Şimdi Ara

Oron.com(upload ile internetten sermayesiz para kazanmak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1-) Güvenilir
    2-)Yüklediğimiz dosya uzun süre silinmiyor
    3-)diğer sitelere(hotfile,turbobit vs) oranla 1000 download başına daha çok para veriyor(eğer %100 isek 1000 download başına 25$ veriyor aktif forum sitelerinde günde 5000 downloadı bulan dosyalar olduğunu varsayarsak çok iyi para kazandırabilir)
    4-)download hızı yüksek ve bu da indirecek olan kullanıcıları memnun ediyor
    5-)eğer kullanıcı o anda rapid hotfile netload fileserve vs link indirmekteyse bu gibi siteleri meşgul etmediği için kullanılabilme olasılığı daha yüksek(paralel download meselesi)

şunu belirtmeliyimki bu sistemle eğer potansiyelimiz varsa ayda 500$ kazanabiliriz ama hergün upload yaparak bunları dağıtan kişiler elbette en az 75 $ kazanır. Birde zaman geçtikçe kazanmamız dahada kolay olacak çünkü linklerimiz net ortamında birikecek yani daha önceki yüklediklerimizdende kazacağız.

Sermayesi olmayan arkadaşlar ve en önemlisi öğrenciler için bir başka para kazanma yöntemidir upload yaparak para kazanmak.Fakat öyle diğer stelerde yazdığı hemen çok fazla kazanmaya başlamazsınız.Üye olduktan sonra ilk olarak yapacağınız şey hiti yüksek olan yani en çok dosya indirilen sitelere üye değilsek üye olmaktır.Size burada tavsiyem türk torrent siteleri veya bunların forumları olacaktır çünkü çok türk torrent sitesi hala torrent sistemine geçememiş ve dosyalarını normal sitelerden Rapidshare v.s upload siteleriyle paylaşmaktadır.Bu da bizim için gayet uygun bir pazar.

Peki bu sistemle nasıl kazanacağız? Bu sistem aslında forumlarla arası iyi olanlara para kazandıran bir sistemdir.Tabi ki illa uzun zamandır forumlarda dolaşan birisi olmanız gerekmiyor.Önemli olan doğru sitelere doğru linkleri vermektir.Bunu hep söyledim yine söylüyorum.Gerek internette gerekse gerçek hayatta insanlara karşı dürüst olun.Dürüst olun ki onlara birşey yapmasını söylediğinizde tereddüt etmesinler.İşte bu yüzden forumlarda upload ettiğimiz dosyayı ilgili konularda paylaşalım.Hatta çoğu insan bu forumlarda sırf bu linkleri paylaşmak içinüye olduğundan birçok kırık link bulabilirsiniz.İşte bu kırık linklerin bulunduğu konu sayfasının görüntülenme sayısına bakarak eğer rağbet gören bir konuysa o dosyayı biz upload edip hemen linki oraya koyalım.Hatta linten önce de "Arkadaşlar yukarıdaki link kırık indirmek isteyenler bu linkten indirebilirler" yazarsanız sizin daha iyi olacaktır.Ayrıca link verirken hem Tubobit linkini hemde Hitfile linkini verin.Hangi linkten indirirseler indirsinlerbunlar belli bir yerde toplanıyor ve ikisinin toplamı sayılıyor.Ve sayı 1000'e ulaşınca dosyanızın boyutuna göre size ödemenizi yapıyorlar.1000 sayısı çok yüksek gibi gelebilir ancak doğru sitelere kaydolduğunuzda bunun çok çabuk olduğunu göreceksiniz.

Kurulum anlatımına geömeden önce en çok yapılan hataları sizlere söylemekte fayda olacağını düşünüyorum.En çok yapılan hata bir sürü konuları ve alanları farklı sitelere üye olmak.örneğin oyun,mp3,film download,program download v.s gibi sitelerin çoğuna birden üye olmaktır.

Öncelikle kendinize bir konu belirleyin.Bunu belirlerken de hakim olduğunuz yenilikleri takip edebileceğiniz konu olmasına dikkat edin.Benim size önerim Mp3 veya film siteleri olacaktır.Ayrıca hacker siteleri ve adult sitelerde hala çok yüksek hitlere ulaşan siteler arasında.

Konunuzu seçtikten sonra saece bu konuyla ilgili paylaşım yapan sitelere üye olun ama bir iki tane değil en az 10-15 siteye üye olun ve başkalarının yazılarına yorumlar yapın mesaj sayınızı bu kısa yorumlar sayesinde 20-30 seviyesine getirin.Bunu yapmakta ki amacımız bize güvenmelerini hızlandırmak olacaktır çünkü bu tarz sitelerde dosyayı indirmeden önce kişinin mesaj sayısına bakarlar.Şahsen bende öyle yapıyorum :)) Sonuçta üye olur olmaz dosya paylaşırsan insanlar samimi olduğunu düşünmeyeceklerdir.

Üyeliklerini bu şekilde aktif güvenilir üye kalıbına soktuktan sonra ise kendimize forum içinde olmayan konulara yöneltiyoruz.Bunlar genelde birkaç gün içinde çıkmış ürünler,programlar,filmler,şrkılar v.s kendinize hangi konulu forum seçtiyseniz ona göre yenilikleri takip edip sekiz on tane yapabiliyorsanız 20-30 tane yeni daha önce paylaşılmamış veya paylaşılıp linki bozulmuş dosyaları upload edip linklerini buraya yüklüyoruz.Sonra mı? Sonra sabırlı oluyoruz ve seçtiğiniz sitelerin hitine göre bir sürede paranız gelmeye başlıyor.Ben mp3 ve hacker programı paylaşan siteleri öneririm.Çünkü bunlar hiti yüksek siteler arasında başı çekmekte.

Bide en çok takıldığımız konu biz bu dosyaları bulacağız :))) Tabi Türkiye de daha iki gün içinde çıkan albüm ya da film'i Bulmanız kolay olmayacaktır bunun için de torrent sitelerini öneriyorum.Fakat Türk torrent sitelerini değil :)) Sana önerim çok hızlı işleyen ve nerdeyse yoksa yok torrent sitesi olan http://www.kickasstorrents.com/ sitesine üye olmanızdır.

Tabi bu işlemleri yapıp para kazanacağız ve bu parayı almanın da yolu her zaman olduğu gibi paypal olacaktır.Eğer paypalhesabınız yoksa üye olmak için tıklayın >>>www.paypal.com <<<

Bu sistemle kazanmanın diğer bir yolu da refferal linkinizi kullanarak bu upload sitelerine yeni üyeler kazandırarak kazanmanızdır.

http://oron.com/index575728.html

Yukardaki linke tıklayarak gerekli alanları dolduruyoruz emaile dikkat edin gelen mesajla aktivasyon yapılacak o yüzden önemli.

peki benim bu işten çıkarım ne ?
    benim çıkarımda yukardaki link benim refli linkim yani eğer yukardaki linkle üye olursanız bende puan kazanacağım

umarım yanlış yere açmamışımdır eğer böyle konular yasaksa affınıza sığınıyorum

• Zorrent
  • 1000 indirme = 25$ hiç inandırıcı gelmedi.

Ben günlük milyar kazanırım o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi €rsin -- 20 Mart 2011; 0:32:49 >
  •  Oron.com(upload ile internetten sermayesiz para kazanmak)

grafik budur %100 olursan 25$ alırsın yani 25$ a kadar demek daha doğru olur.
  • yani yüklediklerinin hepsini 1000kez indirmeleri lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.