Şimdi Ara

Ormana Rengar almanin mantigi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rengar mainim ama rengar jungle yapmak veya birinin sectigini gormek bile moralimi cokertiyor.Rengar solo şampiyonudur.Jarvan rek lee gragas heca kha gibi 3levelde feci gank gelen şampiyonlar varken guvenilir ganklari olmayan rengari secmek sacmaliktir.gank atmasi icin 140 saniye bekleme suresi olan ultisini atmasi gerek.Oyuna girdim mid ve bot ayni anda feedliyor diyelim 6 level oldum mide gittim mid kasti ama bot feedledi.Ben orada ulti bagimlisi olmayan bir champ olsam hem bota hem mide birkac kez gider koridorlari kazandirirdim.Şu kedinin ultisinin bekleme suresi 6 levelde dusene kadar ormana giden ameledir.200 rengar jungle oyunum vardi soloya gectigim gunden beri rahatim amelelikten baska bir sey degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adam kendi kendine atar yapmis

• İnsec ve dandy konuya bekleniyor ...

• özet : 200 maç amelelik yaptım kimsede sen napiyosun demedi

• Dunyanin en iyi rengar oyuncusu dekar173 bile pre6 gank atmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: HalfKill

özet : 200 maç amelelik yaptım kimsede sen napiyosun demedi

Kesinlikle kimse amelelik yapma solo oyna esen kal demedi.

• Şöyle konular açarken bir lolking linki bir de özet yazın konuya.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir kiza nasil sarilinir?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Klasik olarak solo top denir ona.
    Ve rengarın pasifi , q'sunun as'ı , W'nin heal ve armor , E gank atmak ve sadece ultisi bile jungle için iyi olduğunu anlaman için yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HalfKill

özet : 200 maç amelelik yaptım kimsede sen napiyosun demedi

Kesinlikle kimse amelelik yapma solo oyna esen kal demedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Raiden.

Klasik olarak solo top denir ona.
    Ve rengarın pasifi , q'sunun as'ı , W'nin heal ve armor , E gank atmak ve sadece ultisi bile jungle için iyi olduğunu anlaman için yeterli.

Kagit ustunde iyi duruyor evet.Ama e yetenegi sinsi kilic olmaksizin yeterince iyi gank potansiyeli olusturmuyor ve oyunun kalbi olan mid lane'de calilardan bolajump yapilamiyor cok buyuk bir eksi.

• Konuya benim yerime Rengarın Pasifi gelse keşke..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Konuya benim yerime Rengarın Pasifi gelse keşke..

Silver mid oyunculari bile calilara yaklasmiyor artik.3 level ganker alip middeki kekkonun kafasini ezmek varken rengar ile ayni verimi alabiliyormusunuz.Kendiniz bile demissiniz 6'ya kadar farm odakli oynamaliyiz diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max Teabag -- 12 Temmuz 2015; 2:48:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max Teabag

quote:

Silver mid oyunculari bile calilara yaklasmiyor artik.3 level ganker alip middeki kekkonun kafasini ezmek varken rengar ile ayni verimi alabiliyormusunuz.Kendiniz bile demissiniz 6'ya kadar farm odakli oynamaliyiz diye.

Bak birader. Sana çok usta bir rengar oyuncusunun videosunu atmıyorum. Faker geçen kendi elosunda jungle rengar oynadı. Bu herif nasıl gank atıyor? Izle gel. Ayrıca ben farm odaklı oynayın dedim. Sen verimli değilsin diye heroya suç atmak olmaz.

• quote:

Rengar mainim ama rengar jungle yapmak veya birinin sectigini gormek bile moralimi cokertiyor.Rengar solo şampiyonudur.Jarvan rek lee gragas heca kha gibi 3levelde feci gank gelen şampiyonlar varken guvenilir ganklari olmayan rengari secmek sacmaliktir.gank atmasi icin 140 saniye bekleme suresi olan ultisini atmasi gerek.Oyuna girdim mid ve bot ayni anda feedliyor diyelim 6 level oldum mide gittim mid kasti ama bot feedledi.Ben orada ulti bagimlisi olmayan bir champ olsam hem bota hem mide birkac kez gider koridorlari kazandirirdim.Şu kedinin ultisinin bekleme suresi 6 levelde dusene kadar ormana giden ameledir.200 rengar jungle oyunum vardi soloya gectigim gunden beri rahatim amelelikten baska bir sey degil.

SOLO SOLO SOOOLOOOO DIRIRIRIRORUM DOM

• quote:

quote:

quote:

Bak birader. Sana çok usta bir rengar oyuncusunun videosunu atmıyorum. Faker geçen kendi elosunda jungle rengar oynadı. Bu herif nasıl gank atıyor? Izle gel. Ayrıca ben farm odaklı oynayın dedim. Sen verimli değilsin diye heroya suç atmak olmaz.

Adam solotopa gank giderken skor verdi niye bu örneği verdin ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max Teabag -- 8 Eylül 2015; 21:49:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BONZAI OR FEED

quote:

Rengar mainim ama rengar jungle yapmak veya birinin sectigini gormek bile moralimi cokertiyor.Rengar solo şampiyonudur.Jarvan rek lee gragas heca kha gibi 3levelde feci gank gelen şampiyonlar varken guvenilir ganklari olmayan rengari secmek sacmaliktir.gank atmasi icin 140 saniye bekleme suresi olan ultisini atmasi gerek.Oyuna girdim mid ve bot ayni anda feedliyor diyelim 6 level oldum mide gittim mid kasti ama bot feedledi.Ben orada ulti bagimlisi olmayan bir champ olsam hem bota hem mide birkac kez gider koridorlari kazandirirdim.Şu kedinin ultisinin bekleme suresi 6 levelde dusene kadar ormana giden ameledir.200 rengar jungle oyunum vardi soloya gectigim gunden beri rahatim amelelikten baska bir sey degil.

Tebessüm ettim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BONZAI OR FEED

quote:

Tebessüm ettim.

Ben de solodan sonrasını okumadım

• Dostum gank atamayan ormancı wardlar ilk b atışında 2 ward al at bot tarafına sonra top lane tarafında 6 lvl olana kadar farmla yada topa at bot tarafında farmla herneyse işte.Rengar mid ve late game çok iyi güçleniyor u su ile bottan sürekli 2 de 2 alınır.sen gank atamıyorsun diye 6 ya kadar odun gibi orman dönmeyeceksin.görüş sağlayacaksın hiç değilse.Top lane rengar ganklerden kaçamaz ve neredeyse karşısına gelen her top şampiyonu ctliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: syberr2112

Dostum gank atamayan ormancı wardlar ilk b atışında 2 ward al at bot tarafına sonra top lane tarafında 6 lvl olana kadar farmla yada topa at bot tarafında farmla herneyse işte.Rengar mid ve late game çok iyi güçleniyor u su ile bottan sürekli 2 de 2 alınır.sen gank atamıyorsun diye 6 ya kadar odun gibi orman dönmeyeceksin.görüş sağlayacaksın hiç değilse.Top lane rengar ganklerden kaçamaz ve neredeyse karşısına gelen her top şampiyonu ctliyor

O konuda haklisin.Rengar solo topa alinan darius renekton rumble gibi kacamayan amelelerden skor toplayarak rahat kasiliyor.

• topa ve bota ninja gank, ultinlede mide çok rahat ganklar atabilirsin eğer laneler çok pushladıysa yine arkalarını dolanarak gankler atabilirsin
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.