Şimdi Ara

ormancı gank atmak zorunda mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
1.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yardim istenilen lane ve ezilen lane gank atmak zorunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne oynadığına bağlı.Nasus ya da Udyr varsa gank atmasada olur,latede o taşır zaten.Ama gidipde Shaco,Evelynn gank atmazsa almasın o heroyu daha iyi.
  • Kesinlikle atmalısın, jungler rolünün çıkış noktası gankdır zaten

• Kill bırakırsın alamazlar kaçtı diye size küdrederler akırsınız bırakmadınız diye küfrederler solotop karşı jung gelmeden 1v1 atıp ölür size laf atar
    Ha bide bazı adamlar var jungleın yanında ölmiceinş sanıyo khazixim adam dibimde 170 canla gezio syndea kesiyo adam diyo kha bn sana güvenmiştim bidahada güvenmem

• Şahsi görüşüm en azından counter yiyen ve zorluk çeken lane e yardım etmesi gerekir. Ben genelde öyle yaparım. Ya takımdaki snowball hero ya yardım eder yada counter lane yardım ederim.

• badibatu kullanıcısına yanıt
    Elise devri bitti devir Usta Yi devri

• quote:

Orijinalden alıntı: mcevatsener

Elise devri bitti devir Usta Yi devri

yi hiç oynamadım oynamayacağım (yasuo da öyle) ama udyr, nocturne,jax ve xin fena olmuyor wriggle ile
  • Takim calismasi disinda zorunda degil, gidipte wraithlerin orda iken mid can cekisiyorsa yardim etmek zorunda, bu olmaz. Fakat top lane dakika 15 te gank yemek uzere, calida rakip jungler bekliyor, "adam 30 kere geldi sen yoksun" demektense " bu adam buralarda oyalaniyor gidin drake falan alin" demesi gerekiyor toptaki adamin, dogru olan budur fakat TR serverinda malesef bu kadar genis capli dusunulemiyor. Eger rakip fazlaca hata yapiyorsa(vision olmadigi halde pushlamak) ve top lane yardim istiyorsa botta dahi olsan gitmelisin, yani gitmek zorundasin. Onun disinda durduk yere anormal bi sekilde gank atmani kimse bekleyemez, beklememeli. Rakibin hatasi varsa gideceksin, yoksa yok.

• Eger kill potansiyeli yoksa gank atmiyorum,sadece wardlarin ustunden geciyorum ki lane rahatlasin yada turret pushluyorum. Dk 15 olmus toplane renekton farmda ezmediyse yada kill almadiysa kill birakmam mesela.Jungle oynarken her daim midlane kamplarim,kuleyi aldiktan sonra okuz olsa da roam yapar cunku

• Hayır. Afk farm yapabilirsin 20 dkda herkesten çok İtem ve farmın olur.

• degil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • wriggle kasıyosa kolay kolay kimse bişe demez eğer oyunu biliyorsa ama lane kaybediyorsada yardım etmek zorunda yoksa kartopu gelir
  • yaban alevi kasıp jungle oynadığını sanan liseli, şekil a
  • değil
  • Bence değil
    +laneyi pushlayip karsi jungdan gank yiyip ölup bizim junga kufur edene hic atmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroCrafter -- 22 Nisan 2014; 11:36:31 >
  • Trdeki knkiler 2 lvlde gang atıyorsunuz adam kaçıyor kule dibi giriyorsunuz yapmayın o bufflara karşı midde oynamak nekadar zor bi bilseniz.
  • duruma göre değişir.Karşında early gankleri sağlam bir şampiyon varsa örneğin xin,lee karşılık vermelisin.
  • Oha şu konuya marjinal bir şekilde atmasa da olabilir ekstrem durumlarda diyecektim ama tüm dh atmak zorunda değil demiş. Jungler ın görevidir gang atıp laneleri zorlamak. Saçma sapan ölüp duran laner lar olmasa bile siz oraya gitmeli ve karşıdakileri bezdirmelisiniz. Yoksa olaf al jungledan çıkma bütün gün late gamede ortaya çık mahvet herkesi ya da benzer şey tryn için de geçerli. Jungleın olayı farm değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tethark

Takım için en yararlı olan gank atmasıysa evet zorunda, ama örneğin bir feral flare jungle'ın takım için yapabileceği en yararlı şey early gamede gank atmak değil, jungle temizlemektir dolayısıyla zorunda değildir. Ha tabi özel durumlarda yardıma gitmek görevidir, sonuç olarak boşuna değil sabit bir noktada oynamaması.

Kill bırakmak yönündense eğer kill sayesinde hafiften snowball olup bu gücü diğer lanelere aktarabilecekse bırakmak zorunda değil, aksi takdirde mümkünse bırakmalı bence ama tabiki killin kaçmasına da değmez

+1

• Bence asıl soru neden gang atmsın Sadece jungda içim kararırdı benim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.