Şimdi Ara

ormancı gank atmak zorunda mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
1.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler soru açık; bir ormancı gank atmak zorunda mı? zorundaysa kill bırakmak zorunda mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sipidik -- 22 Nisan 2014; 3:29:26 >

• Gank atmak zorunda çünkü amacı diğer lanelerdeki baskıyı azaltmak ve diğer oyunucuyu öne geçirmek kill bırakmak zorunda değilsin kill brıakılacak yer var zaman var :D ama illa bırakcak diye brişeyde yok diye düşünüyorum
  • ben gank atmıyorum buffda vermiyorum
    mid buffu isterse küfür edip ignoreliyorum 20de sur atıyoruz.
  • Tek cevap: Değil.
  • Takım için en yararlı olan gank atmasıysa evet zorunda, ama örneğin bir feral flare jungle'ın takım için yapabileceği en yararlı şey early gamede gank atmak değil, jungle temizlemektir dolayısıyla zorunda değildir. Ha tabi özel durumlarda yardıma gitmek görevidir, sonuç olarak boşuna değil sabit bir noktada oynamaması.

Kill bırakmak yönündense eğer kill sayesinde hafiften snowball olup bu gücü diğer lanelere aktarabilecekse bırakmak zorunda değil, aksi takdirde mümkünse bırakmalı bence ama tabiki killin kaçmasına da değmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tethark -- 22 Nisan 2014; 3:51:28 >
  • Wriggle ile çıktı değil mi bu bütün sorular
  • Zorunda felan değil insanlar bunu anlamadığı için jungle ile kavga edip duruyorlar. Gank atmak dur şu laneye bi gideyim nolacak diye olmuyor. Öncelikle herolar uygunmu buna bakman gerekiyor. Mesela 3 lvlde ezilen bir nidaleye gank atılmaz çünkü adamda ne cc ne damage var ve gidince tek kesmek zorundasın. Hadi kesemedin 2 potunu başarısız bi ganke harcıcaksın veya base atmak zorunda kalacaksın. Mesela lvl 8 bir teemoya gank atmam için lanedeki oyuncunun pink alıp nehri temizlemesi gerekiyor. Sonra dragon vakitlerinde solotopa gank atamam mesela istiyorsa farm alamasın vereceğin 300 goldmu dragonmu dersen ben dragonu korurum umrumdada olmaz.

Jungle oynadığım oyunların %80ini kazanıyorum ve bunu sürekli gank atarak yapmıyorum. Sadece map kontrolü sağlayıp counter jungle-gank üzerine oynuyorum. Pozisyon olmadıkça gank atmaya çalışmak sadece zaman kaybettirir. Kimseyede kill felan bırakmayın. Adamlara kill veriyorsunuz sonra beni taşısın diye yalvarıyosunuz. Ben support bile oynasam adcme güvenmezsem kill vermem.

Özetle önemli olan gank atmak-kill aldırmanız değil takıma maksimum faydayı nasıl sağlayacağınızı bilmenizdir. Junglenin rolü en çok dk 15e kadar sürüyor zaten bu kısıtlı zamanda boşa vakit harcamadan oynayın. Bot aşırı pushluyor ve supportunuz pink attıysa gidin gank atın tabiki ama lanedekilerin %20 hpsi varken gank atmaya çalışmak sadece vakit kaybıdır. Level 2de trade kaybedip jungle nerdesin diye ağlayan tiplere bakmayın siz kimsenin bakıcısı değilsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ashe İçin Ne skilleri alıyım
    12 yıl önce açıldı
    En iyi gank atan jungle hangisi ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: an4cond4

Zorunda felan değil insanlar bunu anlamadığı için jungle ile kavga edip duruyorlar. Gank atmak dur şu laneye bi gideyim nolacak diye olmuyor. Öncelikle herolar uygunmu buna bakman gerekiyor. Mesela 3 lvlde ezilen bir nidaleye gank atılmaz çünkü adamda ne cc ne damage var ve gidince tek kesmek zorundasın. Hadi kesemedin 2 potunu başarısız bi ganke harcıcaksın veya base atmak zorunda kalacaksın. Mesela lvl 8 bir teemoya gank atmam için lanedeki oyuncunun pink alıp nehri temizlemesi gerekiyor. Sonra dragon vakitlerinde solotopa gank atamam mesela istiyorsa farm alamasın vereceğin 300 goldmu dragonmu dersen ben dragonu korurum umrumdada olmaz.

Jungle oynadığım oyunların %80ini kazanıyorum ve bunu sürekli gank atarak yapmıyorum. Sadece map kontrolü sağlayıp counter jungle-gank üzerine oynuyorum. Pozisyon olmadıkça gank atmaya çalışmak sadece zaman kaybettirir. Kimseyede kill felan bırakmayın. Adamlara kill veriyorsunuz sonra beni taşısın diye yalvarıyosunuz. Ben support bile oynasam adcme güvenmezsem kill vermem.

Özetle önemli olan gank atmak-kill aldırmanız değil takıma maksimum faydayı nasıl sağlayacağınızı bilmenizdir. Junglenin rolü en çok dk 15e kadar sürüyor zaten bu kısıtlı zamanda boşa vakit harcamadan oynayın. Bot aşırı pushluyor ve supportunuz pink attıysa gidin gank atın tabiki ama lanedekilerin %20 hpsi varken gank atmaya çalışmak sadece vakit kaybıdır. Level 2de trade kaybedip jungle nerdesin diye ağlayan tiplere bakmayın siz kimsenin bakıcısı değilsiniz.

özen verip yazmışsın cevap için teşekkür ederim.
    altın kümedeyim biraz da haftasonu ranked girmelerim sonucu w/l +15 lerden -20lere kadar düşmüştü su an bunu düzelttim ormancı alıp flare stackliyorum rakip cok pushlamıssa gank gidiyorum ancak. bu tarz oynamanın oyun sonu takıma daha cok faydalı olduğunu gördüm karşı ormancı gank denemelerinden 50 - 80 arası farmda kalırken benim 200 farmım oluyor. stacklerden dolayı hem tank hem yüksek hasar sahibi oluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sipidik -- 22 Nisan 2014; 4:18:59 >

• direk günah keçisi sen olacağından ignorela en küçük hakarette başka türlü sabır bırakmıyorlar. Lane'e gankten çok kule almak kule korumak için uğruyorum ben. Eğer gankte başarılı olmakta istiyorsan karşı ormanı wardlayıp counter gank yapabilirsin ama arkadaşında belirttiği gibi bir tane pink veya kırmızı trinket almayıp 15506864 tane ward olan bota gank bekliyorlarsa gitme yani üstünde pink falan yoksa.
    Sana tavsiyem ultra takım oyunu olmayan maçlarda erkenden tek başına dragon alabilen junglerlarla oyna böylece dragon almak için yalvarmak zorunda kalmazsın ve bence junglerın en önemli görevi dragondur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence değil. Jungler kaybeden lane leri kurtarmak için orada bulunan bi görev değil. Gank yememek ve lane i kaybetmemek oradaki oyuncunun sorunu. Jungler baron ejderha gibi önemli görevleri almak için var. Tabi yani atabilecek pozisyon varsa atsın tabi faydası olur ama görev derseniz değil.

Tr de çok fazla kavgaya sebep olan bir durum bu. Her lane kaybeden veya gank yiyen kendi takımın jungler ını suçluyor. ''Bi karşı jungler a bak bi de bizimkine bak'' gibi konuşuyorlar. Aslında suçlu gank yiyenlerde burada. Karşı tarafın gank atması sizin jungler ınızın suçu değil, alakası bile yok. Jungler ın kaybeden lane leri kurtarmak gibi bir görevi de yok. Yani ''10 dk oldu 1 kere gank atmadın kaybediyorum senin yüzünden'' gibi bir laf da saçmalıktan ibaret.

Yani ben jungler olarak oynayan biri de değilim, kendimi savunuyormuş gibi oldum ama öyle bile değil. Hiçbir zaman jungler a neden gank atmadın diyerek suç atmadım.

• 1- evet
    2- hayır
  • Gank yiyorsan senin suçun bana görede atmak zorunda değil.
  • bence zorunda

fakat geçen rahat olan bi lane e gang atmadım diye baya küfür yemiştim.çünkü diğer 2 lane e gang atıyodum hep

adama bunu söylediğimde her lane e atamayacaksan neden jungler oynuyosun demişti.her lane e durmadan gang mı atmalıyım ?
  • jungler bensem değil,baikası junglesa evet zorunda.
  • tr de ormancı çok az gibi.bunun sebebi ormancının köle gibi görülmesi,ne olursa ormancıya patlıyo mıd solo geçmeyi krallık gibi sanıyolar
  • Zorunda değil ama kaybetmek istiyorsa.

• hyr

• Zorunluluk diye bir şey yok her jungle oynayanın tarzı farklı olabilir gank atacak elbette fakat zorunlu değildir.
  • Atilacak jungle var atilmayacak jungle var sen master yi ile 3 levelde gank atamazsin ama elise ile atabilirsin hatta atmazsan onun earlydeki gücünü cope atmis olursun

• dakika olmuş 5 iksin maho hala ganke gelmedi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.