Şimdi Ara

Orta Öğretim Puanının Kalkması Ne Durumda?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sağda solda farklı farklı habeler var kalkacak kalktı onaylandı onaylanmadı vs. Son durum nedir orta öğretim başarı puanı 2013 için kalkacak mı ? Benim gibi seneye şansını denemek isteyenler eminim merak ediyordur bu durumu zira aobp yerlerde sürünüyor şimdiden moralimi bozdu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stygián -- 20 Temmuz 2012; 9:57:06 >

• hiç belli olmaz.. boşuna araştırma sınav sonuçlarından 1 hafta önce belli olsa bile sonra değişir burası Türkiye.. kendini rahatlatıp ciddi ciddi düşün yani.. okul puanı için sneeye kalmam dersen istemediğin yer vs gelirse sen bilirsin... belki sneeye yüksek yapacaksın ? yada daha düşük yapacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pekiii -- 20 Temmuz 2012; 9:58:17 >
  • Yok hocam her türlü seneye girecem istediğim üniversiteler tutmuyor da gelen puan 35 bana acayip moral bozdu.Neyse yapacak bir şey yok değiştiremem sonuçta.Ama bu kadar farketmesi çok acı ya yanımda arkadaş vardı 56 puan almış okuldan ben 35 farka bak.Hata da bizde boşladım komple birincilikle girdiğim okuldan bilmem kaçıncılıkla mezun olduk.Kaldırılırsa moral olacak işte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stygián -- 20 Temmuz 2012; 10:17:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.