kere ayak bileği kırıldı ya napsın adam Guiza'ya destek verenler bu çocuğa niye vermez anlamadım. -
quote:
Orijinalden alıntı: ALPeeR-
to be continued...
Böyle yetenekleri nasıl yapıyoruz nasıl ediyoruz bir şekilde harcıyoruz Türkiye'de, özellikle de FB'de. Tekrar kazanabilir Özer'i umarım Aykut Hoca ve milli takıma da katkısı olur.
Laf söyledi balkabağı derler ya aynı o işte.
Özer'e verilen şans sana verilseydi sen bile futbolcu olurdun. -
Fenerbahçe'de kaybolup giden onlarca futbolcudan yalnızca bir tanesi İlhan Parlaktan Özer'e ne futbolcular harcandı
Geçen gördüm de Gökhan Gönül tarafından aşağılayıcı bir şakaya mağruz kalmış , böyle ortamda bu adamın futbol oynamasını falan beklememek lazım zaten -
quote:
Orijinalden alıntı: GencayA
quote:
Orijinalden alıntı: ALPeeR-
to be continued...
Böyle yetenekleri nasıl yapıyoruz nasıl ediyoruz bir şekilde harcıyoruz Türkiye'de, özellikle de FB'de. Tekrar kazanabilir Özer'i umarım Aykut Hoca ve milli takıma da katkısı olur.
Laf söyledi balkabağı derler ya aynı o işte.
Özer'e verilen şans sana verilseydi sen bile futbolcu olurdun.
Teşbihte hata olmaz diye ekleseydin daha bir terbiyeli olurdun ama neyse...
Sadece şans vermek yeterli değil demek ki... Bir şeyi eksik yapıyoruz demek ki, ya gerekli sorumluluğu vermiyoruz (güven), ya sahada istediği rahatlığı vermiyoruz (mental özgürlük, yaratıcılık), ya fizik yönünden hazırlayamıyoruz (sakatlık ve kondisyon)... Bazı antrenörler bu konuda daha başarılı, TR'de çok az böyle hoca...
NOT: Bu forumda böyle gereksiz cevaplar almamak için illa ki uzun uzun yazmak gerekiyor ya da sadece dalga geçmek gerekiyor.
-
bu tarz teknik oyuncular zamanla dahada gelişmesi lazımken nasıl olduda özer kazmalaştı aklım almıyor ya şu video ya bak bide fenerdeki özere çok enteresan gerçekten ya -
Özer ilk geldiği sene sivas maçında emre nin yerinde oynamıştı cokda güzel oynamıştı daha sonra hic ortada sans verilmedi hep kanattı oynadı ortada oynasa yine faydalı olabilecek yetenekte
not:something hala gelmemiş konuya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adamin potansiyeli inanilmaz ama iste her zaman boyle oynamak istiyor ve hep te olmuyor.iki kere de ayaktan sakatlik yasadi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizde Sabri Beşiktaşta Veli Fenerde Özer... Bakalım ne zaman bizi şaşırtacaklar -
Bari başka takıma gitse de birşeyleri kanıtlayabilse -
Sezer ile totem yapıp forma numaralarını değiştirmişler, ikisi de çılgın atacak bu sene.
@bluedragon
Başlığın Özer ile ilgili olabileceği aklımın ucundan bile geçmemişti. -
Oyuna girdiği zaman gerçekten deliriyorum.İnşallah kıpırdanır bu sene. -
Ne güzel oynuyormuştu ya... -
kim bu la
Benzer içerikler
- stadyumda maç en iyi nereden izlenir
- forma arkasına isim yazma nerede yazılır
- maçlara kaç yaş altı ücretsiz
- passolig para çekme
- şükrü saraçoğlu oturma planı
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X