Şimdi Ara

Ormana Rengar almanin mantigi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    mide çalıdan gank?
    Ne içiyorsan bana da söyle
  • Tumble T kullanıcısına yanıt
    Rengarın tek counterı takım oyunudur.Takımının yanından asla ayrılmamalısın.Burda çok büyük bir hata yapmışsın teq yemeyi haketmişsin.Takım varken rengar birşey yapamaz için rahat olsun.Ama eğer ayrılırsan kara ekran 0.23 sn gg wp ez vayne report.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max Teabag

Rengarın tek counterı takım oyunudur.Takımının yanından asla ayrılmamalısın.Burda çok büyük bir hata yapmışsın teq yemeyi haketmişsin.Takım varken rengar birşey yapamaz için rahat olsun.Ama eğer ayrılırsan kara ekran 0.23 sn gg wp ez vayne report.

0.10snde öldüren hero takımın yanında olsan ne olur vayne gosu bu arada XDD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tumble

quote:

0.10snde öldüren hero takımın yanında olsan ne olur vayne gosu bu arada XDD

Gosuysa Gosu.Gosu hata yapamaz mı?Fed rengar var tek başına takılamazsın.Rengarı cc supportlar çok hard counterlıyor.Mesela janna.İki eli olan biri r ye basabiliyorsa rengar çöp olmuştur.Ama tek takılırsan upload speedimi test etmek icin youtube'a koyduğum caitlyn gibi olursun.Kanalın demeyin diye koymuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: glumblapinta

quote:

Dunyanin en iyi rengar oyuncusu dekar173 bile pre6 gank atmiyor.

sezon 3 de desen anlarım ama dekar bu sezon berbat oynuyor ryan choi desen o da bıraktı sayılır onlyrengar da öyle demek istediğim bu sezon rengar prosu kalmadı durum böyle olunca rengarı düzgün oynamak zorlaştı.

şahsi olarak rengar e skillshot olduğundan beri zaten zor olan lane aşaması iyice zorlaştı rasgele bir menzilli hero ile kolayca outfam bırakılabiliyor ama jungle olarak gayet güçlü cdr rünü ile girip cdr botu alırsanız kafadan 30 ediyor ulti 98 saniye oyun başı yeterli ayrıca jungle diğer lanelere daha rahat yardım ettiği için stack ve snowball için daha uygun

Dekar'a berbat oynuyor demen icin bir LCS gecmisin olmasi gerekiyor. Boyle bir luks bu forumdan cikmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: d0nut

quote:

Orijinalden alıntı: glumblapinta

quote:

Dunyanin en iyi rengar oyuncusu dekar173 bile pre6 gank atmiyor.

sezon 3 de desen anlarım ama dekar bu sezon berbat oynuyor ryan choi desen o da bıraktı sayılır onlyrengar da öyle demek istediğim bu sezon rengar prosu kalmadı durum böyle olunca rengarı düzgün oynamak zorlaştı.

şahsi olarak rengar e skillshot olduğundan beri zaten zor olan lane aşaması iyice zorlaştı rasgele bir menzilli hero ile kolayca outfam bırakılabiliyor ama jungle olarak gayet güçlü cdr rünü ile girip cdr botu alırsanız kafadan 30 ediyor ulti 98 saniye oyun başı yeterli ayrıca jungle diğer lanelere daha rahat yardım ettiği için stack ve snowball için daha uygun

Dekar'a berbat oynuyor demen icin bir LCS gecmisin olmasi gerekiyor. Boyle bir luks bu forumdan cikmaz.

eski dekar ile şimdiki dekar arasında dağlar kadar fark solo q da teror estiren adam şimdi dia smurf kasarken eziliyor

• quote:

mide çalıdan gank?
    Ne içiyorsan bana da söyle

top ve bot icin soylemistim zaten...

• Nb3'ü rengar oynarken izle bi

• Bizde senin gibi rengar top lane oynayanları kanser ediyoruz late bekliyorsunuz iş yapim diye hele lanede bi gank yiyince camp yedim qq

• Tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssungur33

Nb3'ü rengar oynarken izle bi

Sen ciddi misin :D o adamin rengari rezalet , komboyu hep fail'liyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lance Vance

quote:

Orijinalden alıntı: ssungur33

Nb3'ü rengar oynarken izle bi

Sen ciddi misin :D o adamin rengari rezalet , komboyu hep fail'liyor.

İlla dandy videosunu koyalım

• https://m.youtube.com/watch?v=wEZM4szaQSQ
    Dark passage ile ilgili bölümde var narunun fizz e ile duvardan geçemesini bilerek koymuşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Norton_E

çünkü bundan dolayı rengar her takıma lazım

Adam solo top oynuyor ignite var.Kafan mı iyi?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.