Şimdi Ara

Oron.com | Yeni yaygınlaşan filehosting sitesi (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
3
Favori
45.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aslında alexa cok şey ifade ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: smvillain

moron.com un şimdide alertpay hesabında sorun varmış premium alma sayfasından alertpayı kaldırmışlar

moron adminin şansıda hep kötü gidiyo neden acaba

bu olabilir dostum

incrasebux'ta paypal taradından sıkıntı yaşanıyor

kısa süre önce oron paypal ile sıkıntı içindeydi şimdi ise alertpay

sadece sanal pos ile çalışsın bak hiç problem oluyor mu
  • Arkadaşlar intprn a son birkaç günde film yollayabilen varmı ben yollayamıyorum da
    you do not have permission to access this page. deyip duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: minikkus31

Arkadaşlar intprn a son birkaç günde film yollayabilen varmı ben yollayamıyorum da

Yeni server ekliyorlar sözde. Sadece VIP ler mesaj atabiliyor suan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

quote:

Orijinalden alıntı: minikkus31

Arkadaşlar intprn a son birkaç günde film yollayabilen varmı ben yollayamıyorum da

Yeni server ekliyorlar sözde. Sadece VIP ler mesaj atabiliyor suan.

mesajını okuyunca baktım VIP ve proud member lar yolluyor birde normal member yazan gördüm acaba adamına göre mi muamele yapıyolar anlamadım
  • Aaa Proudları da eklemişler. İyi olmuş

Düne kadar onlar da atamıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webkurdu47 -- 6 Kasım 2011; 23:21:21 >
  • ben bu orondan yeni premium kiraladım sırf DL için, bu 20 gb indirme kotası aylık mı oluyor acep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

ben bu orondan yeni premium kiraladım sırf DL için, bu 20 gb indirme kotası aylık mı oluyor acep?

4-5 günlük diye biliyorum
  • 3 günlük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakç

arkadaşlar burda ücretsiz dosya sömürmenin bi yolu yok mu?cryptload kullanıyorum rapidden sorun yasamadan peş peşe indiriyorum ama burda aşagı yukarı 1.5-2 saat arasında beklememi söylüyor...

modemi restle geçmişi sil indirirsin ne bekliycen lan rapide laf atıyoduk herkes moronu buldu bide nerde bişey bulsam moronda lanet olsun
  • quote:

3 günlük.

Peki aylık sınır ne kadar?
  • quote:

quote:

3 günlük.

Aylık sınır yok sadece 3 günde 20gb yenilenir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

3 günlük.

Aylık sınır yok sadece 3 günde 20gb yenilenir.

Teşekkür ederim.
  • alldebrid, debrid ..vb siteler ile oron 'un premium sınırları asilabilir mi acaba bir ara denemek lazım keza alldebrdi ile r*pid,fs,hotfile linkleri sorunsuz ancak filesonic ve oron'da sorunlar yasamistim yani kısacası aracı siteler ile o sınırlar asılabilir bir ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 13 Kasım 2011; 21:12:02 >
  • Kendi site yada blogunu oluşturmak Domain Name i dışarıdan alsak bile Türkiyede başıma iş açabilirmi acaba?

sitesi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minikkus31 -- 14 Kasım 2011; 14:26:44 >
  • domain name ve hosting 'i dışarıdan(hostgator,dreamhost..vb) ve mümkünse baska bir arkadasın üzerinden al kendi adına kredi karti & paypal ile almamanı öneriyorum.
  • oron dan ödeme alma konusunu bana anlatırsanız sevinirim hesabımdaki parayı paypal a aktarmak istiyorum ancak ödeme talebini tıkladığımda
    Payment info required

diye bir yazı cıkıyor paypal hesabım bireysel olarak aldım ayrıntılı yardımlarınız ?? lütfen
  • paypal 'i secip paypal email adresini yazarsan paran 100 dolar'i gectiginde o hesaba aktarilacaktir.
  • streamin yardımın için teşekkürler,ödemeyi kabul etti ve beklemede olduğu yazıyor acaba kaç günde paypal hesabıma geçer bilen var mı
  • dostum 3 ila 5 iş günüdür ortalama* yani bugün istediysen ya cuma akşam üstü yada pazartesi sabah bankanda olur paran

** bayram süresi ve resmi tatillerde bu süre tatil bitimine kalir ayrıca tahmin edilmecek bir sey degil ama hatirlatmak lazim paypal haftasonu ödeme yapmaz ve bu günleri ödeme süresine dahil etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 6 Aralık 2011; 16:46:37 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.