Şimdi Ara

Oron.com | Yeni yaygınlaşan filehosting sitesi (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
3
Favori
45.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: qAddAr

quote:

Ya payzadaki parayı bi arkadaşın payzasına göndericektim oda bana banka havalesi yapacaktı lakin para göndermek için Transaction PIN

diye bırsey var ve ben hatırlayamıyorum resetlemek istiyorum bu seferde gizli soru çıkıyor onuda biliyorum ama kabul etmıyor hep bu isim

değişikliğinden sonra oldu bunlar..Pin kodunu nasıl geri alabilirim yardım olabilecek birileri varmı acaba ?

Bilgisi olan yokmu

o transaction pin olayı alertpay zamanından beri var

bende ilk üye oldugum zaman unutmuştum onu

support ekibi ile yazış senden birkaç şeyi kanıtlamanı istiyorlar daha sonra resetliyorlar yeni bir pin veriyorlar ben o şekilde almıştım
  • Oron hakkında bi gelişme varmı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qlobaLww

quote:

quote:

Ya payzadaki parayı bi arkadaşın payzasına göndericektim oda bana banka havalesi yapacaktı lakin para göndermek için Transaction PIN

diye bırsey var ve ben hatırlayamıyorum resetlemek istiyorum bu seferde gizli soru çıkıyor onuda biliyorum ama kabul etmıyor hep bu isim

değişikliğinden sonra oldu bunlar..Pin kodunu nasıl geri alabilirim yardım olabilecek birileri varmı acaba ?

Bilgisi olan yokmu

support ekibi ile yazış senden birkaç şeyi kanıtlamanı istiyorlar daha sonra resetliyorlar yeni bir pin veriyorlar ben o şekilde almıştım

supporta ticket açtım ama dönmediler hala adamların helpdestek twitterinede yazdım ama onada dönmediler
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bilgisi olan yokmu

supporta ticket açtım ama dönmediler hala adamların helpdestek twitterinede yazdım ama onada dönmediler

Payza support bakımından cok kotu. Dostum bence sen wjunctiondaki resmi konularindakilere PM yaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

quote:

quote:

quote:

quote:

Bilgisi olan yokmu

Payza support bakımından cok kotu. Dostum bence sen wjunctiondaki resmi konularindakilere PM yaz.

birde bunu deneyim dostum teşekkurler..
  • $135 Payzam var paypal veya vadofone kontor karşılığı payza hesabınıza transfer edebilirim ilgilenenlerden pm bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aybarsata -- 29 Temmuz 2012; 17:41:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukdanis

WebMoney ile ödeme alan arkadaşlar varsa, webmoney alım satımı yapıyorum pm atınız..

ayrıca WebMoney ile ilgili her türlü desteği vermekteyim

Yakında sana işim düşebilir
  • oron'nun sitesine ulaşamıyorum, bi sıkıntı mı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: toran_aga

oron'nun sitesine ulaşamıyorum, bi sıkıntı mı var?

yaw bende de aynı sorun var.. genel heralde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzy00

dns değiştirdim yine de giremedim, sorun genel sanırsam.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muzzy00

dns değiştirdim yine de giremedim, sorun genel sanırsam.

aynen... downloadlarım kesilince fark ettim bende İdm den..
  • yaw yoksa ORON damı gümledi

ben bu Server lerin hiç birsine güvenmiyorum,geçenlerde malum olaylardan sonra,ülen hesaplarda uçtu!

Oron da böyle olabilir gibi geliyor bana 6/7 saattir kapalı kalması pek teknik çalışma gibi gelmiyor bana!
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

yaw yoksa ORON damı gümledi

ben bu Server lerin hiç birsine güvenmiyorum,geçenlerde malum olaylardan sonra,ülen hesaplarda uçtu!

Oron da böyle olabilir gibi geliyor bana 6/7 saattir kapalı kalması pek teknik çalışma gibi gelmiyor bana!

hala sorunlu bu işte bişey var..
  • Bir kaç yabancı forumda yazılanlara göre dükkanı kapamışlar sanırsam..
  • işte şimdi tam olarak MORON oldular

kullanıcılara astalavistayı çektiler dahada beklemeyin moron.com u

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qlobaLww -- 2 Ağustos 2012; 4:34:21 >
  • Gitti 25,90TL..
  • Yabancı bazı u/l der arkadaşlarım var,bir tanesi bu işlerin içinde sayılır!

Adamların bir US Eyaletinde(sanırım yerel Mahkeme kararı olan)hesapları dondurulmuş!!
    aynı şekilde Hongkong taki hesaplarıda güyya bloke edilmiş!!

Belliki bir yasal işlem var ve herifleri zaten daha önce(Mayıs/Haziran) gibi uyarmışlar ve o zamanda bir
    teminat v.s konusu görüşülmüş,sanırım bu çakallar ÇİN li ve büyük ihtimalle bu işi kıvaramazlarsa çoktan
    tüydüler bile!

Firma Avukatları,USA da ki bu bloke ve yasal bazı işlemler için çalışıyor..... bu da ne kadar doğru veya
    sorunu çözecekmi belli değil!

++
    Diğer yandan kapanan Mega lar/Filesonic ler ve belkide şimdi Oron ve diğerleri de dahil zaten belli bir savaş içindeler!

"Korsanlıkla" mücadele kapmasında,bir sürü şeyler yapılıyor,kısaca bu işler aslında günümüzde geldiğimiz nokta itibarıyla
    zaten "sakat" bunu herkes biliyor!!

Bu arada bu Oron işin USA da Ticaret/Vergi ve benzer faaliyetlere girdiyse,hiç kurtuluş yok,adamı ayağından asarlar orada
    Anti-trust ve Vergi kaçakçılığı v.s işlerine hiç aman yoktur orada,anında bitirirler "ALCapone" gibi herifin yemediği bok kalmamıştı
    ve en baştada cinayet ama tek bir delil bulamamışlardı!! sonunda Vergi Kaçakçılığından herifi yaktılar

Ama uyanık Çin li olayı önceden mutlaka kavramıştır ve şimdi Tahiti de alem yapıyorlardır adiler

İyi senaryo ise,umarım açılırlar!
  • quote:

Gitti 25,90TL..

5K gitti.
  • 239 dolar payzam var.. 400 liraya banka havalesine bırakıyorum.. ilgilenenler pmden ulaşsın..
  • PAYZA daki parayı kullanabileceğimiz bir site varmı acaba
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.