Orta son mu aboooo neydikla biz ozaman. 2 tane hoca bizim yüzümüzden emekli oldu. Hoca deste durur biz camdan atlayarak kaçardık. Hoca kopyayı anlardık kağıdı vermezdin. Sınıfta kavga çıkardı camdan girip dalanlar olurdu. 15 erkek 25 tane erkeği olan sınıfa dalardık bazılarımız fena ezilşirdi ama sınıfın nerdeyse hepsine bir tekme veya yumruk atardık. Arkadaşlıklar ne sağlamdı lisede fena değil ama orta okul
quote:
Orjinalden alıntı: TurkishFist
Orta son mu aboooo neydikla biz ozaman. 2 tane hoca bizim yüzümüzden emekli oldu. Hoca deste durur biz camdan atlayarak kaçardık. Hoca kopyayı anlardık kağıdı vermezdin. Sınıfta kavga çıkardı camdan girip dalanlar olurdu. 15 erkek 25 tane erkeği olan sınıfa dalardık bazılarımız fena ezilşirdi ama sınıfın nerdeyse hepsine bir tekme veya yumruk atardık. Arkadaşlıklar ne sağlamdı lisede fena değil ama orta okul
sen nasıl bir hayvansın öyle. ahır olmasın o dediğin yer.
o hayvan dediğin şu an ayrancı andolu lisesinde. İstersen gel beraber otluyalım
quote:
kaç puanla hangi yıl girdin ?
bende özlüyorum ama bazı aptal arkadaşlarım yüzünden o günleri hatırlamak bile istemiyorum sadece tek 1 kişi için o yıllarımı özlüyorum
Hayatımın en berbat yıllarıydı!
Ya maziye bişe derlerdi ama unuttum. Valla şu dünyada anı yaşıyacaksın.
özlemiyorum sorun bakıyım neden diye
neden
quote:
Orjinalden alıntı: Şekerkızhamdi
neden
kaplumbağa deden
quote:
Orjinalden alıntı: YourDooM
quote:
kaç puanla hangi yıl girdin ?
geçen sene 401 Ayrıca o sınıftan 1 tana atatürk anadolu birtane gazi birantede milli piyango çıktı. Biz agırda eğitim alabiliyoruz. Siz okuld alamıyorsanız o sizin sorunuzdur Anlayan anladı