Şimdi Ara

Oron.com | Yeni yaygınlaşan filehosting sitesi (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
3
Favori
45.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar en iyi vps programı hangisi sizce ben pek beceremedimde bu olayı
  • hesaptaki para ile premiumu uzatırsam mevcut premium'un üzerine eklenir değil mi?
    premiumu uzatayım diyorum yoksa indirilmeyen dosyalar silinecek
  • ben premium olmama ragmen gunde 40-50 dosyam ''expired '' olarak gitmekte zannedersem dosyalar indirilse de indirilmese de 3 ay sonra silinmekte ..BUnun disinda evet direk hesabin uzatılacak, daha evvel bu islem icin mesaj atmak gerekiyordu ve 20 dolar'a 3 ay uzatılabiliyordu gene benzer zannedersem fiyatlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 26 Eylül 2011; 20:58:35 >
  • orondan orona remote upload nasıl yapılıyor arkadaşlar bilen vamı
    eskiden oluyorduda şimdi linkler değişince olmuyor galiba
  • Artık olmuyor. Sadece public (yayınlanmış) linkler remote oluyor.
  • ha o yüzden elemanlar başlıklarıma gelip ''keep on sharing dude '' yazıyorlar ben de seviniyordum millet begeniyor diye megerse oron'dan oron'a remote olayı varmış rahat rahat çalıyorlar adamlar mesajlarımı
  • Remote yaklaşık 2-2buçuk aydır kapalı. Demek gerçekten sevmişler konunu.
  • sen öle diyorsan

Genel durum nasıl peki tabi ozellikle bu download kampanyasından sonrasi icin soruyorum ..Beni hakkaten cok kotu etkiledi hergün abd'den gece satışları gelirken o satışlarda gelmemeye basladi (abd'den geldigini biliyorum keza tamamı 02.00-09.00 arası )70-80 dolarlardan 20-30 dolar'a düstüm gunluk.Filesonic'de bole ilginc tavırlar icindeydi ne oldu ?

''bıraktım''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 2 Ekim 2011; 21:08:42 >
  • tum download sitelerinde son 2-3 aydır bi dusme var oronda bundan nasibini alıyor. Bi duyuma gore 20-25% uye sayısında azalma var.(kazara yonetim icq agzından kactı).
  • Bende de düşüş var ama bütün suçu Oron'a atmıyorum tabi. Ben de yaklaşık bir aydır doğru dürüst uğraşamıyorum. Eylül promosyonu yüzünden her yer spamcı kaynadı onun da etkisi var tabi.
  • Eski linkler bi ara oluyordu arkadaşlar yani filmin adının gözüktüğü linkler ama galiba onu da engellemişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minikkus31 -- 3 Ekim 2011; 1:55:32 >
  • 21 eylül satış olmuş ama link ve yönlendiren ile ilgili bilgi yok
    http://i.imgur.com/QzeUV.png
  • http://i.imgur.com/wkWtk.png
    @streamin teşekkürler, fiyatlara zam yapmışlar Eskiden 6$ a bir aylık alıyorduk

quote:

Orijinalden alıntı: streamin

ben premium olmama ragmen gunde 40-50 dosyam ''expired '' olarak gitmekte zannedersem dosyalar indirilse de indirilmese de 3 ay sonra silinmekte ..BUnun disinda evet direk hesabin uzatılacak, daha evvel bu islem icin mesaj atmak gerekiyordu ve 20 dolar'a 3 ay uzatılabiliyordu gene benzer zannedersem fiyatlar.
  • arkadaşlar moron.com da hayat varmı ?

forumlara kasan arkadaşlar bilgi verebilirmi acaba satışlar nasıl kazançlar iyimi ? Ve bildigim kadarıyla premiumda kota var bu satışları etkiler mi?
  • haftasonu dışında kesat.
  • quote:

haftasonu dışında kesat.

bakalım bende başlıcam bir hafta içerisinde bende başlamayı düşünüyorum

1 satış gelse gaz alırım ama du bakalım
  • quote:

haftasonu dışında kesat.

Ortak bi site mi açsak ne yapsak, forumların tadı kaçtı
  • bende 2 ay sonunda dönüş yaptım ama işler kesat orondan satıs gelmio hiç , kaynaklarımda bir bir kapanmıs ne yapcamı sasırdım , malum bb ye attıgım dosyalar ertesi gün silinio die oraya vermeyi de bırakdım , bakalaım nolcak böle :)
  • dostum zaten satış yaptıgım 3 site var onlarda kapansa hakkaten 0 dolar kazancım var ki haftasonu bu 3 site üzerinden 150-200 dolar gelmese haftaiçi bitikdir oron.
  • bende 4 ay sonra geri dönüş yapmayı düşünüyorum ama çok şey değişmiş kimse memnun değil gibi .. Baslayıp görecez.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.